חוסר יישור במרפק

פנטהמן

New member
חוסר יישור במרפק

לפני ארבע שנים איזה רופא בצבא עלה על העניין ואמר לי שיש לי חוסר יישור של 15-20 מעלות במפרק שמאל מאז עברו הרבה מים וכאבים בנהר הזה והגעתי למצב שבו אני חש כל כך מתוכסל שאני מוכן לעבור כל ניתוח שבעולם העיקר לסדר את הענין אשמח לקבל תמיכה ורקע חריף בעניין על מנת שאוכל לתקוף את הבעיה תודה מראש.

פנטהמן

New member
הגבלת יישור

קודם כל תודה על התגובה :) אני לא זוכר ששברתי את היד בעבר , ואם זאת אני לא זוכר שהייתה לי בעיה אם המרפק עד לפני גיל 16/17 (היום אני בן 24). מה שכן הדרך היחידה שלי לבדוק אם זה היה עניין מולד הייתה בעזרת אלבומי תמונות שלי כאשר והייתי צעיר . ואכן הפכתי את אלבומי התמונות ומצאתי שם תמונה שרואים בברור שאכן הייתי מסוגל להגיע ליישור מלא מה זה אומר לגבי הבעיה תודה מראש

הגבלת יישור

אם לא היה שבר או חבלה, אז כנראה שזו בעיה מולדת. אבל חייבים לראות צילומי רנטגן.

פנטהמן

New member
הגבלת יישור (שאלות)

כבר קבעתי תור לאורטופד למרבה הצער התור נקבע ל15 לחודש , השאלה שלי היא כזאת, מה גורם להגבלת היישור הזו?,והאם יש דרך לטפל בה? האם יש מומחה שאתה ממליץ עליו שמתעסק בבעיה הספציפית הזו ? מעבר לכך אם תוכל לתת לי את השם הלועזי של הבעיה אני אודה לך (לשם מציאת מקורות/ משום מה motion,limitation,extenation לא העלו כלום בחקת גוגל ) שוב תודה על התגובה ותודה מראש

למעלה