חופשות...

incognito1980

New member
חופשות...

שלום בנות. רציתי לעשות סקר קטן בנושא חופשות (של מזכירות, כמובן): 1. מה אורך החופשה שאתן יכולות לקחת בבת אחת? 2. האם אכן לקחתן חופשה ארוכה? אם כן, מה היה אורכה? 3. כל כמה זמן אתן יוצאות לחופשה? 4. האם הבוס עושה לכן בעיה עם יציאה לחופשה? ואני גם אשמח אם תכתבו האם אתן במשרה מלאה, מה הותק שלכן במקום, האם יש מזכירה שניה שמחליפה אתכן בזמן החופשה והאם החופשה היא ע"ח המעסיק או על חשבונכן. יום טוב לכולן!

בָלבָל

New member
סקר "קטן"

1. מה אורך החופשה שאתן יכולות לקחת בבת אחת? אין הגבלה ממש... 2. האם אכן לקחתן חופשה ארוכה? אם כן, מה היה אורכה? לפני שנתיים לקחתי חודשיים חופש ונסעתי להודו. חודש אחד היה עם הרבה חגים והשלמתי אותו עם ימי חופש. החודש השני היה חופשה ללא תשלום. לפני חודשיים לקחתי שבוע חופש נסעתי לגרמניה. 3. כל כמה זמן אתן יוצאות לחופשה? מתי שאני רוצה... יכולה לעבור שנה בלי שאקח חופש. אני לא מאלה שיוצאים לחופשות ממש. פעם בכמה שנים נוסעת לחו"ל.. 4. האם הבוס עושה לכן בעיה עם יציאה לחופשה? לא קרה דבר כזה. ואני גם אשמח אם תכתבו האם אתן במשרה מלאה, מה הותק שלכן במקום, האם יש מזכירה שניה שמחליפה אתכן בזמן החופשה והאם החופשה היא ע"ח המעסיק או על חשבונכן. אני במשרה מלאה, 4 וקצת שנים פה. אני המזכירה היחידה פה. כשנסעתי לחודשיים להודו מצאתי מישהי מחליפה (פירסמתי מודעה ועשינו ראיונות) החופשה כמובן על חשבון ימי החודש הנצברים (חוץ מהחודש ללא תשלום שלקחתי).

חופשות

אני לקחתי יומיים ברציפות בגלל מבחן, וכמובן שכל רגע הציקו לי ב- SNS וכדומה. היה יום אחד שלקחתי, בגלל יום כיף שעשיתי לחברה שלי ליום הולדתה - שכמובן התקשרו אלי כמה פעמים, אבל מתוך החלטה שמתי את הסלולרי על "שקט", ולא עניתי לאף אחד (כולל למנכ"ל). בנובמבר - אני טסה לחו"ל לשבוע, ואמנם עשו לי פרצופים, אבל הם יצטרכו לבלוע את הצפרדע ולהסתדר בלעדיי....

בָלבָל

New member
יו זה כלכך לא לעניין

אני כל פעם מחדש מבינה כמה שהבוסים שלי מדהימים... למרות שאני היחידה במשרד, וקשה להם להסתדר בלעדיי (הם מודים בזה) כשאני יוצאת לחופשה אני לא שומעת מהם מילה! כלום! הם ממש לא מתקשרים... לעיתים נדירות מאוד אני אקבל טלפון אחרי שעות העבודה... ואף פעם לא עשו לי פרצוף כשיצאתי לחופש. גם אם ביקשתי את החופש בהתראה של ימים ספורים.

incognito1980

New member
איפה את עובדת?

הבוסים שלך באמת מדהימים. גם הסכימו לקחת לך מחליפה זמנית, וגם היה לך לאיפה לחזור ולא הופתעת לגלות שפיטרו אותך או משהו דומה. ממש נדיר.

בָלבָל

New member
חחחח תראי זה לא שהם היו ממהרים

להיפתר ממני.. הם אוהבים אותי ואני עובדת טובה מאוד... הם היו מחכים לי גם חודש נוסף. אני עובדת במשרד עו"ד

incognito1980

New member
גם אני עובדת אצל עו"ד

ולקחת חופש זה ביג דיל של ממש, בלי צחוק. כבר נסעתי לשבועיים וחצי ופחדי שלא יהיה לי לאן לחזור. לא נעים.

