חוסר התחשבות

את יודעת מה

אלה שיודעים להסתדר הם אלה שיודעים לסדר את עצמם לשחק ראש קטן כמו שגם אני לא ידעתי עד עכשו תראי להם פשוט שזה המצב ואת לא יכולה ואל ואל תגיעי מוקדם הם יבינו ואם את שווה הם יבינו מהר יותר

amigor

New member
ליל ../images/Emo1.gifוחלומות../images/Emo28.gif

בתקווה להמשכים יפים מחר ביי ולהית´ עמי

גורן44

New member
מותר... תגובה ?

כמו הרבה תגובות - נכון, אל תוותרי, תנדנדי ותנדנדי, נסי להציע לה חלופות גלי אמפטיה למצבה בקשה, כן שלה - הקשה.לא שלך. לא הייתי מציע מייד לעקוף אותה, זה יצור אנטגוניזם שילווה אותך לאורך זמן רב.דברי אל ליבה, מצאי את הדרך, נסי להפעיל חברה/מורה משותפת שתשחיל כמה מילים לטובתך. מעט פוליטיקה. מה לעשות, כך זה עובד. בהצלחה.

הדס מור

New member
צרכי המערכת

צרכי המערכת מוכרים ומובנים לי. אין לי מה לנסות לדבר עם אחרים כי כשמערכת מוכנה לשנות אותה זה אומר משהו כמעט כמעט בלתי אפשרי ואחרי שהיא ראתה את התגובה שלי היום אם היא תוכל היא תשנה .. אבל אבל אבל.. הענין הוא לא יכולת ההסתדרות שלי.. שוב על חשבון ילדי אני אסתדר ואני דווקא מאילו ששונאות לקבל רחמים או פרבלגיות על היותי חד הורית כי אני חד הורית מבחירה חופשית..ומסתדרת וטוב לי עם זה !! אבל שעות אפס בבית ספר הן לא הכרח !!היו שנים שהיתה החלטנה שאין שעת אפס כמדיניות של בית ספר ואז זה היה אפשרי !! ואיפה כל האמהות שמבקשות לסיים לעבוד באחת כדי להוציא את הילדים? ! מה ההבדל ?! הן לא אטומות לצרכי המערכת ? ! מה שמדהים אותי זה חוסר ההתחשבות הזה.. מה שמדהים אותי זה היכולת לקחת בן אדם שעובד במרץ.. ולהוציא לי את כל החשק לעבוד !!!!! הילדים שלי לא יודעים מה זה זמן חופשי הם חושבים שאנשים חייבים כל הזמן לעבוד.. אז אפשר היה קצת יותר התחשבות למרות צרכי המערכת.. ולענין ההודעה ברחוב תבינו היא היתה בטוחה שהיא נותנת לי בשורה טובה אחרי הכל יכלו להיות לי שלוש או ארבע שעות אפס לדבריה .. העלבון שלי גדול ( ולראייה השעה שאני עדיין ערה ) אבל כמו תמיד אילו שעובדים ימשיכו לעבוד וגם אני כנראה .. תודה לכם הדס

הזכרת לי מה אמרה לי הפקידה היום

בלשכה בקול מעצבן במיוחד למרות שהשתדלה להיות נחמדה .... לא מענין את אף אחד שיש לך ילדים קטנים ולא מענין שאין לך משפחה שיכולה לעזור בנושא ולא מענין את אף אחד שאין לך כסף לבייבי סיטר זה מה יש ואלה החיים רציתי לתפוס אותה בגרון אבל היא היתה בגיל סבתא שלי

אני מסוגל להבין שזה לא נעים....

