חופשת פסח מתי אתם יוצאים לחופשת פסח? האם מישהו תיכנן חופשה? אני כנראה טסה לתאילנד
L Lir האחת New member 24/3/09 #1 חופשת פסח../images/Emo20.gif מתי אתם יוצאים לחופשת פסח? האם מישהו תיכנן חופשה? אני כנראה טסה לתאילנד
א אפרשקסית New member 22/4/09 #12 בהונגריה? ובהחלט עשיתי חיים משוגעים אפילו הארכתי את השהות שלי שם ורק מחכה לחזור לשם שוב
א אני טוסיק New member 26/3/09 #4 לא נכון!../images/Emo2.gif חח יש מצב שאני גם אהיה בתאילנד חח אבל זה יהיה לקראת סוף החג.
I Innocent Dreamer New member 26/3/09 #5 לא טס לשום מקום... עובד, סותם את כל החורים בלימודים ומניח שיישאר לי עוד הרבה זמן פנוי..
פ פרבולה מרחפת New member 1/4/09 #10 מה8.4 כן, כן...ערב החג... מסיימת ללמוד בשש וחצי ב7.4 =\ ויש המון תוכניות! ללמוד למועד ב', לעשות שיעורים להגשה בכמעט כל המקצועות ולהשלים פערי התעפצות... אה, וגם איזו התנדבות נחמדה של יום וחצי...
מה8.4 כן, כן...ערב החג... מסיימת ללמוד בשש וחצי ב7.4 =\ ויש המון תוכניות! ללמוד למועד ב', לעשות שיעורים להגשה בכמעט כל המקצועות ולהשלים פערי התעפצות... אה, וגם איזו התנדבות נחמדה של יום וחצי...