חוף אקווה דורה

hiron

New member
חוף אקווה דורה

חשבנו לצלול מחר באקווה דורה. יש למישהו טיפים לגבי האתר ? תודה.

חוף דור../images/Emo45.gif

ובכן- צללתי שם פעם באתר המכונה "מערות" שזה בדר"כ אומר גבשושיות וכוכים מעניינים שנוצרו בסלעים.אפשר לרדת ולהכנס וזה די מגניב.עומק-7 מ´. בנוסף אפשר לעשות צלילה באותו עומק מסביב לתל דור,עדיין לא הייתי שם. אחל´ה מלתחות. תיהנו!
צ"צ.

30% הנחה

בסוף שבוע זה הנחה של 30% על קורס סקוטרים באקווה דורה ינתן לכל חבריי הפורום. ההנחה היא ביום שישי ושבת הזו בלבד. שווה צלילה בטוחה קיסר הדור

הקרפיון

New member
שלוש פעמים 30% הנחה זה כבר 66%

בסדר, בסדר, הבנו. אני אישית לא הייתי לוקח את הסקוטרים שם, דרך אגב. באילת הקורס סקוטרים עולה כמו השכרה+מודרכת, ויש מה לעשות עם סקוטרים. באקווה-דורה אני פחות משוכנע. גם ב 30% הנחה

הולנדי

New member
נשמע מפתה .

האם צריך להזמין מקום ?? האם יש דרישות סף ?? האם מתאים לצולל כוכב אחד , נער בן 13 ??

סקוטרים

לא נראה לי קרפיון שאתה צודק אך כל אחד ודעתו. מקום, לא חושב שיש צורך להזמין מקום פשוט להגיע ולדבר עם מושיקו (מנהל המועדון). נער בן 13 בעל כוכב לדעתי מגיע גם לו, לא? הרי הוא כוכב בפני עצמו. שבת שלום קיסר הדור

תן לו בסקוטר....

התשובה חיובית, הולנדי. בקיץ אשתקד יצא לי לצלם קורס סקוטרים שנערך ע"י מרינה דייוורס באיזור הסטיל. בתמונות (חוץ מהמדריך), אב ובנו הנער בדרגת כוכב אחד. אני חושב שאין תחליף לאתר הסטיל, ולא רק משום קרבתו המיידית למועדון, כלומר מרחק סחיבת הסקוטר לחוף ובחזרה. קח אותו לקורס כזה בירידתכם הבאה לאילת, ולא תצטערו.

הולנדי

New member
תודה נפתלי , תמונות מרשימות

חששתי בעיקר מעניין הסחיבה כי שמעתי שהעסק די כבד, אולם אקווה דורה הבטיחו גיפ עד למים .

למעלה