חופית

Mייקל

New member
חופית

רק שתדעי שאת מקסימה. וגרמת לי לחייך. והזכרת לי את מה שאהבתי כל כך בפורום הזה. מצטער על האפטיות. מבטיח לפצה אותך. את באמת מקסימה. נ.ב. מה קורה אנשים? שמעתי מחבר שלידר התארח וקפצתי לבקר... מה קורה נועוש בובלה? ותומר? וצבי? ומור? (וואי יש מלא...) ושג-שג, הכל טוב?

Ez sLeeP

New member
מייקלו'ש..../images/Emo70.gif

לראות הודעה ממך מחזיר אותי אחורה. היום גם ערכתי מסע נוסטלגי לימים שבהם התחלתי לכתוב, ונתקלתי בהודעה הזו, שעשתה קצת חם על הלב. לומר שהתגעגעתי, זה ברור מאליו.
נדבו'ש.

Mייקל

New member
גרמת לי לצחוק...

הודעה מלפני 7 חודשים... גם אני התגעגעתי אלייך :) היו ימים, הא?

Ez sLeeP

New member
../images/Emo3.gif

למעשה 6 חודשים ויומיים, אבל מי קטנוני?
בהחלט היו ימים. הם עוד ישובו, מבטיח.

מייקל ../images/Emo187.gif

כמה מפתיע לראותך פה היום... טוב לדעת שאתה עוד בחיים . טוב הייתה לי עוד מגילה שלמה לכתוב אבל היא פרחה מזכרוני..
לא נורא
ורק מסר אחרון והוא דווקא לנדב- הלינק ששמת ממש ממש שעשע אותי אכן מלך החפרנים , אבל לא רק זה. נדבוש אין לך מושג כמה אני מתה עלייך!!! אתה פשוט מלך!!! חפרן או לא חפרן..

מייקל

אני בסדר יחסית כן היה אירוח כפי שוודאי ראית אני הייתי שם מה קורה איתך איש?

M

אמרו לי ששלחת לי פה הודעה, אז חזרתי להשיב עליה. ההודעה הזאת כבר לא תקפוץ אבל ממה שאני יודעת עליך (ואני בוחרת מילים ולא אומרת- מכירה), אתה חוזר לפה פעם ביום לבדוק אם עניתי (וגם הפוסל במומו פוסל), אז אתה תקרא אותה, אולי היחיד שתקרא אותה. אם לומר את האמת, לא ציפיתי שתחזור, וכשהתקשרתי, לא ציפיתי שתענה. (ולא שטעיתי בזה...
) אתה לא צריך להבטיח לפצות אותי, כי אמנם לא עלית על הציפיות שלי אבל גם לא עשית שום דבר שהיה מתחתם. ואני גם לא אוהבת שמבטיחים לי. וחוץ מכל זה. אם חייכת, אז אני שמחה.

מייקל מותק!!!!

אנ מאושרת שאתה פה!!!!!!! אם אני אשלח לך מסר-אתה תענה? כי יש לי דברים להגיד לך. בכל מקרה- שמחה לראות אותך !!!!!!! נשיקות!!!!

את זה כבר אף אחד לא קורא.

אני משתעשעת לי....חה חה חה חה חה חהחה הח בלה בלה בלה נהנהנהנהנה...חהחהחה איזה כיף....הודעה שאף אחד אף פעם לא יקרא...חיייייויחשדמיכלחדגמבהוךןשקףרכ אני משחררת שדים................................................................................. ........................ ............................ .............................. .................... .............. ........

למעלה