חופש בקסטה

Orc2

New member
חופש בקסטה

אני צריך לחזק? או שפשוט הלכו הגלגלי שיניים?

bonanai

New member
לחזק מה? חברים אם אין עצה טובה

לפעמים שווה להתאפק ולא לבלבל את השואל...ואם ירצה לחזק יידע מה? יש לו הכלים הדרושים? טוב עשית ששאלת שאלות - התיאור באמת לא ברור. באיזה ציר מורגש החופש? האם כל הקסטה חופשית כשאתה מטלטל את הגלגשי"ם בציר הרוחב שלהם? או אולי קדימה אחורה (יחסית לפריילוף)? אולי רק גלג"ש אחד או מספר גלגשי"ם? תנסה להסתכל מקרוב באיזור ציר הגלגל מצד הקסטה תוך שאתה אוחז בצמיג ומטלטל אותו קלות. אתה מבחין בחופש בעיניים? אלה רק כמה שאלות מנחות. אם תרצה עזרה יעילה יותר תצטרך לספק קצת יותר אינפורמציה... בהצלחה

Orc2

New member
הרחבה

הבעיה היא בגלגש"ים, לא רואים את החופש בעיניים (אני חושב) רק כאשר נוגעים בגלגש"ים מרגישים ורואים שיש חופש ענקקק! אז השאלה היא אם יש דרך לחזק אותם?

היי היי היי

איך אני יכול להסביר לו מה לחזק ואיך לחזק אם אני לא יודע בכלל מה הבעיה שלו? אמרתי לו בגדול שהוא צריך לחזק "משהו" במחשבה קדימה שעוד כמה שעות אני יקבל תשובה איפה בדיוק החופש ואז אני יוכל להסביר בדיוק. אבל בבקשה - אם אתה מתעקש הבמה שלך...

bonanai

New member
העניין הוא לא מלחמות אגו...

וצר לי אם לקחת את זה למחוזות רחוקים. כוונתי לתרום לדיון פורה ויעיל יותר ולא מעבר לכך...לצערי דברי ההסבר שלך מחזקים את טענתי הראשונה ("אמרתי לו בגדול שהוא צריך לחזק "משהו"") - אתה לא חושב שאם היית נמנע מהאמירה הזו ורק שואל שאלות (כפי שעשית!) או אומר שתחזור עם תשובות זה היה יעיל יותר? ולך ORC2 היקר, לצערי עדיין לא ברור באיזה ציר החופש (הכוונה לציר התמצאות במרחב ולא לציר פיזי באופניים...) יעזור גם אם תאמר באיזו מערכת מדובר. תמונה אולי? בגדול - וזו סתם ירייה באפלה (מפאת חוסר הפרטים) ניתן לחזק את האום (בהנחה שזה קסטת שימנו או תואם) אך צריך לכך מפתח ייעודי. כמו כן, נראה לי מוזר שלפתע התפתח חופש (אולי תמיד היה ורק עכשיו שמת לב?) אולי חסר איזה ספייסר? PEACE

Orc2

New member
תמונה+סרטון.

הנה צירפתי לפה תמונה (שלפי דעתי לא כל כך תעזור) מדובר בגלגלי שיניים של סראם ומעביר דיאור. הסרטון יותר ברור. אם צריך עוד משהו תגידו... תודה על העזרה :)

bonanai

New member
ברור שיש לך בעיה!

קשה לומר מה בדיוק מכיוון שלא צילמת כשהגלגל מפורק וגם איכות הסרט לא משהו. אבל נראה לי שזה לא משהו ש"חיזוק" יפתור. חופש כזה נובע מתקלה/שבר - משהו מז'ורי. אל תרכוב כך - עצתי לך לך למכונופן. ניחוש שלי: הלך הפריילוף... בהצלחה

Orc2

New member
כמה זה הולך לעלות?

יש לך הימור? או שאתה יודע? אם זאת הבעיה כמובן.

bonanai

New member
בהנחה שבאמת נשבר הפריילוף

אז זה נובע מזה שנשבר הפריילוף - נראה בנקודת החיבור שלו עם הנאבה. אתה מצליח לסובב את הגלגל באמצעות הפדלים/קראנק? אל תתפוס אותי במילה אבל עד כמה שאני זוכר, פריילוף שימנו עולה בסביבות 100 שח אין לי מושג כמה יקחו בעבור עבודה - זה שונה מחנות אחת לשנייה ותלוי בקשרים שלך.

Orc2

New member
המסיב נשבר

בחנות אמרו שהמיסב נשבר, וצריך להזמין\להביא חדש ושזה יקח זמן ):

למעלה