חוסר צדק

• פותח הנושא TIC
  • פורסם בתאריך

TIC

New member
חוסר צדק

הפרסומות של פלאפון הכי טובות (ר"ל - סרטון הסופגניות קצת מושי וקלישאתי, אבל עושה את העבודה). מצד שני, יש מצב שאת ההטבה הזו היו מנצלים הלקוחות גם אם היא היתה מפורסמת ע"ג סוליות של נעליים. TIC.

yali

New member
הפרסומת עם הסופגניות מרגשת

ובהחלט עושה את העבודה .. רציתי לאכול את הילד

מוריס 7

New member
באיזו מדינה נמצא ילד הסופגניות

ומאיזו עדה? מזמן לא ראיתי משהוא כל כך פלסטי מנוכר ולא אותנטי

mc80

Member
מעניין שאנחנו ככ אוהבים את הפרסומות

של חברות הסלולר ושוכחים מהר מאוד שהם ככ דופקים אותנו ואנחנו ככ מטומטמים. פרסומת טובה בכ"ז.

efeinsch

New member
קצת מושי? ק-צ-ת מושי?

בחייאת, דבר ראשון, הסופגניות מלאות אבק וחול וחולירה (ראיתם איזו סופה בחוץ?), מי רוצה לגעת בהן? שנית, הוא בכלל נראה כמו איזה בן דוד של שני הבחורים המגניבים והמדליקים מהפרסומת של קינדר בואנו, בטח לא מישהו עם ברית מילה. שלישית, לא יודע...לא מציאותי, לא מתלבשים ככה אצלנו, לא מעצבים עגלות מכירה מאולתרות ככה...הכל ממש ממש לא קשור למרחב שלנו. שלי לפחות.

shedonYaar

New member
ותוסיפו לזה את הפסקול הזר

שמוסיף לזרות, יחד עם הדמויות הלא מקומיות. לא מתחבר. חבל כי הקונספט דווקא עם פוטנציאל ומצליח איכשהוא לרגש. מזכירבתחושה קצת את "עד שיגמרו לך המילים" עם הדובי. השדון

דביייק ולא רק בגלל הריבה

פרסומת תמוהה וחסרת ראליזם בסיסי. אבל, סוף סוף פלא' נותנת איזו הטבה ללקוחות המקופחים שלה. אחרי האורנג' דיי וה'משהו קטן וטוב', זו בהחלט היתה רק שאלה של זמן.

בפלאפון מאמינים בניסים

מבצע חדש לחנוכה מבית היוצר של אדלר חומסקי. קרדיטים: סמנכ"ל קריאייטיב: יונתן סטירין מנהל קריאייטיב: אריאל ברנסון קופירייטר: זיו מאירי ארט: שחר אריאל במאי: דרור שאול

MaleMan

New member
הסרטון לא עובד ../images/Emo10.gif

מירן, אתה יכול להעלות שוב?

ראיתם את הטוקבקים?

המילה 'מרגשת' חגגה שם. למה פרסומת לSMS חינם צריכה להיות מרגשת? היא צריכה להיות שמחה, מעניינת, מפתיעה, משעשעת, פסטיגלית, הכי חנוכה שיש. במקום זה הביאו פרסומת (מושקעת, אין ספק) של התרמות.

mc80

Member
זו הבעיה עם הפרסום בארץ

הוא עובד היטב על האנשים (כמעט כמו בכל מקום בעולם), אבל לא מהסיבות הנכונות. כלומר, כאן בפורום, נמצאים לרב אנשים מקצועיים מהענף שיודעים ומגלים את כל סודות מאחורי הקלעים ומנתחים את הכל לחלקים קטנים שיש בהם הרבה מאוד תקלות ואי שייכויות לקהל, למוצר וכדו'. "האנשים הקטנים" לא מודעים לכל אלו, לא חושבים על זה, לא מרגישים בזה. הם רואים תוצר מוגמר שהם מאמינים שנעשו בו כל המאמצים כדי ללקק להם שיקנו משהו. לכן גם פרסומת מאוד לא ישראלית עושה את העבודה אם היא מרגשת בלי קשר. לכן זה לא משנה כמה נתלונן פה על חוסר התפקוד במשרדי הפרסום בהיבטים רבים, עדיין ימשיכו לייצר פרסום שהוא לא תמיד נכון לישראל ולא תמיד בסטנדרטים גבוהים יותר ולא תמיד בטקט נכון. אז אל תתרגשי מטוקבקים המביעים דעות שלא בהכרח נכונות ועובדות במציאות. חג שמח...

