חוף מבטחים!!

OB4ever

New member
ישיבת העיתונאים

The Press Conference for "Haven" at the TIFF will air at 1am and 7am, Monday Sept 13, Rogers television, Channel 10. Uncut and a full 1 hour! ישיבת העיתונאים לחוף מבטחים בפסטיבל טורונטו ישודר ב1 בבוקר וב7 בבוקר (זמן ארצות הברית), ביום שני ה13, רוג'רס טלוויזיה, עורץ 10, בלי עריכה ושעה שלמה.....

../images/Emo39.gif יייאאא....איזה יופפייייייי../images/Emo70.gif

תתוודדהההה
ואיזה חמוד האתרררר!!! חחחחח

Galadriel 3000

New member
איך תמיד קורה

שכשיש תמונות חדשות וכאלה, אני אף פעם לא במחשב שאני שומרת בו תמונות?!

נו דייי דיייי&^)^*^%../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

לכחמגדנחגעדויגעןדיפםגןוידןפגבידחגבד למותתת דייי אני אוהבת אותו כיגעכםדיכיכפ

דניאלה,../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אמרתי לך אי פעם שאני פאקינג סוגדת לך?!?!?!? תודהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! גאד איזה מושלם!!!! אמאלה!!! רוצה את הסרט הזה ועכשיו!!!!! ביחעכחגנבהחבסנהיטדעכ65$%*&)^*&^%$#%#%^R&RFYT*) מתי הוא יוצא בישראל???

karin byrne

New member
אהההההההההההההההההההה!!!!

אמאל'הההה אנ'לא מאמינה שזה כבר יצא....איזה פוסטר מושלם(מי זאת עם אורלי שם???!!!
*מקנאה*
)..יאיאיאיאי איזה מושלם הוא!!!
..אהההה אוירררררררררררררררררררררררררררר
...אמאמאמאמאמאמא אני צ'ה לראות ת'סרטטטטטטטטטטטטט!!!
..יייאאאאא רוצה שהסרט כבר יגיע לישראל(בטח עוד מאה שנה..
)..יאייי בובה תודה תודה תודה על הכל!!!ואיזה חמוד האתר של אליזבת'טאון!!
...אהההה ואת התמונות של הקאסט כבר ראיתי
...חיחיח אבל לומשנה תודהההההההההההההההה

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifיואו אני מתהההה

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה איך אני אודה לך?????זה מהמםםםםםם **אני נמסה**

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifנ"ש קטן^^

[לא לסקול בבקשה^^;;] קיבלתי היום עיתון מעריב לנוער, וכמו תמיד לא היה משהו חדש על אורלנדו
אבל אני מדפדפת והגעתי למדור האסטרולוגיה, ושם היה ליד כל חודש תמונה של מפורסם. יש שם תמונה של אורלנדו#@#$$!@#%$ והוא כזה בתנוחה שהוא מראה את הקעקוע של השמש
חוץ מזה יש שם גם תמונה של ג'וני דפ
, בראד פיט[
] וליאונרדו דיקפריו^^. אז..נמ...לכל המעוניינות

למעלה