חוסר תרבות

אלסיו

New member
חוסר תרבות

לא היה חסר שבית"ר ירושלים "הקבוצה של המדינה" היתה יורדת השנה לליגת המשנה. ואתם יודעים מה- חבל שזה לא קרה! כולם מדברים על האוהדים של בית"ר שנותנים את הנשמה כל שבת ושבת ובאמת זה נכון אבל הצורה שבה הם מתנהגים פשוט בושה. בכלל המועדון הזה שידע שנים יפות בליגה המסכנה שלנו התנהג בצורה ברברית השנה . פשוט חוסר תרבות מצד איציק זוהר שהוא שחקן למופת לדבר על הישארותה של בית"ר באמצע העונה כאשר הם במקום האחרון ואין שום פירגון לקבוצה הצנועה של גילי לנדאו. בכיינים. פשוט בכיינים הם האוהדים של בית"ר. מה אתם מתבכיינים כאשר היה לרשות הקבוצה שחקנים בעלי עבר מפואר - עופר טלקר, איציק זוהר, דויד אמסלם, איציק קורנפין והרשימה עוד ארוכה- חבר´ה זו קבוצה לאליפות. אז למה הם בקושי ניצלו מהירידה ועוד זה בנס? הצורה שבה מתנהלת המועדון. אתם צריכים לקחת דוגמא ממכבי חיפה ומיעקב שחר- המועדון היחיד בישראל שמתנהל בצורה מסודרת ומתורבת. בקצב הזה אני רואה את בית"ר יורדת עוד שנה שנתיים גג!!

משהו אחד לא הבנתי

חוסר פרגון לקריית גת? איציק זוהר אומר שבית"ר לא תרד כשהיא במקום האחרון? זה התפקיד שלו!!1 איציק זוהר הוא הקפטן, למה שהוא יפרגן לקריית גת ויחשוב שהיא תשאר, ובית"ר תרד? בדיוק המחשבה הזאת הורידה את הפועל חיפה, "אז נרד ליגה מה זה משנה, יקפיאו את הירידות עבורינו"..... וד"א כולם מדברים על פרשת ישראל כהן, אל תשכחו שזה הפרשה היחידה שאנחנו יודעים עליה , אני מאוד בספק אם הפועל חיפה לא נהנתה השנה משום טעות שיפוט, ואולי היא יכלה לרדת ליגה הרבה יותר מהר בלי איזה טופס ווינר של שופט בליגת העל?

כן... אבל בעוד פרשת השופטים

יכולה להחשיד כל משחק ששוחק בליגה... פרשת ישראל כהן מחשידה משחק אחד בלבד לא ??? ונדמה לי שאנחנו הנפגעים הראשיים לא ??? או שאתה טוען שאנחנו מכרנו, אנחנו אשמים ואנחנו צריכים לקבל עוד עונש על זה ?

בשמחה רבה נשחק במכתש...

אני לא אשכח את המשחק האחרון שלנו במכתש זה היה לפני 10 שנים בעונת העלייה 1991/92 ניצחנו את הפועל רמת גן 2-1 משער של רוני מלכה... מה רע במכתש ??? לשחק נגד לוזון פנג´ל שחר והשכונה יותר טוב ??? תרויחו ואתם אוהדי מכבי ת"א תמיד תזכרו שבליגה השניה יש קבוצה שלקחה אליפות אחרי האליפות האחרונה שלכם

englishfan

New member
אני לא כל כך צד בעניין...

אבל תאמין לי אין לך מה לקנא במכבי נזק בינלאומי תל אביב בראשות לוני ושאר הליצנים.. האוהדים שם על גג העולם בגרבג´ טיים של כל עונה ואחר כך הם עושים את המוות ללוני כשהכול מתפוצץ להם בפרצוף בתחילת כל עונה...... אגב...אני מקווה שבדקו במכבי ת"א טוב טוב את כל התיקים הרפואיים של השחקנים לקראת העונה הבאה...שלא יקרו שם עוד טרגדיות שמהן בסוף כרגיל אף אחד לא יוצא אשם!

אלסיו

New member
לא הבנת

הוא צריך לסתום את הפה ולעשות את העבודה. באמצע העונה הגענו למצב שבית"ר בטוח נשארת (שהיא עוד במקום האחרון) ולקריית גת אין שום סיכוי לשרוד כאשר היא עוד מעל בית"ר. חוצפה מצידו של זוהר.

englishfan

New member
אתה צודק אבל...

איך בחור נבון כמוך אוהד את.... נבחרת א י ט ל י ה ????

למעלה