חופשה באילת?

Yootam

New member
חופשה באילת?

אני צריך קצת את העזרה שלכם- בבקשה תכתבו לי אתרים או שתתנו לי מספרי טלפון של אכסניות או מלונות (זולים, מאוד זולים) באילת. כן, גם אני החלטתי לצאת לנפוש. בתודה מראש, יותם

תחפש ת'טלפון של...

אכסניית הנוער באילת זה ממש זול וזה עם ארוחת בוקר (ניראה לי) לא הילטון אבל אפשר לישון שם

אממ..

יש את מלון הקיסר, שמעתי שהוא דיי זול וטוב.. יש את האכסניית נוער של קלאב הוטל, אבל אני לוידעת גם זול זה. המיקום מעולה, ממש מול הקניון ומרחק חציית כביש מהים. יש גם אכסניות יותר רחוקות מהים, אחת שבשם שלה יש משו.. אדום. לא זוכרת בדיוק.. וכמובן יש את המלונות. וזה כל מה שאני יודעת.. מקווה שעזרתי!

קשתונה

New member
הסלע האדום?!?!

סגרו אותו.... הווווו כמה זכרונות!!!! איזה מדהים היה!!! (חרא מלון אגב...יותם שם הכרתי את אלי:)) יש את אכסניית השלום, אכסנייה מעולה

קשתונה

New member
הסלע האדום?!?!

סגרו אותו.... הווווו כמה זכרונות!!!! איזה מדהים היה!!! (חרא מלון אגב...יותם שם הכרתי את אלי:)) יש את אכסניית השלום, אכסנייה מעולה

תנסה

אכסניית קורין נראה לי שהיא בין הזולות (והיא בהחלט זולה :/ ) ותזכור! קקי עושים רק בקניון של הרויאל גארדן - יותר נקי מבבית! מילה שלי, לא תתחרט.

kedeman

New member
לסב?

אה? אפילו מילה שלמה את לא מקדישה לי... ככה.... ד"א עכשיו אני מבין למה טיילר כל כך התעקש על לחבק אותי כשנפגשנו!!!!!

קשתונה

New member
גם טיילר לסב... ובלי להרוס לניצן

הוא גם ניהל רומן עם שבסעה בעבר:)

fresh mishmesh

New member
ב'מת קשת...

חשבת שלא ידעתי?.. עמר ניהל רומן גם עם צ'ופ ובלי שום קשר- כל החבורה של סמינר תנועה ניהלו רומנים בינם לבין עצמם אל תדאגי, שמעתי בטלפון כמה שטיילר סקסי וכו'...

קשתונה

New member
צ'ופ? יענו דרור?

הבאד או יההההההה טוב אני מבינה אותו...יותר בקטע של דרור...פשוט כי טיילר לא באד או יהההה

fresh mishmesh

New member
צ'ופ יענו צ'ופ

כן, דרור... באד או יהההה? אין לי מושג על מה את מדברת... וצ'ופ זה שמו מאז ומתמיד- לפחות מסוף ט'!

go golan go

New member
סתומה... אז... תבואי?

ואם לא- אז תבואי ביום ראשון לדבר הזה... קיבלת את ההזמנה?....

קשתונה

New member
מה תבואי מה אני נהג מונית?

כולה צריכה להגיד לך משהו אז לסוע לאפיק?? אין לי אוטו נגמר האוטו של קשת...תמיד היא הוציעה אוטו...עכשיו כבר אין! זהו! עכשיו לכולם כמעט יש רשיון שיוציאו אוטו....קשת לא נוהגת!

go golan go

New member
אל תצעקי עלי!

אז תשלחי לי הודעה באייסיקיו! או מסר פה! או SMS- דרך האייסיקיו- אפילו לא צריכה להשקיע בזה כסף! אבל אל תצעקי עלי!!!

למעלה