חופשיטה

shanytopper2

New member
בהחלט

חוץ מזה...שלפי חוק מרפי מספר 1 mother nature is a bitch ובגלל שהשה"ם מיצג את חוקי הטבע. עליו לההיות ביטץ' בעצמו

Nihau

New member
אמא טבע לא מוגבלת למש' הכלביים

וכך גם מנחי משחק לסוגייהם השונים. טבע חסר אישיות אך בעל מרכיב של רציפות המאפשר חיזוי וככזה יכול לשחק לטובת אילו שיודעים לעבוד עם סביבתם בהרמוניה. ודרך אגב לי נראה שהרבה יותר קשה לשחק את הטבע חסר אישיות מאשר בעל אישיות קונסיסטנטית.

ד"א: מישהו מוכן לתת הסבר קצר על

חופשיטה, ואני מתכוון למישהו שבפועל שיחק או הריץ קמפיין כזה. אני מניח שברוח הדברים אין חוקים ברורים לגבי חופשיטה כי זה די סותר את המושג עצמו. אבל בכל אופן: האם משתמשים בקוביות או באמצעים רנדומליים אחרים? האם יש איזהשהו דירוג לתכונות או מיומנויות? לא דווקא במספרים אלא לפחות בתיאורים, כגון: ממוצע, טוב, מצויין וכו' מה לדעתכם הייתרון שבחופשיטה על פני שיטות רגילות? אם זה שאתם לא אוהבים חוקים מסובכים וארוכים אז מה רע בשיטות קלילות (rules lite) ומדוע צריך דווקא חופשיטה?

shanytopper2

New member
אצלי

אני משתמש בדפי דמות של שיטה מסוימת (אין חשיבות מסוימת לשיטה, אבל לפעמים זה עוזר בדברים מסוימים) תהליך יצירת דמות חופשי, ללא הגבלת נקודות או גילגולי קוביה. אבל בתנאי שקודם נכתב לדמות רקע מלא ועשיר שאושרי על ידי. אין קוביות כמעט בכלל...חוץ מאשר מדי פעם, אבל לא בהקשר לשיטה, אלא בקטעים של "אין לי באמת מושג מה יקרה, אז נגיד שמעל 3 זה ככה ומתחת זה אחרת) זהו בערך

למעלה