תגובה חוזרת לכחול (אני אוהב כחול!)
"רגע אחד של אושר לחולה שווה יותר 10 טיפולי פיזיו...תחשוב על זה" הבעיה שחולה CF לא יכול להסתדר עם 10 טיפולי פיזיו, הוא זקוק להרבה יותר. מי כמוך יודע
גם אדם "בריא" זקוק לחופשה, כמו לקורת גג, כמו לאוכל, לפרנסה, ועוד המון צרכים. האם האיגוד יקח על עצמו לדאוג לכל הצרכים של הסיאפניקים? היכן לדעתך צריך לסמן את הקו? אני בטוח שהחופשה באילת היתה טובה. אני בטוח שזה תרם לנשו של כל מי שהיה שם. הוויכוח אינו על כך שזה טוב, הוויכוח הוא כל סדרי העדיפויות בקשר לסדרי העדיפות בחלוקת עוגת התקציב... אולי אנו לא רואים עין בעין את העדיפויות. אך, אם ברצונך להשפיע לקידום עמדותך, אתה צריך לגלות יותר מעורבות בפעיליות האיגוד, ואפילו לשקול הצגת מועמדותך לקראת 2005. תישן על הרעיון הזה בינתיים. אני מצפה מבוגרים רבים לגלות מעורבות גדולה יותר, ולראות יותר צעירים בועד. אגב... לפי התקנון(לפי זכרוני), יש אפשרות שהבוגרים יהיו רוב בועד, ואולי יוכלו לשנות סדרי בראשית באיגוד. אך, אני לא דואג, והסיבה היא פשוטה... כשאתה עומד ורואה ומנתח את האפשרויות בראיה הכוללת, ומבין את ההשלכות של צמצום סעיף אחר, אתה מבין שאתה צריך לגלות אחריות רבה יותר. האפשרות היחידה למימוש שרותי ה"קצפת" הוא ע"י הגדלת תקציב האיגוד באופן משמעותי. אני בינתיים לא רואה שזה קורה בזמן בקרוב. תסכים לספר לפורום מהו גילך?