רק צריך לזכור שחלק מהאתרים המדוברים בשרשור הנ"ל כבר לא שם
הם הוזזו על ידי "מרינה דיוורס" (באתר שלהם הם לקחו גם קרדיט על היוזמה, למרות שלמיטב ידיעתי פקח רט"ג לשעבר גם חושב שזו יוזמה שלו).
אז הנה, משנת 2009 הם מתהדרים במעשה האלטרואיסטי שלהם לטובתנו הצוללים- הם הזיזו את אתר הרכבים האמפיביים, את גן הפסלים לזכר עופר מיכאלי, את מכבש הבטון ואת כל מה שהיה בסביבתם:
[URL]http://www.reefdivinggroup.co.il/NewsSystem/news/news_item.asp?NewsID=296[/URL] ולמי שאין כח לקרוא את כל הבלה בלה שלהם אני מצטט את הפואנטה שלהם
"לציבור הצוללים בארץ יהיה אתר צלילה חדש ומחודש והכי חשוב - בטוח לצלילה"
והנה עוד ציטוט נבחר מאתר שלהם "למקום החדש שנבחר מספר יתרונות: הוא ממוקם בתחום 300 המטרים האסורים לכניסת כלי שייט, כך שסכנת כלי השייט מעל ראשי הצוללים אינה קיימת. עומק הצלילה המרבי – 14 מטר הופך לנגיש לצוללים בכל הרמות ומיקומו והאישורים שכבר הושגו יאפשרו להוסיף לו בעתיד אובייקטים נוספים.
מחקר שנערך במקומם הישן של הרכבים ולאחר מכן במשכנם החדש הראה כי בתוך פרק זמן קצר נספרו במקום החדש יותר מיני בעלי חיים מאלו שהיו במיקומו המקורי."
(המקור וכל הכתבה כאן
[URL]http://www.reefdivinggroup.co.il/newssystem/news/news_item.asp?NewsID=303[/URL])
נו, ואתם מאמינים לזה? מישהו צלל שם ומצא את המקום יותר נגיש? יותר בטוח? מסומן כיאות? אסור לשייט? עם יותר דגים ובעלי חיים מאשר במקומו המקורי???
בולשיט, בולשיט, בולשיט ובולשיט אחד גדול. טפשים.