חוסר יציאות

• פותח הנושא giss
  • פורסם בתאריך

giss

New member
חוסר יציאות

הי אסתר התינקת שלי בת 5 וחצי שבועות בחודש הראשון היא העלתה כמעט קילו מאז הלידה (נולדה 2580 ושבוע ששעבר היתה 3430 ) כבר יותר מ 24 שעות שהיא לא עושה קקי - רק פיפי האם זה תקין? כמה זמן זה יכול להמשך? היא רק יונקת אך לפני יומיים התחלתי לתת לה ויטמין בייבי A+D שתי טיפות ביום (היצרן הוא ויטאמד) האם יש לכך השפעה?

At about 5 weeks, your milk changes

Your baby´s needs change, and the milk changes with them. sometimes, the milk becomes so digestible that there is no waste and therefore no Kaki. Babies, if they are ONLY getting breast milk may go for up to 14 days without kaki, and if they seem ok otherwise, then it is not a problem. When it does come, it should be yellow and liquidy as always.​

justmom

New member
תרגום: בגיל חמישה שבועות בערך, החלב

שלך משתנה. צרכיה של התינוקת שלך משתנים והחלב משתנה איתם. לפעמים החלב נעשה קל כל-כך לעיכול עד שאין כל פסולת ולכן אין גם קקי. תינוקות שניזונים אך ורק מחלב אם יכולים לעבור עד 14 יום בלי קקי, ואם הם נראים בסדר מלבד היעדר הקקי, זו אינה בעיה. כשהקקי יגיע, הוא צריך להיות צהוב ונוזלי כמו תמיד.

giss

New member
another question

תודה רבה אני רוצה להתחיל לתת לה גם בקבוק ולהתחיל לשאוב על איזה משאבה את ממליצה? אני מתככות לחזור לעבודה כאשר היא תייה בת 4 חודשים כרגע הצורך בחלב שאוב הוא מינימלי (פעם ביום) אך כאשר אחזור לעבודה אעלם ל ~9 שעות כך שהצורך ישתנה הבנתי שיש משאבות לשני השדיים בו זמנית מה את ממליצה שיהיה טוב גם לעכשיו וגם כאשר אחזור לעבודה? הא אפשר לנסות לפני שקונים אותה? הבנתי שיש סדנא חזרה לעבודה, הייתי רוצה להשתתף אך נראה לי שעדיין מוקדם לא?

giss

New member
going back to work workshop

מתי יתקיים ה workshop הבא? לא בטוח שאוכל להגיע ב 16/1

למעלה