חופשה באילת !

nurit484

New member
חופשה באילת !

חופשה באילת ! חמישי - שבת 24.9.05 - 22.9.05 סוויטות במלון מרינה קלאב ב"לגונה" חצי פנסיון 600 ₪ לאדם כולל מסיבה מדליקה מסביב לבריכה + הסעות מכל הארץ ... 450 ₪ לאדם לא כולל אוטובוס ...

boaz31

New member
אוהוו-בדיחה+פרח נפלא

שתי גברות זקנות עמדו מחוץ לבית האבות ועישנו סיגריות, כאשר לפתע התחיל לרדת גשם שוטף. גברת אחת שלפה מכיסה קונדום, חתכה את קצהו והלבישה אותו על הסיגריה הבוערת, והמשיכה לעשן‎.. הגברת השנייה שאלה: "מה זה‎?" גברת 1: זה קונדום, אני משתמשת בו כדי שהסיגריה לא תרטב‎. גברת 2: מאיפה השגת את הפטנט הזה‎? גברת 1: את יכולה להשיג את זה בכל בית מרקחת למחרת, גברת 2 גוררת את עצמה לבית המרקחת המקומי ואומרת לרוקח שהיא צריכה קופסת קונדומים‎. הבחור מביט בה במבוכה אחרי כל היא מעל גיל 80 אבל שואל בעדינות איזה סוג היא רוצה‎. הגברת עונה‎: Doesn't matter son, as long as it fits a CAMEL! ו-הרוקח התעלף‎!!!!!!! שם הפרח היפה:זקן התייש!!!

וואו, כמה צחקתי, בקול רם, אם שמעו

אותי השכנים, הם בטח חושבים שהתחרפנתי.שיחשבו. הצחוק טוב לבריאות.

boaz31

New member
../images/Emo140.gifאיזה כיף לשכנים-רוקסן המקורית

ששומעים את צחוקך המתגלגל שימי לב לפרח והצבע- אין לי את שמו

HAIM63

New member
הפרח, אאל"ט זה מטפס

שם עממי "שעועית החילזון" שבת שלום

boaz31

New member
HAIM63-???

מה הם ראשי התיבות??? מהיכן שלקחתי הפרח כתוב שמו כפי שכתבתי היתכן??

HAIM63

New member
בועז לפרח הזה לא נתת שם

אאל"ט= אם אני לא טועה. שבת שלום

בת אל 7

New member
מאד יפה , הצמח הנל מטפס בבנין

שלנו קיר שלם עם המטפס הנל נראה כמו שבלולים שבלולים

boaz31

New member
../images/Emo140.gifאם כך אתך הסליחה-HAIM63 -

כדאי תמיד לייחס תשובה להודעה התמונה נקראת השתקפות באגם נחשולים מאותו המקור של זקן הסב

בת אל 7

New member
|../images/Emo150.gifדודתה של אימיהסבירה למה אף

פעם לא התחתנה,"יש לי כלב קטן שרוטן כל הזמן"....תנור שמעלה כל הזמן עשן" תוכי שיודע לקלל....וחתול שנמצא כל הלילה בחוץ....אז בשביל מה אני צריכה בעל??

אדזה

New member
סיפור מופלא במציאות שלנו

מיזה קרוב לחודשיים אני סובלת מכאב מתמשך בשיניים ,למרות כל הבדיקות אצל רופאי השיניים בקופה שלי שם אני נוהגת לטפל לא מצאו כלום,החלטתי בסופו של דבר לפנות לרופא פרטי לפי המלצת חברה שלי,קבעתי תור טלפונית והתבקשתי לטלפן כשאגיע למקום,כך עשיתי ואז ענתה לי מזכירתו,אל תחפשי איפה זה אני כבר יוצאת אלייך,ואכן אחרי מספר דקות הופיעה בחורה נאה שהזמינה אותי לבוא אחריה לקליניקה.הרופא שטיפל באותה עת במטופל אחר יצא לקראתי והתנצל שזה ייקח כמה דקות יותר מכפי שקבענו והציע לי להתכבד בינתיים בשתייה קרה או בקפה/תה.כאשר סיים הוזמנתי פנימה ביקש לשמוע את כל ההשתלשלות של המקרה,בדק את השיניים על ידי צילום ומכשור מיוחד ובסופו של דבר הסיק מסקנות ורשם אנטיביוטיקה ומי פה לטיפול,כל הסיפור נמשך כ-40 דקות וסיכמנו שאם הטיפול יועיל אין לי צורך לחזור אליו.או-קיי אמרתי וכמה אני חייבת לך עבור הביקור היום?שום דבר ענה לי הרופא.הייתי בהלם!שאלתי שוב-אולי לא שמעתי טוב-כמה?תראי ענה לי, אני לא עשיתי שום דבר אז שלום ותהיי בריאה ענה הוא.כל הדרך הביתה חשבתי- יש עוד צדיקים במדינה הזאת,ולא רק בטלויזיה

אדזה

New member
אריקה

אריקה נעלמת מן הבוקר או שזה רק נדמה לי-מקווה שהכל בסדר,ביי.

למעלה