חופשת סקי ב800 יורו (?!)

kolsad

New member
חופשת סקי ב800 יורו (?!)

הי חבר'ה.
אנחנו 3 חבר'ה שגולשים סנובורד ברמה בינונית. מחפשים אתר ברמה גבוהה יותר מבאנסקו (שם היינו אז פליז אל תציעו לי אותו וגם ואל טורנס לא רלוונטי לא בגלל שהוא לא טוב אלא בגלל ש3 החברים שלי היו שם מס' פעמים).
היעד פחות משנה כל עוד זה באוסטריה, צרפת, איטליה...
הרעיון הוא להרכיב חופשה בסכום של כ800 יורו. אנחנו מסורתיים ולכן טיסות משבת לשבת לא רלוונטי אלא עדיפות לשלישי שלישי ככה אפשר לנצל את שבת למנוחה באמצע. ולגבי מלון - עדיף דירה מAirBNB שראיתי שניתן למצוא משהו נחמד בזול (בכל מקרה ארוחות במלונות לא רלוונטיות לנו אנחנו מתכננים לבשל).
נכון לעכשיו יש לי אופציה לחופשה בלז ארק בכ900 יורו בסוף ינואר.
אבל נכון לעכשיו זה יותר ממה שאני תכננתי להוציא .

אנחנו לא מוגבלים לתאריך מסויים לא משנה לנו אם זה יהיה בסוף ינואר או תחילת מרץ, מה שכן , מעדיף שתהיה תקופה עם כמה שפחות סיכוי לסופות וכמה שיותר סיכוי לימי גלישה יפים.

מה אתם אומרים?

תודה על העזרה

shmanmanman

New member
אם אתם רוצים שמש

תנסו לכוון למרץ. סטטיסטית יותר סיכוי לימים יפים, פחות סיכוי לפאודר, ובמקומות הנמוכים השלג מתחיל להפוך למימי.

yo12

New member
לדעתי סוף ינואר עדיף.

יש בדרך כלל שלג טוב. הטמפרטורות הנמוכות שומרות על איכות השלג. האתרים אינם עמוסים בגולשים כמו בתחילת מרץ. קל יותר למצוא לינה והמחירים זולים יותר.

skiforce

New member
זה בדיוק התכנון שלי והנימוקים שלי...

אני לא כ"כ מעוניין לשכור רכב, מה גם שמתכנן לנסוע לבד וזה מייקר. חושב על תחב"צ באיטליה מהשדה לאתר וחזרה.

Cמן רשום

New member
להתחיל מטיסות זולות מאד למילאנו או ברגמו

רכב שכור קטן. דירה באתר בדולומיטים. התקציב אמור להספיק.
כהערת אגב, אני לא חושב שאייר בי אנד בי מתאימים לסקי. אף פים אי אפשר לדעת כתובת מדוייקת והרדיוס שהם נותנים יכול להעביר אותך לסוף העולם במונחי סקי. אז לדעתי עדיף לחפש דירה בבוקינג או באקספדיה. לקרוא את האותיות הקטנות אם יש תוספות על מצעים, מגבות או ניקיון בסוף. גם המחירים שאני רואה באייר בי אנד בי לא באמת אטרקטיביים אבל זה כבר עניין אחר.

למעלה