"חופשי זה לגמרי לבד...."

מירב ד

New member
"חופשי זה לגמרי לבד...."

וואו............. מחשב... אמיתי... עם אינטרנט... איזה אושר..... טוב... אז אני פה... וקשה לי מאוד... קשה לתאר אפילו כמה... הגעתי בערב לקיבוץ... קיבל אותי חבר של אבא.. לקח אותי לחדר שלי, יש שם מיטה, מטבחון קטן... שרותים ומקלחת.... נחמד בסך הכל.... אחר כך לקח אותי לבית שלהם... יש להם בן בן 4 שקוראים לו בן בת בת 8 בערך...בת קטנה ממני בשנתיים...ובן בגיל שלי.. שעדיין לא פגשתי... אבל יש לו מחשב...אז כבר טוב... אחר כך הוא החזיר אותי לחדר שלי... מצאתי את עצמי יושבת על המיטה ובוכה...(הבכי הולך להופיע עוד מספר פעמים בסיפור..) במשך שעות... לא יודעת למה..אולי פתאום נפל לי האסימון.... שאני לבד....באמת לבד.... נורא קשה להיות לבד... הגעגועים קורעים..... ישנתי כמה שעות בלילה...כל פעם התעוררתי...קיוותי שהבוקר הגיע.. גילתי שעברה רק שעה...וחזרתי לישון... בבוקר פגשתי את יעל ליד החדר אוכל... (איבדתי את הדרך) והיא לקחה אותי לסיבוב בקיבוץ... הראתה לי את כל מה שצריך... עד הצהריים הייתי בחדר... חשבתי שאני אתחרפן... בערב החבר של אבא בא לקחת אותי אליהם הביתה..ישבתי עם הבת שלו והיא סיפרה לי כל מיני דברים על הקיבוץ... רכילות וכאלה... באיזשהו שלב עברנו אצל הבחור שאחראי על הרפת בבית.... וקבענו שאני אגיע מחר ב3 לרפת... כן כן ... 3 בבוקר... ז"א לפנות בוקר.... חזרתי לחדר.. אבא ואמא באו לבקר.. בדרך מטיול בצפון... הביאו לי אוכל וכל מיני דברים לחדר.. והיו חייבים להמשיך... ושוב הגעגועים תקפו.. ובכיתי עוד קצת... (תגידו...דמעות לא נגמרות...?) הלכתי לישון... התעוררתי ב3 לקול צפצופי השעון המעורר.... התלבשתי... יצאתי מהחדר... קור כלבים בחוץ... מפחיד... הרפת בקצה השני של הקיבוץ... ואני באזור מבודד.. איפה שהמתנדבים אמורים לגור... אבל אין מתנדבים.. אז אני לבד... צעדתי לרפת... שם פגשתי 500 פרות
מקסימות... ו.....קדימה לעבודה.... הכרתי את האנשים שעובדים שם... נחמדים...(בגבולות הסביר) הסבירו לי איך עושים ככה...ועשים ככה...ועוד קצת ככה... ויוצא חלב... עבדתי עד 7 בבוקר.. חזרתי לחדר... ישנתי עד 11 ב12 הלכתי שוב לעבוד... עד 3 בצהריים... חזרתי לחדר.. התקלחתי.. נשכבתי על המיטה... גוססת משהו... התקשרתי לחבר היקר שלי... שיחה נחמדה שאיכשהו נגררה לויכוח מטופש... על זה שאני מצפה ממנו להתקשר... ולבוא אלי וכ´ו.... והוא החליט שאני מגזימה.. ואני בסכך הכל רציתי תשומת לב... וכנראה שאין לו סבלנות אלי... ובכיינית שכמוני...שוב בכיתי...המון... הדבר האחרון שאני צריכה כרגע זה לריב עם הבן אדם היחיד שאני כל כך אוהבת ושמצליח להחזיק אותי בשפיות... זה ממש שבר אותי.. איכשהו נגמרה השיחה... שכבתי המיטה והקשבתי למוזיקה...וכמובן כשעצובים...תמיד יש שירים עצובים... הרדיו דפוק וכל הזמן נעלמת הקליטה ולא שומעים כלום... באיזשהו שלב החבר של אבא התקשר... ועכשיו אני אצלהם בבית.. קיוותי שתיהיו בצ´אט...אבל רק מיטלי ואנזו היו.. מיטלי נעלמה ואנזו לא מדבר.... בקרוב אני חוזרת לחדר.... אני מקווה להתחיל להכיר קצת אנשים.. ואז יהיה לי יותר נחמד.... מירב עם דמעות בעיניים......

