חופשה בהפתעה

timgho

New member
חופשה בהפתעה

מוקדש למלכה לוליטה, הטובה בנשים, האצילה במלכות. "בא לך לבוא לאסוף אותי מהעבודה?" שאלה אותי בקול מתוק. "בטח. עשר דקות ואני אצלך" עניתי. אספתי את התיק שארזתי בבוקר ונסעתי אליה. היא עלתה לרכב שלי, מותשת למראה, אבל מדהימה כתמיד, רגליה הארוכות תחובות בתוך מכנס ג'ינס צמוד, החולצה המכופתרת הלבנה מדגישה את תוייה שדיה המושלמים. "אנחנו קופצים קודם לאסוף משהו מהרצליה. אני מציע שתנסי להרדם בינתיים". והיא אכן נרדמה. כשהגיעו, שעה לאחר מכן לצימר המפואר שהכין בצפון,הזדרז ונכנס פנימה לפני שנעורה. כמה דקות לאחר מכן יצא, פתח את הרכב, קשר בעדינות בד משי שחור לעיניה, ונשק לה בכדי להעירה. היא התעוררה, מופתעת. "מה קורה כאן?" "תסמכי עליי...." אמר בקול בוטח והוציא אותה מהרכב, מוביל אות לדלת הכניסה. משנכנסו העמידה במרכז החדר, אצבעותיו הארוכות פורמות חולצתה, פותחות את חזייתה. לאחר מכן חלץ את נעליה והסיר את מכנסיה, בשתיקה מותחת. כשהיא רק בתחתוניה נשק לה שוב, ומיהר לפשוט את בגדיו. התכופף לרגליה והעביר את לשונו מכף רגלה העירומה ועד לתחתוניה, מרגיש את נשימותיה מתקצרות, והמשיך והשתמש בשיניו בלבד על מנת להסירם. משעמדה מולו, כמו אלה, הוביל אותה אחריו, והכניס אותה לג'קוזי המחומם שניצב בחדר, מרגיש אותה מופתעת כשנגעו המים ברגליה האלוהיות, מושיב אותה כשאברה שהחל לגלות סימני רטיבות משל עצמו מוצב אל מול זרם המים החמים, מרגיש אותה מבינה את המתרחש ותחילה להתענג על כך. "אני רוצה לראות" אמרה. משהסיר את הבד מעיניה העבירה מבטה על הנרות הדולקים ברחבי החדר, ועל המיטה מכוסה בעלי ורדים, שלחה ידה ומשכה אותו לנשיקה ארוכה, ממנה המשיך הוא וגלש ללקק ולנשק את צווארה, מרגיש את נשימותיה הולכות ומתקצרות, משחרר אנקות קטנות, מתחילה להשתגע מהשילוב בין זרם המים על אברה לטיפול המסור שהעניק לצווארה. אחת מידיו נשלחה אל חזה והחלה מלטפת במעגלים הוליכם ומתרחבים את שדה הימני ולאחר מכן השמאלי. היא השעינה את ראשה לאחור, מתנשמת בכבדות, כשהוא ממשיך, מטייל עם לשונו וחוקר את שדיה, מוסיף שתי אצבעות לזרם המים. לפתע הרעידה טלטלה את גופה, ואנקותיה גברו. הוא המשיך, מרגיש אותה מתכוונצת מסביב לאצבעותיו, מגביר את קצבו, משמר את משך האורגזמה שלה. משנרגעה, פסע החוצה מהג'קוזי והביא מגבת מחוממת בה עטף את גופה, מרים אותה בידיו ומניח אותה על המיטה המרופדת בעלי ורדים... "בוא אליי..." אמרה, ושלחה יד אל אברו הזקור. "לא הערב... הערב הוא רק בשבילך..." ענה כשהוא שולח את ראשו אל עבר אברה, מלקק וטועם אותה, מרגיש אותה נרטבת שוב. במשך דקות ארוכות ליקק ומצץ אותה כשאת השקט מפריעות רק אנקות ההנאה שלה. כשהתקרבה לשיאה סגרה את שתי רגליה, מחזיקה את ראשו בחוזקה במקדש, מהדקת אותו... הוא בתגובה האיץ את תנועות לשונו, מרגיש אותה מגיבה ומניעה את אגנה באלימות אל פניו. מקץ דקות סיימה, מציפה את פניו במיצי אהבתה... לאחר מכן שלחה את ידה אליו, משכה אותו למיטה, התכרבלה לצידו ונרדמה. משהקיץ למחרת בבוקר... אבל זה כבר סיפור אחר...

../images/Emo124.gifלוליטהההההה

מתי? איפה? למה לא סיפרת לי דבר שכזה??????
וואיייייי איזה טירוף של חושים
רוצה גםםםםםם

Mכוער

New member
פששש....למה לא ../images/Emo35.gif

מוקדש ללוליטה... זה מוקדש לך , 2 מטר על מטר , עומק 3 מטר , מחכה רק לך
חחח...צוחקים...זה רק 2 מטר עומק , אל חשש . כתבת מגניב , המשך ככה .

Mכוער

New member
פששש....למה לא ../images/Emo35.gif

מוקדש ללוליטה... זה מוקדש לך , 2 מטר על מטר , עומק 3 מטר , מחכה רק לך
חחח...צוחקים...זה רק 2 מטר עומק , אל חשש . כתבת מגניב , המשך ככה .

לוליטה30

New member
זורו שלי די לקנא../images/Emo152.gif

מי יכול להתחרות בך.... ובטירוף שלך יאלה איתך

Mכוער

New member
../images/Emo25.gif צוחקים איתך מותק....../images/Emo6.gif

סחתיין על הפנטזיה ! ג'קוזי....חיים טובים יש לך

למעלה