חופשה...

ד ו ל ה

New member
חופשה...

האם חופשה ארוכה וממלאת מצברים גורמת לנו לחזור לעבודה בכוחות מחודשים ועם הרבה אנרגיות להמשך? או שמא בדיוק ההיפך הוא הנכון והיא מוציאה אותנו מהעשייה? דולה (שמתקשה מאוד לחזור לקצב פעילות רגיל לאחר חופשה ארוכה ומענגת במיוחד...
)

מעדיפה את החופשה הגדולה..

לחלק.. לגמה חופשות קטנות.... כמו עוד דברים אחרים.. שמעדיפה במינונים אולי קטנים אבל רצופים...

shemesh22

New member
מצרך נדרש לאחר כל חופשה

חופשת הסתגלות איטית לחזור לשגרה לאט לאט לאט... טוב אני כנראה אמשיך לחלום ולפנטז על שני הסוגים :)

ד ו ל ה

New member
חופשת הסתגלות...

פעם הכרתי מישהו שאחרי כל נסיעה ארוכה לחו"ל היה יורד לכמה ימים לאילת כדי "להסתגל" חזרה... אכן פריבילגיה

לא אוהב את אילת

מעדיף לרדת למקומות אחרים ...
השאלה מה המטרה. אם המטרה היא להתאוורר מהשגרה, נסיעה לחו"ל היא לא הפתרון לדעתי, כי מדובר בהחלפה של עומס אחד בעומס אחר. אני בכלל בדעה שהבעיה היא לא השגרה עצמה אלא העובדה שאנחנו פועלים כמו מכונות, עושים מה שאנחנו צריכים ולא מה שהינו רוצים לעשות. לכן לקחת חופש בשבילי זה לעצור את הפעילויות השוחקת ולעשות מה שאני מחליט שאני אעשה. לא מרגיש צורך לנסוע לאן שהוא בשביל זה (לפעמים נוסע, לפעמים לא).

shemesh22

New member
אם כך, אולי ניסע לצ'ילי? :)

ונצואלה... ונצואלה... אני אם אין לי, צ'ילי - מי לי? ונצואלה... ונצואלה... ונצואלה, אין דומה לה! אולה! - אם כך, ניסע ל... פתח תקווה! ונצואלה... ונצואלה... אני רוצה לפתח תקוה! אח, כמה טוב בפתח תקוה - סניורו דון אברם שפירוס, רוכב בפיאצה עם פפירוס, אומר: "זה נוער זה?" - תפסיק כבר! באיצטדיונס דה מלאבס יש "הפועלס" מול "מכבס". אבל מבילינסון עד "אגד" בשמונה כבר שורר שם שקט. הכל שקט. הכל רדום. מתים מזה? משיעמום! אז בואו לונצואלה... (בצל ירוק) חחחחחח...נזכרתי בשיר הזה וכמה הוא אקטואלי אז אתם באים לפתח תקווה?

ד ו ל ה

New member
../images/Emo6.gif חחחחח

האמת, אני מעדיפה שפתח תקווה תבוא איתי לצ'ילה...

shemesh22

New member
האמת היא...

הבוקר הזמן שלקח לי להגיע לפתח תקווה הייתי יכולה להיות כבר מזמן בצ'ילה אחחחחחח צ'ילה

ד ו ל ה

New member
../images/Emo13.gif כאן בדרום החם... ../images/Emo8.gif

גם אני לא אוהבת את אילת אם כבר, מעדיפה להמשיך דרומה יותר... אכן לא חייבים לנסוע רחוק בשביל להתאוורר אבל בשביל להתנתק אני אישית חייבת גם להתרחק... (עם עדיפות ברורה למקומות חמים...
)

maof

New member
את צריכה לצאת לחופשה....

בכדי לחשוב על התשובה הנכונה
מעוף

החתולית

New member
מכירה את התחושה

כבר הרבה שנים שלא הייתי בחופשה ארוכה ומנותקת מהעבודה ומהארץ, אבל בזמנים בהם הייתי נוסעת מדי שנה לשבוע לחו"ל, היה קשה לי מאד לחזור לשגרת העבודה והחיים. יודעת מה, דולה ? זה קושי שאני מוכנה לעבור לעתים קרובות ככל האפשר

יערית

New member
באופן אישי-כן!

רק לא זוכרת מתי הייתי בחופשה כזו
אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן,אבל אם וכאשר, בטוחה שהיפרית כמוני תחכה כבר ליום העבודה הראשון שלאחר החופש.

../images/Emo13.gif יכולה לחכות חודשיים לתשובה?

אחחחחחח היום זה היום
C U בעוד חודשיים... מקווה לחזור עם תשובה

ב ה י ר

New member
בתור אחת שסובלת באופן

כרוני "משביזות יום א'" חופשה ארוכה במצבי היום יכולה לגרום לי לא לחזור יותר לשגרה.

למעלה