חופשה עם פעוטה באילת

אמא קחי

New member
חופשה עם פעוטה באילת

יש לי הזדמנות לנפוש עם בתי הקטנה (בת שנתיים וחצי) לסופ"ש באילת בסוף יולי. לא הייתי בחופש או באילת שנים רבות. אני אם חד הורית ומתכננת להגיע רק עם בתי. אני תקועה בבחירת המלון. רציתי את המג'יק פאלאס כי הוא מכוון לילדים אבל אמרו לי חברים למשרד + ביקורות שקראתי בחיפוש בגוגל שהוא נוראי, המוני ושירות ירוד. הרויאל גרדן, שהוא האפשרות השנייה היה מאד מומלץ מבחינת חדרים ושעשועי המים, אבל מ 18:30 אין כ"כ מה לעשות עם הילדה, אלא לצאת לטיילת. אין צוות בידור או אטרקציות ערב לילדים. מדובר בסופ"ש. אשמח לשמוע ולהעזר מנסיונכם. העלות לא מבוטלת, אמנם המשפחה תעזור קצת אבל אני רוצה להבטיח את המירב עובר העלות. תודה רבה.

Shtuzit1

New member
ממליצה על הרויאל גרדן!

עובדת בתחום הנסיעות והבעלים של אחת מחברות התיירות שאני עובדת איתה - תמיד ממליצה עליו (אני לא משמינה בתי מלון דרכה ספציפית) אמנם אני מאוד אוהבת את מלונות דן אבל רויאל גרדן ידוע כמלון אוהד ילדים אחרי כל הפעילויות של היום, היא תהיה מותשת (מניסיון, חזרתי לפני שבועיים מסו"ש באילת) שהשעה בה מסתיימות הפעילויות תהיה גם ככה זמן לארוחת ערב, אמבטיה ושינה, ולך זמן פינוק ובילוי עצמי (אולי להזמין עיסוי לחדר?...) תבלו!

אמא קחי

New member
תודה ושאלה

קודם כל תודה רבה. האם רימונים (לשעבר נפטון) גם מומלץ ע"פ אותם קריטריונים? לגבי הרויאל - האם הם מגישים ארוחות ערב מסודרות שם כי הבנתי שזה מלון ללא ארוחות מוסדרות (למרות שניתן לבשל בחדר). תודה רבה.

Shtuzit1

New member
לא מכירה חוו"ד לגבי רימונים

והבחורה שהמליצה על הרויאל נמצאת בחופשה כרגע אז לא אוכל לבדוק בד"כ יש אפשרות להזמין ארוחות לחדר גם ממסעדת הבריכה וכד'... אנחנו למשל הזמנו את ארוחות הצהריים ממסעדת הבריכה לחדר ובערב שהשמש שקעה יצאנו לטיול

Shtuzit1

New member
בהחלט, רק לא כשה../images/Emo42.gif זורחת...

אבל בהחלט באילת מרגישים את החופש!!

אמא קחי

New member
דיברתי עכשיו עם חברה שחזרה משם

סיפרה שהיו בבריכה, בחדר ובטיילת. חופש מושלם. נראה לי שטעיתי כשחיפשתי עוד ועוד פעילויות, אין ספק שחדר נעים, מים, אוכל טוב וטיולון לעת ערב - ושלא צריך לבשל ולנקות = חופשה. אני מניחה שהחלק הקשה יותר יהיה להשגיח עליה אבל נראה לי שאסתדר (וגם אדאג לישון שנ"צ יחד איתה..).

Shtuzit1

New member
אין ספק...

האוירה באילת עושה את שלה! תעשו חיים, לא לשכוח לשתות ולמרוח קרם הגנה עם מקדם גבוה מאוד כמובן כובע וצל כמה שאפשר רק...והמון בריכה!! זה מה שגם אנחנו עשינו בחופשה האחרונה, גם בגלל שאני בהריון אז לא השתוללתי וחיפשתי הרפתקאות, וזו הוכיחה את עצמה כחופשה הכי טובה שלי באילת! תעשו חיים

tiger mom

New member
היינו בערך בגיל הזה לפני שנה באילת

במלון בלי שום פעילות, בלי מגלשות, בלי כלום ולא צריך שום דבר בריכה מספיק טיול בערב בטיילת היה אחלה והיא ביקשה לחזור כל ערב אכלנו ג'אנק פוד בטיילת וגלידה והסתכלו על הכדור הזה שאנשים יושבים בו ונזרקים באוויר. זה הלהיב בטרוף. גם לא הלכנו לשום אטרקציה מלבד שייט ביום האחרון וגם על זה אפשר היה לוותר בקיצור, אפשר להסתפק במלון נחמד, חדר ממוזג ונעים ובריכה. לא צריך יותר מזה.

KINERET22

New member
שבוע שעבר חזרנו מרויאל גרדן

ממש נהננו! (היינו מראשון עד רביעי) יש לי בת בת 4 ובן בן 10 חודשים והם מאו נהנו!!! אומנם אין צוות בידור במלון אבל לילדים יש כל הזמן פעילויות (קוסם,סדנאות,הפעלות...) במועדון הילדים של המלון. שהוא אגב, מהמם! מאוד מושקע! הבריכת פעוטות ממש צמודה למועדון. וצמוד אליהם יש גן שעשועים קטן... המועדון ילדים פתוח עד 10 בלילה...אבל מניסיון הילדים היו מותשים עוד לפני זה.

אמא קחי

New member
מקווה לסגור מחר את החבילה

מצאתי דרך סוכנות שעובדת עם אבא שלי דיל במחיר זהה לרויאל גארדן - בהילטון מלכת שבא, הבנתי שאחלה של מלון, גם מאובזר היטב לילדים. וואו הטיסות מאד מייקרות את החבילה, מקווה שלמרות זאת תהיה חופשה נהדר, שנים לא הייתי בחופש. תודה ענקית לכולכן

למעלה