חוסר חשק מיני

חוסר חשק מיני

אני ובן זוגי יחד כבר כמעט 5 שנים, גרים יחד שנתיים. מהרגע בו עברנו לגור יחד החשק המיני של בן זוגי ירד ובמהלך השנה האחרונה כמעט ולא שכבנו. העלאתי את הבעיה הפניו והוא תמיד תירץ זאת בעייפות או חוסר חשק שאין לו מושג מה מקור הבעיה. לאחרונה אמר לי בן זוגי כי הוא חושב על בנות אחרות ואינו רואה בי דמות מושכת. יש לציין כי הקשר מצויין והאהבה בנינו גדולה. האם ניתן לטפל בבעיה או אולי זוהי בכלל לא בעיה ופשוט יש לפרק את הזוגיות? אודה מאוד על תשובתך- ח

seeyou

New member
בגיל מסויים הסקס הוא המרכיב החשוב

עם השנים מתחילים להבין שקשר מצויין והאהבה עוברים למקום ראשון. הוא חושב על בנות אחרות ואינו רואה בך דמות מושכת?-זה נשמע "בסדר" הוגן לסקס טוב יש צורך בהתאמה פיזית
סתם רציתי לדעת, "השנה האחרונה כמעט ולא שכבנו." למה? היית בשנת שבתון או שאת לא מספיק נשית או הליבידו שלך גם נמוך? יוסי

אהההההההההה

בעלי גם עושה לי טובה, אבל ההבדל הוא שהוא מעולם לא אמר שאני לא מושכת אותו וברגע שהוא יאמר זאת אני אקח את הרגליים שלי ויעוף.

מריוס זכריה

Member
מנהל
ואני חושב אחרת

חוסר חשק מיני הוא רק סימפטום. סיבת הבעיה לא ידועה. יכול להיות שזה בגלל שאת השתנית או בגלל שהוא השתנה או בגלל מאבקי כח או בגלל דכאון או מחלה או בגלל המשפחות או הידידים והידידות או בגלל הדיבורים על חתונה שיש או שאין. יש אינסוף סיבות אפשריות. אם הקשר מצוין ויש אהבה, אז בוודאי שצריך לנסות לטפל בעניין, תהיה תוצאת הטיפול מה שתהיה! אם תשקמו את הקשר - הרווחתם בגדול. אם תחליטו להפירד, לפחות תדעו למה, ותדעו שניסיתם ברצינות.

yezra7

New member
לא נעים לי להגיד אבל הוא אמר לך...

מפורש כמה שאפשר, שהוא לא נמשך אליך..מה את צריכה עוד? אהבה יכולה להיתפרש בהרבה רמות אולי הוא אוהב אותך בתור ידידה או חברה ממש טובה אבל בתור אישה לעתיד.. או יחסי מין אין שם..:) אל תשארי..:) וזה קשה ולא קל ולא נעים אבל לפחות הוא היה כנה איתך.:) יש לך פה תמיכה..:)

dovk

New member
אם הקשר מצוין והאהבה גדולה -

ממש ממש לא עוזבים! כמו שהציע מריוס, זה בדיוק המקום לבדוק מה עומד מאחורי חוסר החשק - חוסר תיקשורת? מתחים? מאבקי שליטה? פחד מאינטימיות? יכולות להיות אינסוף סיבות - שיחזרו ויופיעו בתוך כל קשר ברגע שיתקבע, לכן שווה מאוד מאוד להשקיע, בדיוק בנקודה זו, ביעוץ זוגי, כזה שישים על השולחן את כל (אולי רוב) מה שנמצא מתחת לפני השטח והורס דברים. מכאן, אכן, או שתצאו וזוגיותכם מחוזקת, או שתיפרדו כחברים (פשוטו כמשמעו), מבלי להרוס את החיים אחד לשני. דב

יעל717

New member
תצתרכי למצוא בן זוג אחר שיחשוק בך.

אין טעם להקים משפחה כאשר עוד לפני זה - בן זוגך לא חושק בך וחושב על בנות אחרות.כנראה ה"אהבה הגדולה" שיש ביניכם זו לא אהבה שצריכה להיות בין בני זוג,אלא אהבה שיכולה להיות בין ידידים.כך שתמצאי לך גבר אחר.

seeyou

New member
יותר קל למצוא בן זוג שיחשק בא מינית

מאשר בן זוג ירצה אותה כחברה לחיים. חשק המיני בא והולך יותר מהר ממה שחושבים. מי שירצה לשכב איתך זה לא אומר שגם אוהב אותך-סתם דעתי אישית יוסי.

למעלה