אל תגידי שאני לא סקסי יאללה ביי
מ מכחול 77 New member 31/7/06 #42 גם אני ממש בא לי על נופשון בצפון האמת היא שקצת לפני המלחמה הייתי בסופ''ש בטבריה היה אחל'ה מקווה שיגמר המצב הזה מהר והצפון ימשיך לפרוח
גם אני ממש בא לי על נופשון בצפון האמת היא שקצת לפני המלחמה הייתי בסופ''ש בטבריה היה אחל'ה מקווה שיגמר המצב הזה מהר והצפון ימשיך לפרוח
ל ליאתוש כפרה New member 31/7/06 #45 אתמול כמעט השתכנעתי לטוס לבולגרוס..בולגריה...משהו כזה... אבל התחרטתי. אין לי חשק.
ד דני חייל New member 31/7/06 #49 לאן נעלמתי? את יודעת חוץ מירושלים יש כזה אזור שנקרא צפון שיש שם די מלחמה עכשיו אז אני שם הייתי עד אתמול ומחר חוזר לשם שוב ואת מה שלומך כפרה?
לאן נעלמתי? את יודעת חוץ מירושלים יש כזה אזור שנקרא צפון שיש שם די מלחמה עכשיו אז אני שם הייתי עד אתמול ומחר חוזר לשם שוב ואת מה שלומך כפרה?
ד דני חייל New member 31/7/06 #51 אני בסדר כפרה מה אפשר לעשות שם? אם ראית חדשות בזמן האחרון אז אני מהחברה האלה שיורים עליהם פגזים ויש מצב שאפילו אותי ספציפית ראית כי כל הזמן יש עיתונאות וטלויזיה זהו נקווה שייגמר כבר ושיהיה שקט פה . אז למה לא טסת לבולגריה כפרה?
אני בסדר כפרה מה אפשר לעשות שם? אם ראית חדשות בזמן האחרון אז אני מהחברה האלה שיורים עליהם פגזים ויש מצב שאפילו אותי ספציפית ראית כי כל הזמן יש עיתונאות וטלויזיה זהו נקווה שייגמר כבר ושיהיה שקט פה . אז למה לא טסת לבולגריה כפרה?
ל ליאתוש כפרה New member 31/7/06 #52 כן,ראיתי את כל זה.. נראה מפחיד.. אמורים לטוס בחמישי,אבל אין לי חשק..זה לא בא טוב כרגע.
ד דני חייל New member 31/7/06 #53 זה לא רק נראה מפחיד זה גם מרגיש מפחיד עם מי את אמורה לטוס? ולמה אין חשק?
ח חתולה חמודה New member 31/7/06 #54 אני נוסעת בספטמבר.. לאנגליה ולכן לא אקח גם חופשה בקיץ. אני מתכוונת להעדר לשבוע בערך. יהיה לי כיף!!!!