חוסר כבוד

theapocalypse

New member
חוסר כבוד

אהלן לכולם,
בתכלס העניין הזה יושב אצלי הרבה זמן ולא כ-זה מפריע לי, אבל החלטתי קצת לשתף לראות מה אנשים חושבים, אולי אני היחיד..

אני לא מעריץ גדול של אתר הפייסבוק, בין אם להכרויות ובין למטרות אחרות. גם לא מעריץ של אתרי הכרויות או היכרות דרך פורומים. מצד שני, השתמשתי בזה לא מעט בעבר.
הסיבה שאני לא אוהב את המקומות האלו כי יש חוסר כבוד לא נורמלי לאנשים.
קרה לי לא פעם שבאמצע שיחה מישהי פשוט נעלמה ולא השאירה סימן אחריה. לא הודעה, לא כלום, לא שום דבר. לפעמים זה קורה בשלב ראשוני מאוד, לפעמים זה קורה אחרי תכתובת ארוכה וענפה, לפעמים זה קורה אחרי שמחליפים מספרי טלפון ולפעמים זה גם קורה אחרי הפגישה הראשונה.
נראה כאילו שהמחיצה הזו נכנסת לאנשים חזק לראש והם בטוחים שהם בסוג של סרט נע, בסוג של מערכת ניסיונות חוזרים. אני, לעומת זאת, משקיע וחושב על כל פעם שאני פונה למישהי, ולכן קל וחומר כשהיא נעלמת בשלב מסוים זה מעצבן. כמו שאמרתי, בעבר הנושא פחות הפריע לי כי חשבתי שזה יפסק, אבל נשים ממשיכות לעשות את זה..

וכן, אני מודע לזה שהבעיה יכולה להיות אצלי: בהתנהגות, בשיחה, בכתיבה ובמראה. אבל, מאחר ואתם לא מכירים אותי (
), אתם לא יכולים להניח שזו הסיבה, וממילא הדיון הוא בנוגע לחוסר הכבוד של הצד השני, לא לפגמים (אם יש
) שלי...
אני , למשל, כשפונה אלי מישהי שאני לא מעוניין בה (גם בחוף הים , גם בפייסבוק וגם במסיבה) לעולם לא עונה באכזריות, לעולם לא נעלם, תמיד מנסה עם כמה שיותר טאקט לצאת מזה. אם אני מאבחן בנקודה מסוימת שזה לא זה אני לא אפסיק ואשבור את הכלים, אני אנסה לומר בעדינות שאני לא חושב שנפגש או שאני לא חושב שהפגישה הייתה טובה וכדומה.
גם אם "חבר" נודניק כל הזמן מציק לי אני לא אוריד אותו ממני בהתעלמות. בכלל, מה זו הצורה הגועלית הזו של פשוט להיעלם?
מה דעתכם?

אם אני נעלמת למישהו

זה בגלל משהו שהוא כתב. אם יש לך יציאות באין כניסה, לא מכבדות, כל דבר מיני או על גוף האשה, או דיבור על אחרות, תסיק את המסקנות.
אני חושבת שזה ברור שזה משהו בהתנהגות שלך.
ואם תיקח את זה ככה - תנסה להשתפר. (יש הרבה מידע ברשת על חיזור נכון - למרות שלאחרונה אני מבינה שמה שמלמדים גברים זה לא לרוחי).
ובגדול מי שתתאים לך לא תיעלם.
אבל אם אתה מחפש רק סקס ועושה את זה באופן תלותי וחסר כאריזמה - בנות מבינות את זה ולא ישארו בסביבה

אבל גם אז אפשר לומר

אם את נמצאת בצ'אט עם מישהו והוא כתב משהו לא מכבד או באמת יציאה באין כניסה את תמיד יכולה לומר "תודה, לא מתאים ולהתראות" ועדיין לא צריך לסגור את חלון השיחה ופשוט להתפוגג

אל תכנסי לסמנטיקה

הכוונה שגם אם לא מתאים לא צריך לסגור את החלון בבום (כמו טריקת טלפון) אפשר לציין שלא מתאים ושלום

השלושר

New member
לדעתי זה עניין סטאטיסטי

אחוז נתון מהאנשים נעדרים את היכולת או ההרגל או החינוך
(או הכל יחד) להתייחס לבני אדם סביבם בכבוד.
זו עובדה אנושית כללית וזה במציאות, בלי קשר לוירטואליה.

ברשת, מן הסתם, האחוז הזה מתעצם כי אתה הופך
להיות נתון וירטואלי וחלק מהאנשים מפרשים את זה, אפילו
אם לא במודע, בכך שאפשר לסגור אותך כמו שסוגרים
פרסומת לביטוח רכב שקופצת לך על המסך.

