חופשה בכרתים

yavivi

New member
חופשה בכרתים

האם יש איזור שהוא מומלץ על ידיכם במיוחד וכולל צימרים ואירוח כפרי (ללא "בלגן" של הרבה תיירים)?

שאלה קשה מאוד

כששואלים אותי מה אני אוהב בארץ, יש לי בעיה, כיוון שאני אוהב את כל הארץ החל מהגולן ועד אילת, לאורך ולרוחב. כך שתצטרך לפרט קצת יותר, ראשית, אם אתה יוצא בעיסקה, אזי אתה תלוי בבתי המלון שבעיסקה (והעיסקות הולכות ומצטמצמות) , ואם לא, האם כבר הזמנת טיסה?, כיוון שזה השלב הראשון. שנית , אתה צריך לפרט מה אתה מתכוון לעשות או מה אתה מצפה. כי על שאלה כללית כמו שלך אי אפשר לענות. מקום שקט הוא בדרום ויש גם במערב ויש גם באיזור ההררי במרכז, אבל ככל שהאיזור שקט יותר, רמת העיסוקים מסביב הולכת ודלה במהירות, מצד שני ישנם גם מקומות שקטים "באמצע הבלגן". זה שהמלון נמצא באמצע עיירת תיירות, זה לא אומר שהמלון עצמו רועש (למשל בתי מלון שאין בהם משפחות רבות, בתי מלון שהאורחים העיקריים גרמנים ועוד). השאלה איזה מקום לינה אתה מחפש? סתם מקום לישון כי כל היום אתה מטייל, או מקום עשיר מינימום 5* (כן מינימום, יש גם יותר) כדי להעביר את הזמן בטן-גב וכו, או מקום בסדר גם וגם. ומה עם רכב? אז קדימה.

השאלה

איך זה אלו ששואלים שאלה, ונעלמים. עברו 25 שעות, ומי שהשקיע זמן והתכונן לענות, נשאר ככלי ריק. אותי זה מרגיז.

גם אם אני יודע שזה כך, לא מתרגל

לא לחוסר משמעת כללית שפוגעת בטיול לא לתלונות חסרות שחר ללא סוף לא לקטנוניות ולאנוכיות לא לתחמנות ולשקרנות לא להתנהגות הגסה אז מדוע אני ממשיך? מחד, כי אני זקוק לכסף, ביבי דאג לפגוע בפנסיונרים בלי סוף, (בחמש שנים אחרונות ירדה משכורת הפנסיה שלי ב-1000 ויותר) ואין לי ספק שהבא אחריו בהיותו ידוע כאיש טוב, אלק, ימשיך בדרכו של קודמו. ומאידך, אני ממשיך בגלל זוג או שניים או לפעמים יותר באוטובוס שבאמת נהנים מהטיול וההסברים ומספרים לי זאת, ואני ממשיך להשקיע (ומי שמכיר אותי יודע שאני משקיע) בין אם אני מקבל או לא מקבל "טיפ". (ראיתי נהג שהניח קופסה על הדש-בורד ועליה כתוב:"טיפ איננו רק שם של אבקת כביסה").

למעלה