zimes

New member
לאט לאט, מירב ../images/Emo24.gif

את באמת תכירי, ותדעי, ותסתדרי - ויהיה לך כיף. בינתיים - את הלבד את יכולה לנצל לכתיבת מכתבים (כן, גם לחבר, למה לא?). רק שאח"כ אנשים יתאכזבו כשתפסקי לכתוב. ודמעות - דמעות זה טוב. זו הדרך לנקז את הראש. אם לא מנקזים - הוא מתפוצץ. מכאב. תמשיכי לעדכן! (ותתעלקי על כל מי שמוכן לספר לך משהו. תסנני (את המספרים ואת הסיפורים) מאוחר יותר
)

אבל אבל אבל

דווקא נשמע שהמקום הרבה יותר טוב ממה שחשבתי... ובפעם הבאה שאת יודעת שיש לידך מחשב, תספרי לנו באיזו שעה זה, שנוכל להתחבר ולספר לך שאתמול בצ´ט היו כמה שביכו את העדרותך בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים.

nutmeg

New member
היי מירב

יופי שכתבת! ובאמת לאט לאט. דברים יתבהרו. מעברים זה דבר לא פשוט. את כל כך אמיצה שלקחת אל חייך ועשית עמם משהו. זכרי מדי פעם להזכיר לעצמך למה עשית את השינוי. וכתבי. כתבי על הכל. לא חייב מחשב - סתם מחברת זה גם טוב. זה כמו לבכות - מוציא את כל הג´יפה רק קצת יותר מארגן את המחשבות. והכי חשוב? תתחילי להתעניין באנשים סביבך. שאלי אותם שאלות על עצמם, על הקיבוץ על כל מה שיעלה בדעתך. אנשים אוהבים לדבר על עצמם, הם יספרו לך סיפורים ויחשבו שאת כל כך מקסימה (כי הקשבת)... ופתאום תמצאי את עצמך במקום "נורא מענין". מין קסם שכזה שתמיד עובד. עד לשעת המחשב הבאה: להת´

dana2909

New member
כל ההתחלות קשות

כמה שזה נשמע קיטשי ופלצני להחריד, זה ככה. מחר תקומי ויהיה לך טיפ-טיפה יותר קל.. אחרי חודש תסתכלי אחורה ותגידי לעצמך "איזה כלה אני , איך הסתדרתי פה מעולה". ובינתיים, תבואי לפה, ו.. ד"ש לפרות

r o n i1

New member
עידכון ממירב

דברים מתחילים להסתדר מצאתי כמה אנשים מאוד נחמדים יכול להיות שברפת יעבירו אותי לעבודה קצת יותר נחמדה עם העגלים... מירב תתחבר מחר לעדכן...

מירב ד

New member
לא רק אחת...יש לי 3 אחיות....

אז אני בבית לסוף שבוע... כרגע אצל סבתא... כל המשפחה צריכה להגיע... ארוחת ערב..ואז אני אחזור הביתה... קצת מבולבלת מכל השבוע האחרון... אבל דברים מסתדרים לאט לאט.... כל מי שמתחשק לו לדבר... אני בצ´אט בזמן הקרוב... מירב

מירב ד

New member
חויות...אין הרבה...

גם לא יצא לי להיות שם מספיק כדי לחוות חוחיות... וגם כשאני שם אז כמעט כל יום אותו דבר... יש שלוש חליבות.. ב3 וחצי בבוקר... ב12 בצהריים... וב7 בערב... כל פעם לומדים דברים חדשים... קצת עובדות על הפרות? בכיף.... פרה נותנת בין 10-20 ליטר בחליבת בוקר. ובין 5-10 בחליבות צהריים וערב. פרה בוגרת שוקלת בין 500 קילו לטון. מרגע ההמלטה מפרידים בין הפרה לעגל. את העגל מאכילים מבקבוק. ואת הפרה אפשר לחלוב כבר כמה שעות לאחר ההמלטה. מעניין??... לא...! מבטיחה לעבוד על משהו קצת יותר מעניין בהמשך הלילה.... בכל מקרה אין לי משהו יותר טוב לעשות... מירב במצב רוח מחורבן

אושר מ

New member
../images/Emo13.gif

די ילדונת. את מוזמנת להתקשר כשיש לך חרא מצב רוח. תשמעי אותי ותראי שיש גרוע יותר
.

מירב ד

New member
ממש מעודד לשמוע.. ../images/Emo8.gif

למה חרא? רוצה לספר? אולי במסר? את יודעת שגם אני אוהבת להקשיב...

למעלה