אבל האמונה שמנהלת בית הספר צריכה ללכת לקראתך עקב "מצבך" היא במקרה הטוב יומרנות ובמקרה הרע טיפשות....אלפי מורים עומדים למצוא את עצמם ללא עבודה בחודשים הקרובים, מערכת חינוך שלמה הופכת להיות בדיחה וכלל לא מצחיקה, אלפי שעות לימוד נעלמות תוך כאדי הפלת אלפי קשים לא רק על עתידם של הילדים, אלא על היכולת של ההורים להתמודד ברמת היום יום. ואת באמת מצפה שמישהו ידאג אם את משקימה הילדים או לא? יש לך עבודה...יש לך פרנסה...היתי נאחז בה בחוזקה, וכל בוקר אומר תודה...כי זה לא קדוש, ובקלות גם זה יכול להעלם...

ophra

New member
האמונה שהבוס/ית שלי תתחשב

ב"מצבי" כאם חדורית היא לא יומרנות ובטח לא טיפשות היא לגיטימית לחלוטין וזה לא משנה מה המקצוע שלי (לא, אני לא מורה) נכון שבמצב הנוכחי כל מי שעדיין מועסק צריך להגיד "תודה" כל בוקר בלי קשר לתחום עיסוקו ונכון שמצבה של מערכת החינוך מזעזע (שלא להשתמש בביטויים קיצוניים יותר) כל אלה עדיין לא עומדים בסתירה לעובדה שעבודה כל עבודה מורכבת מבני אדם. המנהלים, כחלק מהגדרת התפקיד שלהם, אחראים על הכפופים עליהם אחראים לביצועים שלהם אחראים להציב להם דרישות וסטנדרטיים ואחראים גם לאפשר להם לבצע את עבודתם ואם במקרה הזה מדובר בתחילת שעות העבודה - זו ציפיה לגיטימית לחלוטין (בעיני) להתחשב באורח חייו של הורה חדורי... וזו (כמובן) רק דעתי

בתאוריה מסכים....רק

שאת זה צריך להכניס למסגרת תקציב שהמילים האמתיות שלה אינם האם מישהו ידפק, אלא מי, וכמה...גם למחוסרי הדיור מגיע בית, לרעבים אוכל, למובטלים עבודה, כולם בני אדם, אבל אין...וגם לא יהיה, אם לא כולנו נתעשת, וכן,,,זה מתחיל בך, ובי, ובכולנו, כי אף אחד אחר לא יעשה זאת בשבילנו...כשאני חושב על השפגטים שאני מיצר על-מנת לשמור על עבודתי בכל יום, אני מתמלא גאווה, בעצמי,{זה לא קורה לי הרבה } החוק אף פעם לא נתן לי את הלוקסוס של לקחת זאת כברור מאליו, אצלי זו גם התניה של יכולת פרנוס, לא רק אבהות, עלמנת לזכות במשמורת......תארי לעצמך את היכולות המופלאות שנשים מסוימיות היו מוצאת בנפשן אם חוק זה היה תופס גם לגבהין...

ophra

New member
אני בכוונה לא מתמקדת

בחלקים של ההודעה שלך שנוגעים ל"מאקרו" גם בנוגע לרעבים, מחוסרי דיור וכדומה וגם בנוגע לחוקים שונים ביחס לגברים ונשים... מטבעי אני אדם יותר של "מיקרו" דיונים כאלה יותר מדברים אלי... גם אני, בדיוק כמוך, חייבת לפרנס. אולי לי אין "חוק" שמונח כחרב מעל הצוואר בעניין הזה אבל יש לי אוברדראפט, ומשכנתא, ושני ילדים, וכל אלה הם חבל לא פחות מהודק.... גם אני, כמוך, עושה שפגטים בעבודה כדי לשלב הורות עם פרנסה (שלא לומר חלילה את המילה ה"גסה" קריירה....) יותר מזה - גם אני (אולי גם זה כמוך) לא התקבלתי לאי-אילו עבודות כי טרחתי, בכל ראיון עבודה, להבהיר מהן שעות העבודה שלי, ואת העובדה שאני אמא חדורית לשני קטנטנים... אותם מקומות עבודה שכן העסיקו אותי בסופו של דבר התחשבו וקיבלו את העובדה הזו התחשבות זו כמובן התנהגות הדדית גם אני "נותנת" ותורמת יותר כשאני יכולה (וכך גם הדס תיארה את המצב שלה אם אני זוכרת נכון) ומצד שני - לא יקבעו לי ישיבות אחרי 17:00 אחה"צ ולא לפני 8:30 בבוקר.... ועוד דבר אחד קטן - הרבה יותר מחמיא לך להיות גאה בעצמך (כמו שאמרת בעצמך, זה נדיר.... אבל זה קורה, עובדה...) מאשר להיות כעוס ולוחמני.....
ערב טוב

למעלה