חופים באילת

FireBirdS

New member
חופים באילת

שלום לכולם תרשמו לי בבקשה חופי אלמוגים טובים שאפשר לנסוע אליהם ולצלול קצת (לא מקצועי). פעם שעברה שהייתי באילת הייתי בחוף מגדלור וקצת התאכזבתי- לא היה יותר מדי מה לראות. אני מעדיף כמובן חופים שהכניסה אליהם היא חופשית ללא תשלום. תודה מראש!!

סנטה

New member
חופים הם לפעמים ...

נתחיל מזה שבחופים הצפוניים הנוף היחידי שתראה זה שקיות פלסטיק ואת ומקל של ארטיק דובדבן.אין שם אלמוגים. מכיוון שאתה לא צולל מקצועי,אני ממליץ לך לפנות לכיוון החופים הדרומיים(חוף מגדלור גם נחשב) אבל אתה אומר שלא ראית יותר מדי שם ...תרחיק עוד יותר עד חוף הנסיכה - ממש נושק לגבול - חוץ מסודר נקי יש מזח , למעשה שניים שאפשר לרדת עם שנורקל ומשקפת ולצלול לעולם טוב יותר ויפה יותר. בהצלחה. * לגבי חוף עם תשלום - יש את חוף אלמוג של רשות שמורות הטבע הוא בתשלום סמלי נראה לי,ונחמד שם. נמאצ גם בכיוון הדרומי כמובן ...

harhanegev

New member
הערה קטנה בנושא חוף שמורת האלמוגים:

התשלום הוא עבור מתקני החוף, אך הים עצמו לא שייך כמובן לאף אחד. אפשר להיכנס מהצד ולשחות לתוך החלק שמול החוף המגודר בלי בעיה, רק למען היושר לא להשתמש במתקני החוף שלהם.

harhanegev

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד !

חוף מדהים, בלי יותר מדי לחץ, רק צריך לשים לב לא להתרחק כדי לא לעבור את הגבול ולא לעורר חשד. לנוסעים בתח"צ - יש קו 15 לשם ומשם כל שעה.

harhanegev

New member
אלו 2 שמות לאותו מקום.

כמה טוב שעירית אילת לא מרשה למלונות לתפוס חזקה על חופים, ובמקרה של מלון מרידיאן החצוף והעברייני ששם שער ושומר, הם דאגו היטב להראות למרידיאן שהחוף הוא ציבורי, ולא פרטי שלהם.

למעלה