חוסר פירגון...

כל הדברים שהיא אמרה, כל הדברים שהיא

אמרה... שלום שלום לפני שבוע ראיתי את הקליפ של טאטו (בפעם הראשונה
) בבית של חבר, עם חברים. וחשבתי על זה- זה כל כך פתאטי מה שהן עושות שם, אתם חושבים שהן באמת עליזות ואם כן, זאת באמת סיבה לקדם כך את הלהיט שלהן? (שאגב הוא יותר טוב בראסית) לא יודע, כשאני ראיתי את הקליפ הזה היה בא לי ממש לבעוט בטלויזיה, שתי בנות 16 שמרגישות צורך עמוק לצרוח לכל העולם שהן מתות אחת על השניה, במסע ההופעות הן ישנות באותה מיטה ועושות קליפים בגשם עם בגדים לבנים כשהן בולעות אחת את השניה. מה עוד שאמרו לי שיש להן קליפ חדש שבכלל הן שרמוטיות.
שבוע טוב וחרמון נעים

dark angel 1

New member
מה אכפת לך?

אם הן נהנות בזה שיעשו מה שבא להן... מה ההבדל בין בת שבולעת בן לבין בת שבולעת בת?

LuNaTiC

New member
אמממ...

כבר מלא זמן לא ראיתי אם טי וי, אבל ממה שאני זוכרת... לא יצא לי לראות הרבה קליפים שבהם הזוג ששר מראה בקליפ עד כמה הוא זוגי. חחחח יצא מוזר. ולא ראיתי את הקליפ, אז אני לא יודעת עד כמה המכוערצ'יק מלמעלה צודק, אבל אני אוהבת לסמוך עליו בעיניים עצומות
. בסופו של דבר, אני לא יודעת אם זה סתם גימיק או שהן באמת אוהבות אחת את השניה... אבל מה שכן, הן חמודות :>~~

עשית לי התקפת לב!

יא חתיכת תות שריססו אותה יותר מדי! שעות אני מחפש אותך ברשימה, שתצילי אותי מהתופת שנקלעתי אליה משום מה כל פעם שאני בא לפה חושבים שאני סטרייט מתלהם
אז מן הסתם אצטרך להבהיר את דבריי- באותו יום מרוכז של מטוי יצא לי גם לראות ביוטיוּל או משו כזה, אין לי בעיה עם הזוג שישב שם והתנשק, זה נראה לי מאוד יפה ודי אהבה (אפילו שזאת תעשיה ואין שם אהבה כנראה) חמודות חמודות, אבל למה להשתמש ב"אהבה" שלהן לקדם שירים? או שהן מצליחות או שלא לא אהבתי כל כך את הטריק הזה ובקשר אליך, תות- את כבר תתחברי ותראי שמחכה לך הודעה מהחתיך, תעשי לי טובה ותגיבי לי עליה באוף, כי אני מתעורר מחר בחמש

LuNaTiC

New member
אוווו הפיתוי!

להיכנס או לא? מצד אחד הודעה מהחתיך, מצד שני - אין לי כוח... נראה כבר
שן טוב

למה נכנסת?! ../images/Emo7.gif

טוב, החלק המנהל פורום שבי אוסר עלי להמשיך לדבר בצ'אטיות שכזו :X

sarah

New member
../images/Emo45.gif אכן קליפ חסר השראה

אה יופי, בנות מכוערות מאוהבות בגשם
זה לא כזה שוק לצופי הטלווזיה, לא כמו קודם, ונדמה שעשו את הקליפ כאילו בכל פעם שנראה אותן ביחד ניכנס להלם כל כך גדול שלא נשים לב השיר סביר והקליפ חרא.
אני לא כל כך מבינה איך הן המסתדרות עם זה, זה ללא ספק רעיון פירסומי דיי טוב- צפיתי בקטע מתוך הופעה חיה שלהן ובאמצע השיר הן פשוט התנתשקו, כשיש את המוסיקה ברקע, כאילו-- מתוכנן, גועל נפש
באעבה, שרה

sarah

New member
מה שמגעיל

זה שהן מכוערות, ומתנשקות באופן כל כך קר מכוער ולא משכנע. כל ההצגה הזאת של "תראו אנחנו זוג לסבי" מגעיל אותי, כי זה מכער את המציאות של זוגות לסביים נחמדים ואמיתיים שהן לא זמרות פופ נודניקיות שמשתמשות בזה בשביל הגימיק.

dark angel 1

New member
טוב שיהיה

אם זאת הדעה שלך... אבל בכל זאת יש להן שירים ממש טובים וזה דווקא די טוב שהן גאות בעצמם...

תראה, זה סוג של שיווק...

יכול להיות שעלייך התרגיל הזה לא עובד, אבל יש הרבה אנשים שיושבים בבית וחושבים: "יוווו לָאסביות!!|בלונד" או כאלה מהקהילה שחושבים: "הו, סוף סוף להקה צעירה, *ממש כמוני*, שמזדהה איתי בשוני שלי...הן לסביות, *ממש כמוני*..
" לכל פרסומת יש את קהל היעד שלה, והיא לא תצליח (או, תשטה, אם להיות בוטה) על כאלה שלא משתייכים לקהל הזה.

