אנחנו נוסעים בספטמבר לאילת נכון שלך זה לא
מתאים כי התאריך נופל על תחילת שנה . אבל אם תחליטי שכן אולי ניפגש שם? בדקתי את המחירים לשני המקומות ולהפתעתי אילת יצא יותר זול במרבית המלונות. (בספטמבר כאמור). רצינו נורא טורקיה אבל לפני שבוע קרה באנטליה במלון ונציה אסון , וחברה שלי הייתה שם בירח דבש . וגיליתי על בשרי כמה קשה לאתר מישהו שם כשיש מקרה חרום היינו שעות על הטלפונים עד שהצלחנו לתפוס את החברים שלנו, ועכשיו אני שמחה שלא סגרתי מלון שם עם הילד , כי אם חלילה יהיה משהו אפילו אם זה יהיה במלון אחר , ההורים שלנו כאן בארץ עלולים ליפול מהרגליים מדאגה - ואני מספרת את זה מנסיון כי אני בעצמי עשיתי את הטלפונים לשם כדי לאתר את הזוג. ודבר נוסף שעזר לנו לבחור באילת אני חושבת גם מהסיבה שבארץ אני תמיד ימצא מה לתת לילד לאכול ולשתות ולצפות מראש כיצד הוא יגיב לאוכל ולשתיה . ושם אין לי מושג כי לעולם לא הייתי עם פעוט/תינוק בחו"ל . ובחו"ל אין לי מושג אם יהיה לו דברים בטוחים לאכילה , אני לא יכולה לסמוך רק על ציפס ואורז כל היום . והילד שלי כבר מזמן לא שותה בקבוק או דייסה. והבנתי שבעניין בטיחות כמו מרפסות , מדרגות , מגלשות וכאלה הם לא ממש אמינים ואני כפי שכבר הצלחת להבין א-מ-א ה-י-ס-ט-ר-י-ת . אז לי חו"ל עם הילד עדיין לא מרגיש לי בשל ! ! ! ! החלטנו לנסוע לעיר השמש והים אילת כי שם אני הכי אוהבת להיות , וכי שם אני ירגיש הכי בטוח גם אם חס וחלילה יקרה משהו לגשת לקבל טיפול רפואי . בכל זאת יש לי פעוט ממש שובב . אז לכל האלתיות בפורום בואו נארגן מפגשון בתאריכים שאני יהיה שם אם ירצה השם.