חוסר התחשבות

הדס מור

New member
חוסר התחשבות

היום אחרי הצהרים פגשתי במקרה ברחוב את מנהלת בית הספר שבו אני עובדת והיא עם חיוך מאוזן לאוזן אומרת לי " יקירתי יצאה לך מערכת נהדרת !! רק שעת אפס אחת " שעת אפס = 07:15 הגנים / בית הספר של הילדים = 08:00 .. אני אמרתי לה מבין הדמעות ( באמצע הרחוב ) את כל אשר על ליבי.. אמרתי שלא ביקשתי יום חופשי ספציפי, לא ביקשתי לסיים עד שעה מסוימת באף יום, לא אמרתי אף מילה על שלוש פעמים בשבוע שאני בבית הספר עד ארבע, לא אמרתי אף מילה על שעתיים עבודה מ 12:00 עד 14:00 ביום ו´ ( מה שלא חוקי ברמת אירגוני המורים ) וכל מה שביקשתי זה להתייחס אלי כאל בן אדם ולא כאל בורג במערכת ולהתחשב בעובדה שאני מגדלת לבד שני ילדים.. ורק לא לתת לי שעות אפס.. אומרת לי קחי איזה נערה שתקח אותם לגן ולביה"ס , אמרתי הילדים האלה רואים רק אנשים שלוקחים אותם אמא שלומדת / עובדת / בודקת מכינה.... הדבר הכי יציב היה שכשקמים בבוקר אמא נמצאת ומכינה, אוספת שיער, מלבישה מאכילה ושולחת בבוקר ילד שליו ורגוע היא רואה אותי בוכה ואומרת.. את לוקחת את זה באופן נורא רגשני.. אמרתי לה כמו שאת העבודה שלי אני עושה מכל הלב !!! היא אומרת את החלטת לגדל ילדיך לבד.. תתמודדי.. פה נעתקו מילים מפי .. מאיפה החוצפה ? ! מאיין לה עם מה אני מתמודדת ??!! אין לה מושג ירוק במה מדובר !!! הסיום היה שהיא תנסה לעזור לי אבל ההרגשה שלא התחשבו בבקשתי.. הוציאה לי את כל הרוח מהמפרשים והאמינו לי שאני מהמשוגעים האלו.. אלו שנותנים את הנשמה לעבודה !! ( ומצפים למעט התחשבות ) הדס הכועסת !!!

חוסר התחשבות

הבעיה היא לא בשעה שבה את מתחילה לעבוד. הבעיה היא בשעה שהגנים נפתחים.

וואלה היית צריכה אותי עם האופי

הגי´נ´גי שלי הייתי מטפלת בה איזו רעות חוסר התחשבות מוחלטת אנשים רעים באמצע הדרך אנשים רעים כל כך... חמודה אל תבכי בגלל פוסטמה אני הייתי עושה ממנה פסטרמה אבל בחיי מבינה אותך גם נתקלת בדברים כאלה חכי חכי אני עכשו מחפשת עבודה גם לי יחזרו היציאות האלה כמו: תקחי בייבי סיטר את רוצה לעבוד וכאלה... קשה חמודה אל תקחי ללב תנסי לחשוב על פתרון כנראה שברירה לא השאירו לך החרות האלה. מקווה שיסתדר לך תנסי אותי לדבר עם הדרג הגבוה יותר.

הדס

לכל מקצוע ועיסוק יש את המחירים שלו וגם את השכר. נכון ההודעה של המנהלת ,כך ברחוב ממש לא לעניין ולכן גם תגובתך אבל... יש חד הוריות שיום יום יוצאות בשש וחצי לעבודה,אין להן חופשות עם הילדים והן חוזרות הביתה כל ערב בסביבות 6 -7 בערב,כיוון שמשרה מלאה היא משעה 8-5. כולנו מתמודדות רק אני בדרכי אומרת בואי נראה את חצי הכוס המלאה...

שחף 1

New member
הדס

קודם כל את צודקת זה חוסר התחשבות להודיע לך ברחוב דבר שני המנהלת היא לא הסמכות העליונה אל תוותרי

*יערית

New member
כך גם אני רואה דברים!

היא לא הסמכות העליונה! תלכי עד לאן שצריך בכדי לקבל את בקשתך! חוצפנית! מי היא שתנגן לך על הבחירות שלך בחיים?

amigor

New member
איזו חוצפה, שערוריה!

זו מכשפה, מהפיות הרעות, חוסר התחשבות מצד מנהל אחותי גם מהטיפוס שנותנים את הנשמה, והגישה את פיטוריה, בגלל מנהלת או מפקחת שלא ידעו להעריך נכונה את הפוטנציאל הייתי כועס, איך שהייתה נותנת על חשבון ילדיה ובעלה, פעמים הייתה מגיעה בוכייה ממשוב שלילי מצד מנהל, המשיכה לתואר ועובדת עפ"י ביקוש ושמה הולך לפניה ואושרה גדול והצלחתה בזכות האנשים היודעים להעריך נכונה את הלב והנשמה בפוטנציאל הטמון בה. הדס, איני מציע לך לעשות כך, כל אחת ושיקולה היא. אך בה להדגיש ששדה האפשרויות של הפוטנציאליות הטהורה היא קיימת והסיפוק והאושר לצידו. ואחת כמוך בחינוך, עם ישראל צריך וגם להעריך נכון. עמי

amigor

New member
../images/Emo24.gifשלום מוצאת! ../images/Emo140.gif

איך אוכל לא להיתייחס נשמה! כי בלעדייך אי אפשר כאן. נו.. מה שלומך וקן האפרוחים. עמי