ק צ ר י ם

New member
זה לא מקרה מכונן

סה"כ כולם מסכימים שהסרטון הזה עשוי טוב. רוב הביקורות סובבות סביב ה"אמינות" מי השחקנים והיכן זה צולם. הבעיה שכאן וגם צימנד שכתבה את המאמר לוקחים את הטפל(אמינות עלאק) ומסיקים מסקנה שהפרסומת לא טובה. זה ממש לחפש על מה לכתוב ועל מה לבקר. כשזה נעשה כאן בפורום זה אחלה גם אם לפעמים זה מרגיז אותנו לתגובה. אבל בחייאת, כל שאר הזיבולים שלה כמאמר מרכזי בYNET??? מוגזם. פלאפון, עושים בית ספר להרבה מותגים מוערכים בישראל. זה פשוט נראה כמו קונצרט. המנצח בתפקיד הקו הפרסומי והנגנים בתפקידי השאר. גם אם מצלמים בלונדינים/ות באחת ממדינות אירופה עם סופגניות.

סלח לי ידידי

אבל אני מצפה מפרסומת שנותנת הטבה ללקוחות לכבוד חג, שתהיה יותר הפי ופחות השתלת לב. איפה חנוכה וSMS חינצי ולבין ילד שקופא מבדידות וקור?

../images/Emo45.gif

ובכלל, פלאפון איבדה את הדרך של עצמה. היה להם את אחד ממהלכי המיתוג המופלאים של השנים האחרונות. הם יצרו שפה ייחודית, מדויקת, מינימליסטית, פונקציונלית. מסר קצר וברור ואחריו "קריצה" קטנה, בשביל הכיף. לא יודע איך ולמה, אולי בגלל החלוקה עם אדלר, הם התחילו לגלוש למחוזות המושי והשמאלץ. אוהד הכדורגל המייבב, הרגעים הגדולים בטלוויזיה, והסופגניות. כל סרט לגופו אולי הוא בסדר, אבל מבחינת זהות מותגית - הדרדרות מתמשכת, ולפחות מבחינתי, עצובה.

cool30

New member
ירח ביפן כנראה לא הבנת את המסר

במלואו, ישנם ילדים שלמשפחותיהם אין לתת להם דמי חנוכה ..

ק צ ר י ם

New member
אז עכשיו זה כבר לא אמינות

את מדברת על הפי וג'וינס, רייט? קודם כל יש בפרסומת הפיאנד. דבר שני נסים קורים בדר'כ בחנוכה וגם בפרסומת יש למרבה הפלא נס. נס ה-sms. ה-sms שסידר לילד את היום. אני עדיין חושב שזו פרסומת שמתמזגת מאוד יפה עם המסר המבוקש, תוכלי לשלוח שמונה ימים sms למי שבא לך בחינם. בכל אופן, למעלה דיברתי על סוג הביקורת שהתייחסה יותר לצד האמינות- ליהוק/מקום הצילום.

shedonYaar

New member
אוגילבי היה נוהג לומר

אני רוצה שיאהבו את המוצר שלי ולא את הפרסומת. זה שאוהבים את הפרסומת כסרט קיטש לא אומר שזה נותן למותג פלאפון נקודות בתחרות הסלולר. MC, אהבתי את המשפט שלך "הפרסום בארץ עובד היטב על האנשים (כמעט כמו בכל מקום בעולם), אבל לא מהסיבות הנכונות" לפי זה אפשר גם לסמוך על ג. יפית. גם זה כנראה עובד... ואגב הילד בפרסומת, מוכר סופגניות כי למשפחתו אין כסף אחרי שכולם שם דיברו יותר מידי בפלאפון...

למעלה