michal66

New member
חופשות..../images/Emo9.gif

מה אורך החופשה שאתן יכולות לקחת בבת אחת? מעולם לא ניסיתי לקחת חופשה ארוכה במיוחד אלא אם 6 חודשים חופשת לידה נחשב?...
האם אכן לקחתן חופשה ארוכה? אם כן, מה היה אורכה? מלבד חופשת לידה,לקחתי לפני שלוש שנים שבועיים לטיול באיטליה ולפני שנתיים לטיול באפריקה.
כל כמה זמן אתן יוצאות לחופשה? חופשה ארוכה של למעלה משבוע רק בקיץ,בחופש הגדול. במהלך שאר ימות השנה, מתי שאני צריכה יום יומיים חופש אין לי בעייה לקחת.
האם הבוס עושה לכן בעיה עם יציאה לחופשה? שום בעיות. מפרגן לחופש שלי...לא מציק לי בחופשות. אני זו שמתקשרת כל הזמן לשאול אם הכל בסדר..
עובדת במקום העבודה 7 שנים. משרה מלאה (מלבד הקיץ האחרון שנתבקשתי לרדת לחצי משרה). כשאני בחופש אין מזכירה מחליפה. גם לא כשהייתי בחופשת לידה. מידי פעם באתי לעזור . תמיד בראשון לכל חודש להכנת משכורות ומידי פעם על פי הצורך לדברים אחרים. החופשה על חשבון ימי החופשה המצטברת שלי.

maybesure

New member
חופשות

1. השנה לקחתי שבועיים רצוף - נסענו בן זוגי הבן ואני לשוויץ/גרמניה/צרפת. 2. לא הייתי לוקחת חופשה ארוכה מזאת - גם ככה זה היה לי יותר מידי.. 3. ימי חופשה בודדים, איחורים, מחלת ילדים - מתי שאני צריכה. מעולם לא אמרו לי לא - אבל ממש לא מנצלת את טוב ליבם. אין מצב קבוע לחופשות - מתי שמתארגן לנו אני יוצאת וזהו. יום חמישי הבא אני ביום חופש - נוסעת לסופ"ש זוגי במלון דרך מקום העבודה של בן הזוג. 4. אני עובדת חצי משרה - 4 שעות כל יום ללא ימי שישי כבר שנה שלישית, אין מזכירה מחליפה, חופשה בתשלום עפ"י הזכויות המגיעות לפי החוק, מעבר לכך ללא תשלום. 5. לסיכום: יש לי 2 בוסים מקסימים, גם כשאני זקוקה ליום חופש עם אבא שלי בבי"ח לטיפולים או איחור כדי להסיע אותו - אני רק מודיע להם, אפילו לא מבקשת. בחופשות או ימי היעדרות הם לא מתקשרים להפריע - לכל היותר כשאני חולה הם שואלים מה שלומי ואומרים לי לקחת חופש להבריא ככל שיידרש לי.

אטל81

New member
תשובות

1. שאלה: מה אורך החופשה שאתן יכולות לקחת בבת אחת? תשובה: במשרד מחייבים לצאת לחופשה רציפה של שבוע. 2. שאלה : האם אכן לקחתן חופשה ארוכה? אם כן, מה היה אורכה? תשובה: הכי ארוכה שלקחתי הייתה לפני שנה, למשך שבועיים בירח דבש שלי. תכננו לטוס לתאילנד ולמרות שרצינו לטוס לחודש, חששתי מהדעה של הבוס (חששתי שיביאו מישהי אחרת במקומי...). 3. שאלה: כל כמה זמן אתן יוצאות לחופשה? תשובה: השנה החופשות היחידות שלקחתי הם רק לבחינות. 4. שאלה: האם הבוס עושה לכן בעיה עם יציאה לחופשה? תשובה: ת'אמת אני תמיד מהססת לקחת חופש, בגלל החשש שיעשו לי פרצופים, ואכן המזכירה שאחראית עליי, עושה לי פרצופים. לפני חודש היא טסה לחו"ל לשבוע - אז החלפתי אותה. ואחרי חודש נוסף - היא החליטה לעבור ניתוח עפעפיים (לא הייתה לא בעיה גופנית, פשוט החליטה לקראת החתונה של הבן שלה), ולא הייתה פה שלושה שבועות!!! ועכשיו היא גם מקטרת, שהיא נפוחה, וכואב לא כאן וכואב לא שם.....קצת מעצבן. האם אתן במשרה מלאה? עובדת במשרה מלאה. מה הותק שלכן במקום? עובדת כשנה וחודשיים. האם יש מזכירה שניה שמחליפה אתכן בזמן החופשה? יש.

למעלה