נודניקית לא דואבת דואגת ממש לא מותק
י י ו ד ע ת ה כ ל New member 12/5/06 #32 אם באים רושמים, ובהזדמנות זו ככה זה עובד בכל מקום. בכל אופן בהזדמנות זו אודיע כי אין בכוונתי להגיע לפלמחים, אבל אם זה היה במקום אחר הייתי באה. אעבור בדולפינריום, אם תהיו שם אשמח להכיר.
אם באים רושמים, ובהזדמנות זו ככה זה עובד בכל מקום. בכל אופן בהזדמנות זו אודיע כי אין בכוונתי להגיע לפלמחים, אבל אם זה היה במקום אחר הייתי באה. אעבור בדולפינריום, אם תהיו שם אשמח להכיר.
י י ו ד ע ת ה כ ל New member 12/5/06 #35 ../images/Emo24.gifאהבתי את ההמלצה שלך בפרטים שלך! יעלה קבלי צל"ש
י יעלה20051 New member 14/5/06 #52 ../images/Emo51.gif ליודעת הכל כבר שכחתי מזה אבל שמחתי להיזכר במה שהמלצתי! וכן עדיין מאמינה בדרך הזאת ביי
../images/Emo51.gif ליודעת הכל כבר שכחתי מזה אבל שמחתי להיזכר במה שהמלצתי! וכן עדיין מאמינה בדרך הזאת ביי
R Rinattt New member 12/5/06 #14 מי בא מחדרה??? ../images/Emo152.gif ))) אייללללללללללל שכנע את דניאל להגיע אני וקטלנית [היא אצלי השבת איזה באסה חחחח סתם חולה עליה] רוצות לבוא
מי בא מחדרה??? ../images/Emo152.gif ))) אייללללללללללל שכנע את דניאל להגיע אני וקטלנית [היא אצלי השבת איזה באסה חחחח סתם חולה עליה] רוצות לבוא
A a n a t i 3 3 New member 12/5/06 #16 אולי נעביר את זה לל"ג בעומר../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif זה הוגן שאתם תחגגו אני אהייה בעבודה???
אולי נעביר את זה לל"ג בעומר../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif זה הוגן שאתם תחגגו אני אהייה בעבודה???
R Rinattt New member 12/5/06 #20 טוב טוב אז מתי לבוא אלייך? ../images/Emo152.gif אתה מעמיס אותי ואת קטלנית כמובן וחסר לך שלא אם לא אני לא אשתף אותך ברקע חדש במסנג'ר חחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב טוב אז מתי לבוא אלייך? ../images/Emo152.gif אתה מעמיס אותי ואת קטלנית כמובן וחסר לך שלא אם לא אני לא אשתף אותך ברקע חדש במסנג'ר חחחחחחחחחחחחחחחחחח
י יעלה20051 New member 12/5/06 #31 ../images/Emo66.gif../images/Emo189.gifהיי דניאל נעים מאוד חי לציין העלית תמונת שבת שלום מקסימה איך מעלים קובץ?
../images/Emo66.gif../images/Emo189.gifהיי דניאל נעים מאוד חי לציין העלית תמונת שבת שלום מקסימה איך מעלים קובץ?