חוסר פירגון...

dark angel 1

New member
טוב

הן לא לסביות הן רק מתחרמנות אחת על השניה בכל מקום שהן יכולות...?!

resputin

New member
...הן לא נהנות...

תגידי, את לא רואה כמה מאולצות הנשיקות והמגע שלהן? זה ברור שהן לא נמשכות אחת אל השנייה, אבל מה לעשות, הן נדפקו בבלוף הזה... ומה אני אומר לך, אם עכשיו הן 'יוותרו' ו'יחזרו להיות סטרייטיות' -כן יכולות להפסיד את הכל.. אז כן, פאטתי פאטתי, אבל עדיין.

dark angel 1

New member
דווקא כן

הורדתי סרטים כאלה שלהן והנשיקות שלהן והמגע לא כזה מאולץ... ותאמין לי שהן לא היו עושות את זה אם הן לא היו נהנות מזה

Ophel McNeil

New member
אז ראיתי היום את הקליפ שלהן, ../images/Emo117.gif

והן דווקא נראות לי בו די חמודות. אני לא באה להגיד שהן זוג מאוהב שהקים את הלהקה על טהרת המוזיקה והאומנות - כי אין לי מושג אם זה נכון - אבל לדעתי זה גם לא כזה הוגן ללכת ולהגיד שמדובר בגימיק זול, וזהו. תראה, יש שמועות, תמיד יהיו שמועות, שהן לא לסביות, שאחת מהן שכבה עם המארגן שלהן בגיל 14, שהן הולכות מכות - מה לא, אבל לא אתה ולא אני יודעים או יכולים לקבוע, וזה חבל לרדת על המוזיקה שלהן רק בגלל זה. והמוזיקה שלהן? אחלה. בהתחלה לא ממש סבלתי, אבל עכשיו נראה לי חיובי ביותר.

יע לה

New member
הן באמת לא...

יש לשתיהן חברים... הן פשוט סטרייטיות וכנראה שחברות טובות... שדיי חושבות שעכשיו זה "IN" אז... הן פשוט יצרו גימיק... אבל... שיהיה... זה מה זה לא משנה, וזה מה זה לא אכפת לאף אחד... אם הן מצליחות... אז בכיף שיהיה... יום, לילה נפלא!!!!

רציניקן

New member
קודם כל תודה על התגובות שלכם גם אם

אני עדיין נשארתי בשלי. כ"כ מפריע לכם מה שהם עושות, אז אל תדברו על זה. ובואו לא נהיה תמימים כי כולנו יודעים שבקהילה יש לא מעט סקס...אז אל תביאו לי את המשפט הקיטש הזה שהן לא מייצגות את המציאות. גם אם לא, אני אומר: תנו להן לשיר איך שבא להן. מה זה משנה, לסביות לא לסביות, זה ממש לא קריטי. השיר הזה הוא אחד הטובים ביותר ששמעתי וכמובן שעל זה אין מה להתווכח כי זו דעתי האישית. מה כבר אתם יכולים לעשות? להחתים עצומה שתמנע את השידור? נו באמת...בואו כולנו ניקח נשימה עמוקה וכל אחד מאיתנו יחזור לעיסוקיו הקודמים מבלי להתערב במעשי הזולת... ביי ביי

FreakOnALeash

New member
אהה...

> אני עדיין נשארתי בשלי. כ"כ מפריע לכם מה שהם עושות, אז אל תדברו על זה. זה רק נדמה לי שמפריע לך שהגבנו?

ס ט ל נ ה

New member
מה הבעייה

הן שרות שיר על ה"סבל" שלהן כלסביות או "לסביות" (אין לי כוח לריב) אז די ברור שהן יתנשקו אחרת אך נדע ממה נובע ה"סבל" שלהן? ועד משהו קטן זה שיר אז תחיו עם זה... נ.ב, זאת עם השער הקצר לא מכוערת...והיא אפילו יודעת אנגלית לא כמו השנייה

למעלה