חופשת סוכות

Bezalel P

New member
חופשת סוכות

יקרים ויקרות - מחר אני יוצא לחופשה לרגל חג הסוכות, ועל כן הנוכחות והזמינות שלי יהיו מינימאליים. כמובן שאמשיך לעקוב ולהתעדכן במסרים, אך רק נושאים דחופים יטופלו. אנא קבלו זאת בהבנה
אשוב לעבודה סדירה ביום ראשון, 7.10. חג שמח לכולם, בצלאל.

wranger

New member
ולשרשר את ההמלצות התועות...

... לשרשראות ארוכות שאפשר יהיה לתלות בסוכה.

דנטל

New member
תכחיל מישהו שימחק וישרשר פה מה שצריך

וחופשה נעימה שתהיה!

דנטל

New member
יש בתפוז עוד כמה מאות (כמעט אלפי) מנהלים

לא הייתי רוצה לנהל את הפורום הזה (לא שיש לי משהו נגד הגולשים בו), למרות שרק לתקופת החג המחשבה הזו בהחלט נסבלת. בכל מקרה, מה שרמזתי הוא שצריך פה מישהו כחול בזמן שבצלאל בחופשה, כי ההודעות הלא משורשרות והלא מחוקות מוציאות אותי מדעתי. אני ברצינות נטרפת מזה. זו אפילו הסיבה שאני מנהלת את פורום מומלצים - בשביל הסדר. כלומר, בשורה התחתונה דאגתי לבריאותי הנפשית
.

דנטל

New member
ברור! מה אכפת לי מהאחרים? ../images/Emo12.gif

לא, אבל ברצינות, למה שזה יהיה מאינטרס אחר? כאילו, מהאינטרס של תפוז? נו, הם יכולים לעמוד בחופשה של אחד מהמנהלים. זה לא שאף אחד מאיתנו לא יוצא לחופשים בגלל הניהול ולא שאת הבלגן הזה אי אפשר לסדר בתום החופשה ולא שהבלגן הזה כזה קריטי שבגללו מנהל צריך להיות מרותק לבית. אמנם, לא החסרתי אף יום מהרגע שהפכתי למנהלת (2.2.2003) ולא הייתי בחו"ל בכל השנים האלה, אבל זה לא שקשרו אותי לבית ו/או אסרו עלי להעדר. בתכלס, אם הבלגן לא היה מטריף אותי, אולי כן הייתי מחסירה ימים. כלומר, זו בעיה שלי וזה לגמרי לא תלוי בתפוז ולא באשמתם. הם דווקא היו מעדיפים מנהלים שפחות קל להוציא אותם מדעתם.

שמים1

New member
חופשה נעימה בצלאל ../images/Emo141.gif

חזור אלינו בכוחות מחודשים זה לא פשוט לנסות לרצות את כולם לקרוא הכל וליהיות מעודכן ... מודה לך על עבודה נפלאה שאתה עושה חג שמח סוכת שלום ואהבה לך ולבני ביתך .

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gifתהנה - תעשה תחיים - ותחזור אלינו בשלום../images/Emo20.gif

למעלה