חוסר תמיכה.

TanTanIM

New member
חוסר תמיכה.

אני בתקופת לחץ מטורפת, מבחינת הלימודים, אני כל הזמן חולה, דיכי, ואני ממש מאבדת את עצמי ומוותרת לעצמי בקלות.. והיום שדיברנו בטלפון הוא היה באחלה מצב רוח, ודיבר על המטווחים ובלהבלהבלה ואני גם ככה הייתי במצב רוח לא משו ואז התחלתי לבכות, הוא שאל למה ואמרתי שסתם זה בגלל הלחץ והעומס כנראה, וכל מה שזכיתי לו היה "אל תאדגי ביום שישי אני אחבק אותך ויהיה טוב". ואז חזר לחפור על דברים שלא ממש הקשבתי להם. כיאילו שום עידוד, שום תמיכה, שום אני מאמין בך... וזה כלכך מתסכל כי הבנאדם שצריך להיות הכי תומך וקשוב לא ממש שם לב לזה כשאני הכי צריכה אותו. אני לא רוצה לחכות עד יום שישי כדי לשמוע ממנו חצי עידוד, כשהוא היה עצבני בבסיס ניסיתי להגיד כל דבר אפשרי כדי להראות שאני תומכת בו והכל, ועכשיו? אוף זה כלכך מתסכל. ולעבור את התקופה הזאץ בלי תמיכה ועידוד ומישהוא שיחזיק אותך על הקרקע זה כמעט בלתי אפשרי.

GrowingMadness

New member
את צריכה להגיד לו

תקשיבי, אל תקחי את זה אישית. בנים הם מטומטמים נקודה. לא הכל ברור להם, בגלל זה לנו קוראים המין החכם
תגידי לו שיעזור לך מאוד אם הוא יתמוך בך קצת, ושאת מצפה שכמו שאת מעודדת ותומכת ברגעים הקשים גם את צריכה שהוא יהיה שם בשבילך כשקשה לך. ובאמת.. אל תתבאסי. צאי מנקודת הנחה שבנים הם מפגרים ולא מבינים כלום וזהו.

TanTanIM

New member
נמאס כבר כל הזמן להגיד \:

זה כזה קשה להבין שכשחברה שלך בוכה בטלפון היא צריכה עידוד ותמיכה ולא עוד חפירות על איך הלך לך במטווח >< זה ככ מתסכל לפעמים \:

GrowingMadness

New member
אני כלכך מבינה אותך

באמת. אני כל הזמן רבה עם אמא שלי ומתקשרת אליו בוכה והוא כזה אדיש וקר אליי כי הוא כל הזמן עם חברים וכל הזמן עסוק בדברים המגניבים שהם למדו בקורס חבלה וכאלה >< אבל.. באמת שאין משהו אחר לעשות.. כי בנים זה עם מפגר וצריך תמיד להסביר להם כל דבר מילה במילה!

Miss Him77

New member
תראי ..

לא יעזור כלום אם תבכי בטלפון. תקשיבי, כשתיפגשו פעם הבאה, תגידי לו שאת רוצה לדבר איתו ברצינות. תאמרי לו שאת מבינה שקשה לו, שאת מבינה את המצב שלו ושאת יודעת שהוא צריך ממך תמיכה אבל עם כל הכבוד לזה שהוא בצבא, ושהוא לוחם את צריכה מעט התחשבות, לפחות בשיחות שלכם. ותסבירי לו כל מה שאת רוצה ותראי לאן זה ילך. אבל גם את, את צריכה לגלות טיפה יותר הבנה ולשמוע לסיפורים שלו, כי אין לו מה לספר חוץ מזה שהוא מתגעגע ולספר מה הוא עשה היום בבסיס. שניכם צריכים להקריב מעט ולהיות יותר סבלניים, כי זה מה שהמצב דורש.

j u l i a 1 3

New member
"לא ממש שם לב לזה כשאני הכי צריכה אותו"

בדיוק. הוא לא שם לב. הוא לא עושה את זה מתוך רוע או כוונה לפגוע בך.. הוא פשוט לא שם לב, כי כמו שאמרו לפניי מה לעשות בנים נוטים להיות לפעמים קצת טיפשים ולא ממש רגישים לסביבתם... את פשוט צריכה לדבר איתו... אבל לא סתם לזרוק לו את זה בעצבים או משו.. אלא באמת להגיד לו "תקשיב אני צריכה לדבר איתך על משהו שמפריע לי אז תצא מהחדר למקום שאתה יכול להיות בו לבד, ותקשיב לי כמה דקות" תגידי כל מה שכתבת פה ואני בטוחה שהוא יבין.. ואחריי שיחה רצינית יראה כמה זה חשוב ומשמעותי בשבילך התמיכה שלו וייקח לתשומת ליבו.. כנראה שהוא פשוט לא מבין כמה את צריכה אותו... אולי הוא חשב ש"אל תדאגי אני אחבק אותך" זה מספיק.. אז תגידי לו שלא. בנים לא תמיד יודעים את הדבר הנכון להגיד, אין מה לעשות... רק להעיר להם על זה ולהשב את תשומת ליבם שפעם הבאה לפחות ישתדלו קצת יותר... זה מובן שהוא רוצה לספר לך ולשתף אותך בכל מה שהוא עושה בבסיס אז תביני אותו, הוא חושב שמה שהוא אמר זה מספיק מעודד אותך ושעכשיו הוא יכול להמשיך בסיפורים שלו... באמת אין דרך אחרת חוץ מלהגיד לו "אדוני זה לא הולך ככה" חח

YesWeCanSee

New member
וואי אני ממש מבינה...

כל תחילת הקשר שלנו היה כזה למרות שהוא לא היה חייל אז.. וזה עוד יותר נורא.. אבל אני הבנתי שבלי לדבר איתו על זה לא נגיע לשומקום... בהתחלה, שהוא רק התגייס היה לי קשה שבקושי יכלנו לדבר וכאלה.. אז אמרתי לו למשל שסמס כל בוקר יכול נורא לעודד כי אנחנו יכולים לדבר רק בשעת ט"ש שלו בערב.. מאז אני מקבלת כל בוקר את הסמס הכי יפה בעולם והוא מעלה לי חיוך שנשאר איתי כל היום.. וכן, לפעמים גם אנחנו נשברות פה בבית, שהם בצבא... אבל הם לא תמיד מבינים.. זה נראה להם שאנחנו צריכות לתמוך בהם בתקופת הצבא.. אבל קשה להם להבין שגם הם צריכים לתמוך בנו..! תדברי איתו.. באמת. זה יפתור הרבה

TanTanIM

New member
תודה לכולן בנות

אני באמת אדבר איתו על זה, שמה לעשות לא רק בצבא יש רגעי משבר... אוף לא הייתי צריכה לשלוח לו סמס זועם אתמול \:

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif

לכעוס זה אפעם לא עוזר
נכון שהוא בצבא וזה "יותר קשה" (כביכול), אבל גם לך יש רגעי משבר, ועם כמה שזה נראה לו מינורי ושולי הבגרויות שלך, זה מלחיץ אותך וזה לגיטימי.

למעלה