חמודון אחד../images/Emo41.gif

אני בסדר מאוהבת............................בעצמי (כרגיל) הילדים נשמות שלי מחר עוזבים את הקן ונוסעים לסבתא שלהם לשבעויים תמימים (אם לא יהיו חרטות) ואני הולכת ל......................... לא יודעת האמת.

amigor

New member
עתה, קחי לך פסק זמן ../images/Emo39.gif

בתקווה שאת לא תתחרטי!!בגעגועים של אם. כמובן גם הם, אולי לפרק קצר יותר. פנקי את עצמך עם
וים שתיקה של סתם מחשבות חיוביות וצלילים ותני "למזל", למפגש להיות מוכנה להזדמנות, אולי זו העת, מי יודע. בלי בנעימים. עמי

מי אני ? אמא? כבר בוכה../images/Emo20.gif

משתגעת בלעדיהם פשוט ככה כבר היום חיבקתי את הבן שלי ואמרתי לו חמוד אולי תישאר איתי? ומי יבוא אלי בלילה? אז הוא אמר לי : אמא אבל זה לא פייר את יודעת כל יום אנחנו אצלך אז גם לאבא אנחנו רוצים קצת ובלילה גם אני אתגעגע ואחשוב עלייך ואנשק אותך ואחבק מרחוק ..... אוךךךךךךךךךךךךךךךך מה אעשה בלעדיהם כל כך חיכיתי לחופש הזה אבל הוא הורס אותי בסוף.

רגע ,רגע תסלחו לי כולכם

אבל נראה לי שכולם כאן מדברים מהרגש,אבל רבאק אנשים מה אם ההגיון? נכון שהמנהלת התבטאה בצורה מחפירה ועל זה אין כל ויכוח. יחד עם זאת כמנהלת היא צרכה להכין מערכת שעות ,שבה יהיה איזה שהוא איזון ויושר כלפי כל המורות,עם כל הכבוד להיותנו חד הוריות עדיין זה לא אומר שמישהי אחרת תצטרך לעבוד בשעת אפס במקומנו. כאשר התגרשנו עשינו את הבחירה ויחד עם הבחירה יש קשיים. שנתיים בחיי ,יצאתי מהביית בחמש לפנות בוקר,הערתי את ילדי בטלפון עם הרבה כאב אבל...זו פרנסה. לעיתים חזרתי הביתה בעשר בלילה. מה לעשות? הפרנסה בידיים שלי. לא היו לי שום פריבלגיות בגלל היותי אם לשלושה,לא היו לי חופשות בחגים כמו פורים,פסח (רק בחג עצמו),חנוכה וכ"ו אז באמת קצת פרופורציה בבקשה. יכול להיות שתגידו שאיני רגישה וזה בסדר ,אבל גם אני בעברי ניהלתי מוסד חינוכי,והדברים צרכים לדפוק כמו שצריך.גם אני לא ליוויתי את ביתי ביום הראשון לכיתה א´ כי הייתי צרכה לקבל את הילדים אצלי בעבודה,נו מה? כך זה להיות אישה עובדת...

אין ספק שגם זה נכון

אבל כל אחד יכול לעשות משהו שאחר לא יכול לא כולם חזקים לא כולם שורדים ולא כולם יכולים

amigor

New member
ניצת, הרגש עלה על השכל?סליחה!

יש אמות מידה להתנהגות, כל שכן לא ברחוב. ועוד להוסיף כשיש לי עובד מסור ויחודי לא, לא, פריבילגיה, יש דרך אחרת שיחה בין אישית חיובית וגם ביקורת בונה אמון גם אם בנתינה מזערית. עמי

עמי

למה יש לי הרגשה שאתה עונה בלי לקרוא את הדברים,או להבין אותם? הרי מלכתחילה אמרתי שהתנהגותה של המנהלת מחפירה ,שאמרה את מה שאמרה ברחוב. לאחר מכן כל דברי כוונו לעניין התלונה על כך שפעם בשבוע תצטרך לעבוד שעת אפס. מישהו הזיז את הגבינה שלי. מכירים?

amigor

New member
זה בגלל האינפולסיביות שבי !

קראתי גם קראתי, יתכן והמעברים החדים שלי להספיק להזין את מוחי במידע בין האתרים צריך לרקוד לאט את צודקת. ליל מנוחה! עמי

מכירה את ההרגשה, אבל....

היי הדס אני מכירה את ההרגשה שמעצבנים ככה, מישהו משנה פתאום את שיווי המשקל של החיים, סידרי בראשית. במיוחד בדברים הכי טרויאלים, הבוקר עם הילדים. אני עובדת בחברה ששעות העבודה בה 8-16 ואני עובדת אחרת מכולם 9-16 ומשלימה שעות בימים שביתי עם אבא שלה. נכון שמורה לא יכולה לעשות כך כי יש ילדים בכיתה. אבל, המצב שלי בעבודה לא היה כך תמיד. הרגלתי אותם. בהתחלה ביקשו ממני להגיע ב8.00 ויש לי שעה נסיעה. אז נאלצתי לקחת את הילדה לחברה או שכנה כל בוקר. לי זה היה נראה אסון. לילדה זה בכלל לא היה כל כך נורא. הצלחתי למצוא סידור שהיא תלך לחברה מהכיתה והיה להן נחמד בבוקר. יש הרבה אנשים שנאלצים לעשות כך, גם זוגות נשואים צריכים לעיתים להגיע מוקדם לעבודה, הייתי רואה אותם מורידים ילדים בבתים אחרים ב 7.00 בבוקר. מקוה שכשתקומי מחר בבוקר השד יראה לך פחות מפחיד. מקוה שיסתדר לך ביי

למעלה