חופשת סקי!

sporTV

New member
חופשת סקי!

ערב נפלא... היה לי זמן לחשוב לאן אני רוצה לנסוע לחופשה. סקי - הדבר היחיד שעוד לא עשיתי ואני רוצה, ואני חושב על מיקום ותזמון! מיקום חשוב לי באיזור מפותח ולא מתפתח....עם רפואה וכו'. לא יותר מ5 שעות טיסה. תזמון- לא בשיא החורף , אלא בתקופת הדעיכה...כשהשלג עוד מעולה אבל הקור כבר פחות נוראי. יש למישהו הצעות,מידע, ניסיון אישי וכו' בנושא הזה? כמובן שחשוב לי שלא יהיה קר כי אני סיאפניק!אני רוצה להינות לא לחלות עוד.

vikvik

New member
כאילו דאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!

דאבוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cafesito

New member
בנוגע לקור. בגלל החזר השמש מהשלג

בימים יפים אתה תראה גולשים גם עם חולצות קצרות באתרים הגבוהים. בקפריסין יש שני אתרים לא רעים בכלל ובאיטליה יש אתרי סקי מעולים אבל לא זולים. אינסברוק באוסטריה וכמובן כמו שויקויק ציינה דאבוס. אל תחשוש מהקור, זה לא כמו בישראל רווית הלחות. באויר יבש ומושלג מרגישים את הקור הרבה פחות מאשר אצלנו. לבוש טוב בחוץ, בשאר המקומות מחומם בטירוף וכשגולשים אז ממש חם. תהנה ותחזור בשלום.

sporTV

New member
אמן אמן! אין על דאבוס....אבל הייתי

שם לפני פחות משנה!! כייף מאוד שם!! חוויה לא נורמלית... בעייה נוספת - המחיר שם ממש ממש יקר!~! אולי אמצא משהו זול מדאבוס. וגם לגוון קצת....מקום אחר. ושלא יהיה קררררררררר ואני רוצה סנובורד.....נראה לי יותר קל לסמוך על שתי רגליים מחוברות מאשר שתי לחוד....שזה מפחיד אצלי

cafesito

New member
סקי רגיל קל יותר מסנובורד

תתחיל ברגיל ותשתדרג אחר כך לבורד אחד.

sporTV

New member
חבר המליץ לי על המקום האידיאלי !!!

אני כל כך מאושר! הוא חיפש שעות אחר מקום בשבילי ואז חזר אליי עם התשובה: חרמון! חחחח צחקתי ממש. אולי הוא דווקא צודק.לא הייתי שם מגיל 5 בערך.

A n t o n

New member
לא עשיץ אף פעם?

אי אי מה אני אגיד לך, כל מה שעשיתי עד גיל 12 זה סקי חחח. היה אצלינו אתר ענק, ממש כמה קילומטרים מהעיר. אבל אתה לא תסע לשם :)

למעלה