ממך ציפיתי ליותר ../images/Emo3.gif

זה להשתמש בצורה הבוטה ביותר של גאווה לשני קהלי יעד (שכרגע יש לי כוח למנות אותם): - קהל יעד של סטרייטים חרמנים ("יא, בגדים לבנים, מתנשקות, לסביות זה הכי טוב") [מה שמזכיר לי בסדנת שיויון אצלנו בביצפר היה צריך לעשות יתרונות וחסרונות לגבי לכ אחד מהמינים, ילד אחד בקבוצה עשה שאם את בת, אז זה כיף שאת חד מינית, כי לסביות זה סבבה, ואם אתה בן, אז סתם בולבול, כי מה, זה בנים ומה זה מגעיל... אהבתי את הטיעון] - קהל יעד של גאים שאומרים "סוף סוף יש גאים בתעשית המוזיקה" (כן, אני יודע שתעשית המוזיקה שייכת לגאים, תחשבו שהם אומרים משהו אחר) בכל אופן, קהל היעד השני שציינתי- אין לי מושג איך הוא יכול להגיב בכזאת גאווה לקליפ וקהל היעד הראשון... לשח על ענין של "אנחנו חרמניות וגאות" זה מלוכלך ומוריד מערך הקהילה, אם בכלל.

רציניקן

New member
חוסר פירגון...

אוקיי, שתי בנות מתנשקות בגשם וצועקות לכל העולם שהן אוהבות אחת את השניה...מפריע למישהו? מה הבעיה שלכם ,אנשים? למה אנחנו חייבים להיות ביקורתיים לגבי כל דבר חדש שיוצא? אני בטוח שאם אחד מכם היה מצליח כמו שתי הבנות הללו הוא לא היה חושב שהקליפ לא יאה, מגעיל או משהו בסגנון... כאילו, שתי בנות שגם אם הן לא באמת לסביות, מציגות קליפ מצליח ורוכשות המוני מעריצים- למה לא? הרי כל אחד היה מוכן להתחלף איתן... אישית, אני חושב שהקליפ והשיר עצמו מאווווווד יפים. ובלי קשר לדעתי, למה לא לפרגן קצת?

resputin

New member
לא לפרגן,

אולי מהסיבה, שהן לא לסביות, אלא סתם משתמשות במומנטום הזה בשביל להגיע לאיפשהן? הנשיקות שלהן מאולצות, זה אפילו נראה די דוחה- אם לא אכפת לך. אז כן, אני אומר שיש סיבות לאי-פירגון, למרות שיש המון סיבות גם לפרגן. בכלל, לפי הבנתי הן היו הצלחה די גדולה ברוסיה גם לפני.

resputin

New member
אם על מנת להתפרסם,

אתה מוכן להרים כזאת הצגה ובעצם לבסס את עצמך לפי שערוריות וסקנדלים, משיכת המון צומת לב שמבוססת סך הכל רק על גימיק, כן, גם לגבי בנים שנוהגים כך. אני לא מדבר על סדרות כגון 'הכי גאים שיש'. הנבחנים לסדרה, ידעו טוב מאוד על מה הסדרה, למה הם נכנסים, מה תפקידם יהיה וכו', אם שתי הבנות האלה מוערכות רק על היותן בעלות הפוזה הלסבית הזאת, אז כן אין מה לפרגן להן- אך כמו שאמרתי, כמו שיש סיבות רבות לא לפרגן יש גם סיבות כן לפרגן.

גימיק מטומטם לדעתי

ראיתי את הקליפ הזה בדיוק חצי פעם, לפני שיצאתי מהחדר בצחוק עז ומתגלגל... אני פשוט לא מבין איך עדיין יש אנשים שחושבים שזה לא גימיק מטומטם, וגם אם הם הבינו שמדובר כאן בגימיק, הם עדיין אוהבים את הקליפ או את השיר. את השיר עצמו לא אהבתי מהפעם הראשונה ששמעתי אותו, ולצערי שמעתי אותו הרבה (שלא בשליטתי). אני חושב שמה ששתי הבנות האלה עושות זה הדבר ההפוך למה שהקהילה שואפת להראות. במקום לקחת אהבה כנה ויפה, שתיהן לוקחות את האהבה ועושות מזה דבר מאולץ ומכני... ודרך אגב, אם הבנות האלה אוהבות אז באמת יש להן שריטה רצינית, כי אני הבנתי שבמהלך מסע ההופעות הנוכחי שלהן, הן כסחו אחת את השנייה במכות באיזשהו מלון... גם קראתי איפשהו ראיון עם האמרגן שלהן (פדופיל מוצהר אגב), והוא נשמע לי יותר מטומטם משתיהן גם יחד...

יע לה

New member
HELLO.....

אני יעלה... ואני חדשה פה... אז שלום שלום לכולם ומשך יום נחמד שיהיה... והערה פיצקלה לרציניקן:
חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות חדשות
אוקי... נורא מצטערת להרוס לך את החגיגה אבל... טאטו באמת לא לסביות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (מתברר שזה סתם היה גימיק למען ההצלחה...) אבל בכל אופן אני בעד הפרגון... גם אם הן לסביות וגם אם הן לא....

למעלה