חופשת פסח

jethro1

New member
חופשת פסח

שלום לכל המשפחות המטיילות, אני רוצה לקנות לאחי ומשפחתו היפה (גיסתי ושני בנים - חמש ושבע וחצי, ותינוקת) חופשה בפסח. זה בתור מתנת תודה על העזרה שלו בארגון החתונה שלנו בקיץ (אנחנו גרים בחו"ל ותכננו חתונה בשלט רחוק). הם אוהבים ללכת למלונות שיש בהם הרבה פעילויות לילדים, וחשבתי שגם יהיה נחמד אם יהיו גם פעילויות למבוגרים (ספא וכאלה). הם נסעו כמה פעמים לאילת, לא זוכרת איזה מלון (נדמה לי מגיק פאלאס). וכאן נכנסת השאלה שלי אליכם - התקציב שלי הוא עד 700$, איך הייתם מוציאים אותו על חופשת חלומות משפחתית בפסח?

אני חוששת שהתקציב אינו מספיק

ראשית כל הכבוד על המחשבה למתנה ! אני יכולה לספר לך שבאוגוסט במלך שלמה - מלון חמישה כוכבים באילת - המחיר הוא לערך 5,000 ש"ח שזה הרבה יותר מ- 700 דולר. בפסח המחירים בשמיים בדיוק כמו באוגוסט. מלון המלך שלמה מעולה לילדים בגילאים הללו גם הסאן רייז מצוין ! בכל מלון חמישה כוכבים יש גם פינוקים למבוגרים.

jethro1

New member
אז מה כן?

אולי טיול לא בפסח? להורים בלבד? יש לכם רעיונות יצירתיים בתקציב הזה?? (ראיתי שבמצפה הימים אפשר לתת שובר - כך שזה לא מוגבל לתאריך ספציפי, אבל יהיה להורים בלבד. הייתם שמחים לבלות יומיים-שלושה במלון ספא בלי הילדים?)

harhanegev

New member
הרעיון האחרון,

יכול להיות נהדר. בזמנים בהם מתקיימים לימודים כסדרם בבתי הספר, אפשר להשיג המון תמורה במחירים זולים. ולרוב הזוגות לא יזיק לחזור להיות זוג צעיר בחופשה רומנטית לזמן קצר !

הורים לילדים תמיד ישמחו לספא

לדעתי זה רעיון נפלא, שני לילות בלי הילדים. בסביבות 1,500 ש"ח ללילה את יכולה למצוא במקומות יוקרתיים עם מסאז של שעה לכל אחד, לינה וארוחת בוקר. אני חושבת שזו מתנה יותר יפה מאשר חופשה עם הילדים, עד כמה שאני אוהבת את הבנות שלי, סופ"ש בלעדיהן זה חופש אמיתי ( - : קרן

jethro1

New member
סוכם וסודר -

יומיים ביערות הכרמל, פתוח לאיזה תאריך שהם רוצים. תודה רבה לכל המשיבים!

dalitds

New member
תיכנסי לפורום המתאים בתפוז:

צימרים, חופש וכיף בישראל. יש שם מספיק מומחים שבשמחה יעזרו לך לתכנן חופשה באמת באמת חלומית!

למעלה