חוף מלא אדרנלין

eiraz

New member
חוף מלא אדרנלין ../images/Emo98.gif

טוב עידכון למי שלא יודע. ביום שישי האחרון התקיים מפגש פריסטייל בחסות ספרייט דרומית לחוף זבולון ומי שלא היה הפסיד נקודה במהלך היום התקיימה תחרות של MTA ולמרות שלא התחברתי למשחק היה מאוד מרשים לראות את הצלחת עפה למרחקים מדהימים וחוזרת בדיוק כמעט מושלם למי שהצליח, הרוח דיי ביאסה באותו יום כי היא כמעט ולא הייתה, זה נמצא בטכניקות המשחק צריך ללמוד את זה כי אני לא מבין אז לא יכול להסביר :\ מה עוד היה: מפגן פריסטייל באדיבות דורי וארנון(בתקווה שאני צודק בשם כי אני תמיד מתבלבל) ואחר כך היה דמו ממש נחמד של ינון ואחיו אורון (פה מגיע ציון לשבח, לא הייתה אפילו נפילה אחת של צלחת וינון סחטין על התפיסת יוגה :) ) אחר כך היו משחקונים שם הצלחתי לתפוס את ינון להסברים קלים בעיקר על תפיסות וכמעט ששכחתי הגעתי עם שגב ואופק שהפלא ופלא קלטו את המשחק יפה ומהר מאוד הפליאה פה היא על אופק שבחצי יום הצליח להחזיק איזה שתי שניות נייל דיליי (זה קשה בהתחלה תאמינו לי) בסוף היום לאחר שראינו במה החבר'ה על החוף טובים החלטנו להראות להם קצת את הכישרונות שלנו אז שגב ואופק שיחקו עם הפוי אש הקצר שלהם ואני שיחקתי עם הפוי אש המשולש שלי (בקרוב תמונות) לסיכום היה אדיר ומי שלא היה הפסיד, ובתקווה שיבוא לפעם הבאה ------ למשחקים ביום שבת אני פותח תגובה חדשה

eiraz

New member
יום שבת את יודעת או אה ../images/Emo13.gif

אוקיי בתחילה אני רוצה להודות לשגב ולמשפחתו על האירוח הנפלא שלהם מיום חמישי עד יום שבת בחמש וחצי שם נפרדתי משגב והלכתי לבד לחוף הים אז
------ ומעבר חד ליום שבת על חוף הים, אז הגעתי בסביבות חמש וחצי עם כל הציוד (והיה כבד) הגעתי אחרי כמה דקות הליכה לחוף, הנחתי את הציוד וישר פגשתי את דורי שהמליץ לי על שחקנים (תודה) אבל בגלל הכובד של הציוד וכמות הזמן שהלכתי היה לי קשה אפילו לסגור את היד אז סירבתי באדיבות(אני מקווה) והתחלתי למתוח את הידיים, אחרי כמה דקות של מתיחות וקנקים בכמות מסחרית התחלתי לעבוד עם עצמי בבראשים אם רוח נורמלית סוף סוף (זה משהו שאין לנו בערבה:\) אחרי בערך חמש דקות של אימון הבחנתי בינון מתקרב הקטע המצחיק הוא שעד שהייתי מטר ממנו הוא לא ראה אותי למרות שנופפתי לו :) אחר כך היצתרפו עלינו ידידה שלי וידיד שלה ואני ושניהם התחלנו לשחק קצת בתחום שלנו(ג'אגלינג אלה מה?) אחר כך נטשתי אותם לטובת ינון שפינה לי סשן, היה ממש כיף הצלחתי בערך ארבע תפיסות חדשות :) והיה פיצוץ אחר כך סידרנו שתי קבוצות במרחק בינוני אני לא זוכר בדיוק כמה, אני חושב שזה היה 15 מטרים בערך והתחלנו לשחק מסירות שם גיליתי את היד החזקה של דורי שאחת הצלחות שלו ניסתה לחלק לי את הגוף לשניים באיזור הבטן מזל שאין סימן:) אבל בכל מקרה היה ממש כיף מומלץ גם למי שלא משחק זה פשוט ענק אז אני חוזר הביתה (מחר כנראה) עם הרבה חוויות מסוף שבוע עמוס בכיף צחוקים ואדרנלין:) מקווה שיהיו עוד הרבה כאלה

macman

New member
הכי כיף לראות את החיבור המוצלח בין

החברים בפורום... ממש כיף לשמוע על מפגשים כאלו... חבל שלא קיבלנו עדכון מוקדם על הארוע של הפריזבי (או שאני לא הייתי עירני?)... בכל מקרה, מקווה שנהנתם ביחד...

macman

New member
חוזר בי... לגבי העדכון.. ראיתי אותו

אבל משום מה לא התאפשר לי לנחות במקום ביום ששי המדובר...

eiraz

New member
לא נורא../images/Emo13.gif

יהיו עוד הרבה כאלו בקצב שהתחום מתפתח בארץ

למעלה