חופשת סקי באנדורה

חופשת סקי באנדורה

שלום,

טס כנראה לבד לאנדורה.

מה שם האתר המרכזי שגולשים שם? האם הוא מתאים לרמה שלי? (חופשה שניה)

יש לכם טיפים נוספים? אגב לא מצאתי שם הוסטלים לישון בזול.. רק מלונות ב300€ ללילה.

לגבי לינה - מאיזה אתר אתם ממליצים להזמין? לא מצאתי הזמנות לינה דרך האתר הרשמי שלהם:

http://www.skiandorra.ad/en/

לגבי סקי פס וציוד (חסר לי רק בורד ובינדינגס) לחכות להגעה לאתר נכון? לא להזמין מהאינטרנט?

שאלה אחרונה - אוטובוסים לאתר - האם כדאי להזמין מראש באינטרנט כרטיסים? או לשלם כשאנחת?

תודה

נסיעות

כן יש שם andorrabybus זה לא בעיה דיברתי איתם. השאלה אם מישהו מכיר את האתר עצמו? איפה החלק המרכזי שאפשר לגלוש בו? מצאתי דירות וסקי פס בזול אבל אין לי מושג אם אני בקיבינימט או לא...

נסיעות

כן יש שם andorrabybus זה לא בעיה דיברתי איתם. השאלה אם מישהו מכיר את האתר עצמו? איפה החלק המרכזי שאפשר לגלוש בו? מצאתי דירות וסקי פס בזול אבל אין לי מושג אם אני בקיבינימט או לא...

natyh

New member
ואל נורד

ישנים באנדורה לה וולה או במלון של פיליפ היהודי מלון אורדינו , באורדינו , או פאז דה לאס קאסאס לא הייתי נשמע עדיף על ואל נורד .

natyh

New member
תיקון

ישנים בלה מסנה , או באורדינו , הסקי בואל נורד שהוא חיבור האתרים פאל וארינסאל או בארקליס המצריך למיטב זכרוני פאס נפרדבדןק או שהמרחב הוא השני .
ציוד שוכרים בפיק נגרה לה מסנה מצוין ,בכל מקרה בענין כל היתר ...תוכל כל בוקר להתעורר ולהגיד גוד מורנינג עזה ...

Ronen Rozen

New member
קצת מידע

אנדורה מחולקת לשני הרים, אפשר לקרוא לזה ככה.
Grand Valira הנחשב יותר מביניהם.
עיירה מרכזית והכי נוחה זאת תהיה סולדאו, יש לה את מספר המעליות והמסלולים הכי גבוה, וממנה אתה גם יכול להגיע לכל שאר ההר כי הכול מחובר.
אני הייתי בפאס דה לה קאסה,פעם ראשונה שלי בסנובורד היה אחלה,אל תצפה לחיי לילה מסעירים אבל כל השאר באמת בסדר גמור.
עברנו מפאס גם ל Grau Roig בגלישה,כמו שאמרתי הכול בסופו של דבר מחובר שם

natyh

New member
אמרת שני הרים

והשם של ההר הנחשב הוא העמק הגדול ...(גארנד ואלירה )?
אז יש לנו בעיה כאן :
בעברית?
בתירגום ?
בהיכרות עם האזור ?
מהי ?

Ronen Rozen

New member
תוקפני משהו

נכון אני לא בקיא בגאוגרפיה האזורית יותר מידי וכנראה טעיתי שאמרתי שיש שני הרים,אם הבנתי לא נכון אפשר לתקן ולא להגיב בצורה יהירה,מתנשאת ובעיקר צינית.
אז אני אפרט את מה שאני יודע לפי מה שקראתי באינטרנט, ולפי זה שהייתי שם.

יש את גרנד ואלירה ואת ואל נורד.
גרנד ואלירה-מחולק לשבעה אזורי גלישה.
ואל נורד-מחולק לשלושה אזורי גלישה ולפי מה שקראתי מתאים למתחילים-בינונים.
אוסיף שהיה מאוד כיף בחופשה, וממש לא הרגיש כמו עזה בבוקר,בצהריים או בערב.

מקומות לינה בתוך אנדורה

תגידו איפה כדאי לישון אם אני רוצה לישון בGRANDVALIRE?

אני מדבר על מקום נוח עם חנות להשכרת ציוד + מקומות לאכול צהריים...

תודה, (צירפתי קובץ)

natyh

New member
זה בדיוק הענין

לא באיזה מקומות לישון אלא איזה אתר יתן לך את האינדיקציה הכי נכונה לפי ההמלצות היכן להזמין , אם אתה מעונין בקניות המערכת של איביי ופיי פאל תדע להגן עליך בעזרת מערכת המשובים שלה , בדיוק מאותה סיבה חפש מקום ללון בבוקינג , האתר הכי טוב ברשת בענין הזה .

למעלה