חופשה בשטוקהולם
מתנצלת מראש על החפירה.
שלום, אני מתכננת לצאת לחופשה קצרה בשטוקהולם בימים הקרובים ורציתי להתייעץ בנוגע לכמה דברים אבל קודם טיפה רקע - בת 27, נוסעת לבד לבערך 4.5 ימים, ככל הנראה חברים משוודיה יצטרפו אלי מידי פעם לכמה שעות אבל אני מניחה שרוב הזמן אהיה לבד (שזה סבבה לגמרי מבחינתי) אם כי שום דבר עוד לא ידוע (אחד אמר שיבוא לכמה שעות ואת היתר עוד לא עידכנתי
). אבל מאחר ולא נעים לי להטריד אותם עם יותר מידי שאלות כרגע (הם גם ככה יספגו את זה במהלך השהות שלי שם אז קצת רחמים
) אנסה לשאול כאן. * עשיתי השוואת מחירים באתרים ישראלים ובקיאק וראיתי שאייר בלטיק הכי זולים לתאריכים שאני רוצה. הטיסה עליה תיכננתי כוללת עצירת ביניים של שעה בלבד בריגה (בחזור), זה בטוח או שכדאי לי להזמין טיסה עם מרווח גדול יותר? (שזה אומר להתקע בריגה יותר מ- 4 שעות במקום להינות עוד כמה שעות בשטוקהולם) קצת מלחיץ אותי שהמזוודה לא תגיע או שהטיסה לריגה תאחר, מה דעתכן/ם? יש לכם/ן מושג אם מזמינים דרך האתר שלהם האם יש אפשרות לחלק לתשלומים? * כרטיסי אשראי וכסף - האם ברוב המקומות בהם מקבלים כרטיסי אשראי מקבלים גם אמק"ס או שעושים עם זה בעיות? כשבדקתי בנוגע להזמנת מקום בהוסטלים שם ראיתי אפשרות לשלם בויזה או מאסטרקארד בלבד, השאלה איך זה במקומות אחרים. ומבחינת המרת כספים עדיף להמיר בארץ או להמיר שם או בכלל להשתמש בכרטיס אשראי? * מתי בערך מחשיך שם? * הבנתי שיורד גשם גם בקיץ ושבלילות קריר, יש צורך להביא ביגוד תרמי או שזה מיותר לגמרי? * תקעים של שני ראשים (או איך שלא יגדירו את זה. למחשב, לסלולארי וכו....) מתאימים לשקעים שם או שצריך להביא מתאם? הסתכלתי על כל מיני אטרקציות שהומלצו באתרים שונים ולמען האמת מוזיאונים לא הכי מדברים אלי ולכן נראה לי שמכל המקומות אלך ל- עיר העתיקה, הארמון המלכותי, כנסיית רידארהולמן ויכול להיות שגם ל-סקאנסן ול-גרונה לונד טיבולי. שאלה בקשר לטיבולי - הבנתי שיש כרטיס כניסה וזה לא כולל את המתקנים, יש למישהי/י מושג מה העלות של שימוש במתקנים או שבכלל מומלץ לקנות כרטיס משולב עם הצמיד (רק שלא ממש הצלחתי להבין כמה המשולב עולה...). ואם נניח אקנה את ה'שטוקהולם קארד' כמה יעלה לי לקנות את הצמיד? ולאור כל מה שכתבתי נראה לכם/ן שכדאי לי לקנות את הכרטיס? נראה לי שזה מספיק שאלות לבינתיים, מקווה שלא הגזמתי...
שיהיה לכם ולכן סוף שבוע נפלא
אתם אחלה פורום, מגיע לכם/ן
מתנצלת מראש על החפירה.