חוף אקולוגי באילת ?

WaterBlues

New member
חוף אקולוגי באילת ?

הרבה זמן לא כתבתי כאן.

למעשה - הפעם האחרונה היתה ב2012. מצחיק, גם אז כתבתי
משהו על ה"חוף האקולוגי"
. דבר לא השתנה מאז וגם לא ישתנה בעתיד אלא מה...

אם ביקרתם לאחרונה באילת, בוודאי נתקלתם בשלטים שבתמונה. השם הזה, חוף אקולוגי - מתגלגל יפה על הלשון.
כל כך יפה שהוחלט לאמץ אותו, כמו חוף החשמל, חוף הדתיים, חוף הנסיכה, אז שיהיה החוף האקולוגי.

ברור - "החוף המוזנח של קצאא שמחרבנים על האזרחים" זה לא שם קליט.

תעשו טובה - תעזרו לי לדחוף את הנושא לסדר היום הציבורי.
הנה קישור לפוסט שפירסמתי בפייסבוק
: בבקשה תעשו לו שיתוף.

חוף אקולוגי לא יהיה - שלפחות כולם יידעו על זה
תודה

חי בר

New member
באילת, חוף אקולוגי זה כבר לא אין

למה לעירייה כל בלבול השכל הזה, זה כרוך בהוצאות, אישורים, תקנים והשד יודע מה? מהחוף האקולוגי נראה לי הם רק רואים הוצאות ועוד הוצאות. למה?

חניה בתשלום, לעומת זאת, זה אחלה מקור הכנסה. בעיקר בחגים ובסופי שבוע שאפשר לחלק הרבה קנסות לפראיירים מהצפון שבאים להתארח בעירם היפהץ וכבר מזמן שכחו בערייה שהם באים בעצם בגלל חוף הים. לפחות פעם זה היה כך, הים כבר לא נותר הרבה חוף אז נשארים בבריכה של בית המלון וקוראים לזה חופשה הכל כלול- בעיקר האלמנט- אותו מקבלים בעיקר במחירים ומקנחים באיזה קנס או שניים על חניה בכחול לבן בשבת בבוקר.

אז מאחר וכבר יש על היד "החוף האקולוגי" חוף ציבורי אחר- בתשלום- למה לא להשלים אותו עם הרבה חניה- בתשלום?? כדי שיותר אנשים יוכלו לשלם לכניסה לחוף הציבורי- וכמובן שגם לחניה.

וכך נולדה לה "החניה האקולוגית". הדבר היחיד שאקולוגי בה הוא שהיא צבועה יפה בכחול ובלבן, והיא מאוד עוזרת לאקולוגיה של הקופה המדוללת של עיריית אילת.

ובכלל, אילת זה לא עיר של בני אדם- כבר מזמן שיש הרבה יותר טויוטות ומאזדות מאשר תושבים, כך שנראה שעיקר תשומת הלב של העירייה נתונה לרכבים שנפרים מהמזרח מאשר לתושבים. אחרת אני לא מבין איך עוד ועוד חופים ציובריים הופכים בין לילה לחניוני מכוניות חדשות. לא אתפלא אם בקרוב גם שטח חיל הים יוקצה למאזדה-טויוטה.

זה כמובן עד שהרכבת האקולוגית תגיע לאילת ואז היא תיקח את הרכבים האקולוגים למקום אקולוגי אחר ותושבי העיר יוכלו סוף סוף לנשום קצת חמצן לרווחה. אם יישאר חמצן.

למעלה