חופש איזה כיף

kung fu

New member
חופש איזה כיף ../images/Emo99.gif

אירגנתי לי כמה ימים חופש מכל הפעילויות שלי
חופש מנסיעות, הליכה, התעמלות וכו'. ביטלתי את שיעור הקונג-פו של היום, וביטלתי את מפגש האומנות היכולת -inner force (קורס שאני משתתפת בו, ובעבר פורסם כאן בפורום). אני קוראת ספרים, מסדרת קצת דברים בחדר, מתקדמת בכל מיני משימות עיוניות שיש לי שקשורות ללימודי הקונג-פו ואמנות היכולת וכו'... כיף לי! מתי בפעם האחרונה אירגנתם לעצמכם חופש?

basket case

New member
חופש מלא לעשות כלום, הא?!../images/Emo3.gif

אני עכשיו גם ב"חופש" - חופש מחלה.. כבר יומיים, וכנראה גם מחר. נחה לי :)

rubber duck

New member
לקחת חופש ../images/Emo13.gif

לכל אחד מאיתנו הגדרות שונות של חופש אם הכוונ היא ללא לעשות כלום , אז אני מאלו שלא לוקחים חופש אם לעומת זאת הכוונה היא ללשבור שיגרה הרי שזה מסוג הדברים שאני נוהג לעשות אחת לכמה שבועות לוקח לי יום או יומיים ובהם פועל אחרת לגמרי בשבילי חופש זה שינוי שגרה לטובת דברים שאני לא עושה ביומיום שרון

rubber duck

New member
אז כמו שכתבתי , לקחתי לי מעיין חופש

סופשבוע שונה מעט נכון כמו כל סופשבוע הטסתי אבל בכל זאת הקצב היה שונה והאווירה היתה שונה ולמרות שכרגע אני בקושי פוקח עיניים הרי שמבחינת שבפנים אם עם אנרגיות מאד חזקות שרון

DradefulDad

New member
האם אני חיי חיי ../images/Emo107.gif?

מלבד חופשה של שבוע ביוון
(שהייתה התרוצצות אחר המסעדה הטעימה והזולה ביותר) אני לא זוכר שהייתי בחופשה ב5-6 שנים האחרונות, (פה מגיע האבל) למרות התחייבויות שונות אני תמיד מוצא זמן לעשות דברים שאני כן רוצה או לפחות לפנטז עליהם... ... טוב,אולי זה כן מפריע לי לעיתים רחוקות...

DradefulDad

New member
../images/Emo6.gif איזה סיפתח

חיי כלב בפורום לחיות בהרמוניה מצחיק

natalynataly

New member
חופש.. באמת מושג עליו אפשר להתפלסף

אבל אם נקח את הכוונה שלך, לרדת מהלחץ. לעשות רק דברים רגועים וכייפים... במחשבה וחיפוש, - זה היה לפני שנה וכמה חודשים, ביולי הקודם.... היה מה שמכונה "נופש אמהות", יעני לנשים רצוצות, ויצאתי עם עוד חברה.... כמובן שלא השתתפתי בפעילויות שהיו מאורגנות, אלא פשוט טיילתי לי לאורך החוף... חלמתי בהקיץ... הסתובבתי ללא מטרה במרכז העיר... (זה היה בעיר בה ביקרתי לראשונה).. בעצם לא עשיתי כלום... לא ביקרתי במקומות מטריפים... אבל היה כיף לא רגיל....!!! עושה חשק לעוד...

למעלה