חוסר כבוד!!!!!!!!!

חוסר כבוד!!!!!!!!!

תתבייש לך קלוד. להגיד לבן זוג של לימור אטיאס שהוא צריך להיות מקצועי יותר??????????!!!!!!!!!! משפיל מעליב וממש לא מתאים לתכנית. תעיפו את האיש הלא נחמד ואפילו רשע. מה קורה לאנשים???!!! אפשר להגיד הכל קצת יותר בנועם ובמילים פחות פוגעות. תתבייש לך. אני נעלבתי בשמו. לא יכולה לראות את התכנית.

../images/Emo203.gif../images/Emo176.gifנרשמת לתפוז בשביל זה?

Witchcrafts

New member
חחח אתה שואל אותי?!

אני כבר מזמן הפסקתי לנסות להבין את הגולשים שמשרשרים כאן.

Witchcrafts

New member
לא יצאת קצת מפרופורציות?

קלוד סה"כ חיווה דעתו בצורה ישירה - מה שעליו לעשות. הרי בן זוגה של לימור רקדן מקצועי, סימן שהוא מסוגל לקבל ביקורות קשות ושהוא אף עבר כמה. מה גם שסביר להניח שהוא הבין למה קלוד אמר את שאמר. לא היית צריכה לקחת את זה בצורה כ"כ קשה.

bub praii

New member
אני גם חושבת שזה לא היה במקום ההערה

של קלוד, במיוחד בגלל שהוא לא מבין בכלל בריקודים סלוניים, בתור רקדן רקע לכל מיני זמרים בארץ אני לא מבינה איך נתנו לו לשפוט תחרות כזו... גם מה שהוא אמר לדניס שהואלס לא היה ואלס אז אולי כדאי ללמד את קלוד מה זה ואלס...

adcani

New member
כנסו ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

נכון שהוא לא היה נחמד, אבל הדברים הקטנים האלה מוסיפים פלפל לתוכנית הזאת וכך היא יותר מעניינת

LIRANS22

New member
יש לי משהו להגיד לך...

השופטים נתנו לו ביקורת בונה!, אני לא יודע אם אתה שמעת על זה... אבל יצא חדש לחגים[: הוא לא התכוון לפגוע, אף אחד לא פוגע פה באף אחד! זה לא חוסר כבוד ולא שום דבר דומה!!! כל מי שלא יודע לקבל ביקורת בונה - לא יוכל לעולם להשתפר! זה בדיוק כמו ב"כוכב נולד", ביקורות בונות, הן באות כדי להראות את מה "לא טוב", לא כדי שנעלב, להפך - כדי שנוכל לדעת על מה לשפר!!! טוב, בכל מקרה, כל מי שקורה - שיידע לקבל ביקורת בונה!!!

aMoRe1992

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo12.gif

זה ממש לא צודק. זו ביקורת בונה וזה גורם לבן-זוגה של לימור רק להבין שהוא רקדן טוב אך יש מקום לשיפור. ואם קלוד לא היה שופט טוב אז הוא לא היה נבחר לעמדת השיפוט,לא כך?
לדעתי קלוד שופט מצויין והביקורת שלו היא אך ורק ביקורת בונה ומן הסתם התפקיד שלו זה להגיד את הדעה שלו. אל תשפוט בן-אדם שאתה לא מכיר

2 Mיכל

New member
אפשר לחשוב...

הוא בא להתחרות בתכנית ריאליטי. אנשים צופים בה ומה שמשעשע אותם משדרים, זה הכל. כרקדן הוא לא צריך להיפגע אלא לקחת את ההערה ברצינות ולהשתפר (וכאדם אם הוא היה חושב שזה לא מתאים לו הוא לא היה בא לאודישנים לתכנית).

ויקיטה

New member
יש בזה משהו..

איך נותנים למישהו שהשיא בקריירה שלו זה לרקוד מאחורי שרית חדד לשפוט רקנים מהצמרת העולמית?.. איךך???????????

eranm007

New member
קלוד דדיה האיש והרזומה

מי שיתעניין ברזומה של קלוד ידע שהוא תלמיד האקדמיה למחול ומוסיקה בירושליים שרית חדד דנה אינטרנשיונל ריטה ועוד אומנים רבים עוברים ועברו תחתיו מחזות זמר כמו מרי לו ועוד מציחים רבים שייכים לו .............קלוד נותן ביקורת בהתאם למה שהוא רואה קלוד בטוח יכול לזהות רקדנים עם פוטנציאל טוב וכשהוא חקק את המילה לטורון דהן שהוא מםטר ומורה נדיר ...אז למה הוא גם לא בסדר?

eranm007

New member
קלוד שופט מצויין

קלוד מבין בבמה קצת יותר מכל מיניי אחרים אחריי כל כך הרבה ניסיון. חיים פשוט מתלהב ולא יודע לעשות כוראוגרפיה ,יותר מיקצועי? זה בגדר המלצה .מה קורא לכם אנשים אם יש שופא מעניין זה הוא קלוד דדיה

למעלה