חוסר תקשורת

ספייסית

New member
חוסר תקשורת

אני ובעלי נשואים 11 שנה, שנינו מעולמות שונים , תרבות שונה, הבדלי השכלה הבעיה כיוםשאיננו מצליחים לדבר לא חשוב מה אומר הוא מתנפל מרגישה שאיני מקבלת יחס לאישה הוא יעדיף לעזור לאחרים וידבר עם ארחים יפה אך לא איתי, כלפי אני מרגישה חוסר סבלנות, כתוצאה מכך אני מגיבה בחריפות, מדברת לא יפה, צועקת התגובה אותה אני מקבלת ממנו היא אם לא תדברי אליי יפה את כמו קיר, על כך אני עונה לו שאילו לא היה מגיב אלי כפי שמגיב לא היתה התגובה השלילית שלי מגיעה. איך לתקשר? מה לעשות? איך אוכל לגרום לו להבין שאני רוצה רק יחס חם, התייחסות נאותה לאישה? לא יותר מזה

adam33

New member
חסד..

נהוג לומר שחסדים עושים רק עם האישה דהיינו רק אשתך יכולה לדעת מי אתה באמת אתה בעבודה הצוף שבקצפת ובבית אתה פרא אדם רק שאתך יודעת כיצד באמת אתה מתנהג ככה שהמון בני זוג אינם מבינים שחסדים מתחילים בבית בעלך בעצם מתנשא כלפייך יש רק אמת אחת והיא שלו ובעצם את צריכה להתישר אליו מצד שני את רואה בו בעל שבכל פעם שהוא פותח את הפה הוא מגמד אותך לידו ואינך מסכימה לכך והוא לא חושב שהוא עושה משהו רע אבל אם היה יודע שהוא מקצר את ימיו איתך אז אוליי היה מתעורר ואת בעצם יכלת להבליג אבל את מחזירה מלחמה שערה על כל מילה שלו ובצדק ולכן תורידו את המתח תתחילי לומר לו עד כמה הוא צודק אבל.. עד כמה את מקשיבה לו אבל לפי דעתך... אל תשללי את הדיעות שלו וכבדי אותם מצד שני תראי לו שגם לך יש דיעות יחודיות רק כשהוא יבין שאת בעצם מנהלת איתו דו שיח של שומעים הוא ינסה לשנות את דרך הביטויים שלו וההתנשאות ובנוסף לפני שאתם מדברים תקבעו כמה כללים לא מזלזלים באף דיעה של בן זוג גם אם היא הכי דיבילית שבעולם לא משתמשים במילים בוטות ולא קללות ואם עצבנים ..עוצרים מנהלים את הויכוח אחר כך חוץ מזה הכל מותר וגם בריא לדבר !!! אני בטוח לאחר שתעמדו בכללים אז תוכלו גם להקשיב ולא רק להוציא מה שיש לכם על הלב בלי יכולת להאזין אחד לשני.. יש דברים שמגיעים על ידי המעשים .. גם יחס וחום מתחיל בכבוד הדדי לשני..

ניקולי

New member
אני חושבת

שבשעת כעס עדיף להתרחק, לא לענות..כי בסה"כ הוא אומר ואת עונה..הוא כועס ואת נרעמת זה לא הפתרון.. את חייבת לתת לו מרחב קל ע"מ שיתעשת שיחשוב פעמים לפני שהוא מדבר אוכועס בצורה נבזית שכזאת. ואת לעומתו תראי לו חמימות, אהבה, איכפתיות.. לפעמים צריך לבלוע ולשתוק מאשר לגרום לפיצוץ אדיר. אני לא מתכוונת שעלייך לשתוק כל הזמן אלא לנסות תקופה מסויימת ואז תראי לאן זה מוביל.. אחרי הרגיעה שלו וגם שלך אחרי שהתרחקתם קצת..שבו ודברו בנועם.

seeyou

New member
הרכבת יצא מהתחנה!../images/Emo150.gif

. A deaf husband and a blind wife are always a happy couple. עכשיו אחרי 11 שנים מגלים ש: - שנינו מעולמות שונים , - תרבות שונה, - הבדלי השכלה - הבעיה שאיננו מצליחים לדבר לא חשוב על מה... כאשר אדם מגיע לרופא ,הרופא שואל ממה הוא סובל ... כאשר החולה מתחיל לדקלם הרבה מחלות הרופא עונה--אחד אחד...קודם נטפל ב-X ו אחרי זה ב-Y .... אצלכם אותו דבר! ישנם דברים שלא ניתן לשנות כיום: מעולמות שונים , תרבות שונה, הבדלי השכלה ... ובכול זאת הסכמתם לחיות ביחד 11 שנה! אז מה היה הגורם המשותף- המלכד? "איך אוכל לגרום לו להבין שאני רוצה רק יחס חם"??? דעתי? ישירות! לברר למה הוא לא מסוגל לתת את היחס החם שאת כול כך דורשת-מבקשת... את רוצה להיות מלכה בבית שלך? תעשי אותו מלך... תני לא הרגשה שהוא ה"אריה" בבית אפילו שבליבך הוא רק שפן! A good way to change somebody's attitude is to change your own.

למעלה