ואני בטוח שבחלק מהמקרים זה פשוט שמשהו אחר משך
את תשומת ליבם ושכחו ממך. יכולת הריכוז שלנו יורדת.
במציאות לא תיעלם לבן אדם באמצע שיחה כי ראית משהו מעניין
אבל ברשת זה הרבה יותר סביר.

אביeג7

New member
זה מה שנהיה היום

הכל אפשרי, הכל מותר...
להעלם,להתעלם.. גם מצד הגברים.

Anna Vasserman

New member
אני נעלמתי למישהו בסופ"ש האחרון. ואסביר למה

צ'וטטנו בפייסבוק וקבענו לדייט.

לקראת הערב הרגשתי מאד מדוכאת בגלל געגועים עזים לספרדי שלי.
הרגשתי שגם אם הנסיך על הסוס הלבן יגיע לדייט - אני אפסול אותו. היה לי אנטי נוראי. לא רציתי לראות אף אחד.

ביטלתי את הדייט.
כתבתי לו שאני מתנצלת, אבל אני לא מרגישה טוב, ולכן אני לא אצא היום.

בתגובה קיבלתי תשובה: "טוב, חבל מאד כי הערב שלי כבר נהרס ואני לא יכול לעשות תכניות אחרות. תרגישי טוב"

התשובה הזו גרמה לי לא לענות לבחור הזה יותר. גם יום למחרת כשהוא שלח :"איך את מרגישה?", ואני אסביר גם למה:

1. אם אתה מגיב לי בכזו עצבנות כשאתה עדיין לא מכיר אותי (ואמור לרצות להרשים אותי ולהיראות אדם חביב) אז כנראה אתה אדם עצבני ולא נעים.

2. ב-9 בערב אתה לא יכול לעשות תכניות? אין לך חברים?.. וגם אם אין, קח את עצמך צא לאיזה פאב/ באר/ דיסקוטק ותהנה. מה, בגלל שביטלתי אתה לא יודע מה לעשות עם עצמך?

3. יכולת לנצל את המצב ולהראות כמה אתה רגיש ומתחשב - לשאול מה קרה, ולמה אני לא מרגישה טוב, האם אני צריכה עזרה או משהו כזה. במקום זאת הראית לי כמה אתה מרוכז בעצמך ובכעס שלך על זה שביטלתי.

אז נעלמתי...

השרשור הקודם

שמחקת אותו והוא טלפן אליך והיית קרה אליו...
למה את לא מנסה שוב איתו? לפעמים צריך לחיות את הרגע.. ולפי זה העתיד מסתדר.

Anna Vasserman

New member
די... אל תעשי לי את זה...

את נותנת לי עכשיו זריקת עידוד לחזור אליו.
שזה משהו שאני נורא נורא מנסה להתאפק, להמנע ולא לעשות (ואלוהים יודע כמה אני סובלת ומתפתלת...)

אוווווףףףףף..... את באמת חושבת שזה יכול להסתדר?
אם הייתי יודעת שיש סיכוי, תוך שניה הייתי חוזרת אליו.
24/7 הוא בראש שלי.
הייתי מתחתנת איתו היום, אתמול, אם היה מבקש...

כדאי לנסות

במקום לסבול. לפעמים כדאי לאהוב שנה שנתיים,ולהיפרד מכורח הנסיבות או לתת לקשר להסתיים מאשר לסבול כל השנים הללו. אני לא ממש זוכרת מה הפרטים של המקרה שלכם , אבל נמאס מפרידות מיותרות..
תחזרי אליו, אני אסבול בשביל שתינו (אני טובה בזה).

Anna Vasserman

New member
טוב, שכנעת אותי (זה היה קל...)

למה את סובלת בשביל שתינו?

אני לא רוצה שתסבלי....

יש לי קארמה גרועה

לא נתנגד אם תשתפי איך העיניינים מתפתחים עם הספרדי שלך

Anna Vasserman

New member
אז צריך לשנות את הקארמה!!!

אמא שלי אומרת שצריך לצייר זוגות מאוהבים.
כשמתרכזים במשהו - הוא מופיע בחייך.

בכל מקרה, אם או בלי ציורים, אני מאחלת לך שהקארמה שלך תשתנה ותהיה חיובית, ותמצאי זוגיות שתעשה אותך מאושרת.

shayCn

New member
זה בדיוק מה שראיתי בעיניים שלך במפגש

זה היה נראה כאילו את במקום אחר..
אם זה לא אפשרי עם הספרדי,
אז אולי כדאי לך אפילו לקחת פסק זמן מהכרויות,לחשוב קצת על הכל,
לתת לדברים לשקוע.לפעמים זה עוזר כשמגיעים נקיים להכרויות
ולקשר חדש.האנרגיות אחרות והרצון יותר אמיתי.

אייבורי

New member
הרצחת וגם ירשת ?

התנהגות באגואיסטיות מכוערת ועוד יש לך את החוצפה
לתת רשימה מדוע הוא יצא לא בסדר.

טלי קורה מבין עינייך

למעלה