חוסר הצלחה

מצב
הנושא נעול.

הדס198

New member
חוסר הצלחה

חוסר הצלחה
שלום לכן אני חדשה בפורום ואני חושבת שאני צריכה קצת תמיכה מנשיםץ אני ובן זוגי עשינו כבר שמונה טיפולים בתרומת ביצית בבלגיה בארץ ובסוף גם בקפריסין ושום דבר לא הצליח.אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות ץאני רוצה להמשיך לנסות ואולי ללכת לאייל פוליטי אולי הוא יכול לעזור. אם למישהיא יש איזה תשובה אני אשמח לשמוע הדס

מאוד מצטערת לשמוע על החוסר הצלחה

חוסר הצלחה
שלום לכן אני חדשה בפורום ואני חושבת שאני צריכה קצת תמיכה מנשיםץ אני ובן זוגי עשינו כבר שמונה טיפולים בתרומת ביצית בבלגיה בארץ ובסוף גם בקפריסין ושום דבר לא הצליח.אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות ץאני רוצה להמשיך לנסות ואולי ללכת לאייל פוליטי אולי הוא יכול לעזור. אם למישהיא יש איזה תשובה אני אשמח לשמוע הדס
מאוד מצטערת לשמוע על החוסר הצלחה
לא יודעת מה להגיד לך... רק לאחל לך בהצלחה בפעם הבאה. נדמה לי שקראתי פעם בפורום הזה על קבוצת תמיכה לנשים או משהו כזה, בטח המנהלות יתנו לך קישור. אולי אחרי עבודה על הנפש והגוף, זה יבוא מיד?

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif הדס

חוסר הצלחה
ברוכה הבאה
הדס
צר לי מאוד לשמוע על חוסר ההצלחה הסדרתי שסבלתם ממנו. לי זה נשמע שיש אפשרות שלא בדקו הכל עד הסוף: את איכות הזרע, או מצב הרחם שלך או עניינים של קרישיות,ודברים נוספים שאיני מבינה בהם. בכל מקרה, רוצה לדעת, האם אתם כל הזמן אצל אותו רופא? נראה לי שאתם צריכים לעשות הפסקה ולהתחיל לחקור הכל מחדש, אולי אצל רופא חדש שיציע מבט רענן על מצבכם. מאחלת לכם הצלחה בעתיד, ונשמח לשמוע לאיזה מסקנות הגעתם. כה לחי אוריינית

הדס198

New member
חוסר הצלחה

ברוכה הבאה
הדס
צר לי מאוד לשמוע על חוסר ההצלחה הסדרתי שסבלתם ממנו. לי זה נשמע שיש אפשרות שלא בדקו הכל עד הסוף: את איכות הזרע, או מצב הרחם שלך או עניינים של קרישיות,ודברים נוספים שאיני מבינה בהם. בכל מקרה, רוצה לדעת, האם אתם כל הזמן אצל אותו רופא? נראה לי שאתם צריכים לעשות הפסקה ולהתחיל לחקור הכל מחדש, אולי אצל רופא חדש שיציע מבט רענן על מצבכם. מאחלת לכם הצלחה בעתיד, ונשמח לשמוע לאיזה מסקנות הגעתם. כה לחי אוריינית
חוסר הצלחה
לאוריינית ולשאר תודה על התמיכה אולי באמת אנחנו צריכים לעשות הפסקה קטנה ולברר באמת מה לא בסדר אולי באמת הזרע לא תקין מבחינה גנתית זה עוד לא בדקנו כי אצלי הכל בסדר גם ההורמונים גם הרירית לפני כל החזרת עוברים.עברנו כבר שני רופאים והאמת הוא שאף רופא לא ביקש שניבדוק את הזרע רק בקפריסין פתאום אמרו לי שאולי צריך באמת לבדוק אותו בקיצור אני די נואשת כבר זה די קשה כל הטיפולים האלו וכל ההורמונים משגעים את המוח והבכי הזה שלא מפסיק

a17

New member
../images/Emo24.gif קבלי חיבוק ממני

חוסר הצלחה
לאוריינית ולשאר תודה על התמיכה אולי באמת אנחנו צריכים לעשות הפסקה קטנה ולברר באמת מה לא בסדר אולי באמת הזרע לא תקין מבחינה גנתית זה עוד לא בדקנו כי אצלי הכל בסדר גם ההורמונים גם הרירית לפני כל החזרת עוברים.עברנו כבר שני רופאים והאמת הוא שאף רופא לא ביקש שניבדוק את הזרע רק בקפריסין פתאום אמרו לי שאולי צריך באמת לבדוק אותו בקיצור אני די נואשת כבר זה די קשה כל הטיפולים האלו וכל ההורמונים משגעים את המוח והבכי הזה שלא מפסיק
קבלי חיבוק ממני
למה שלא תעשו אבחון אצל פרופ' ברטוב בבר אילן ? אפשר ללכת גם לאיל פוליטי אני בעד כל מה שעזר לאנשים אחרים... הייתי גם בקשר עם בחורה שעברה טיפול באימונוגלובינים בתל השומר בגלל שהיא לא הצליחה להרות מתרומה, רק שממש אין לי מושג מאיזו סיבה ועם היא הצליחה...

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

חוסר הצלחה
ברוכה הבאה
ו

נשמע שעברתם דרך מאוד מאוד קשה... קודם כל- נשמח אם תספרי לנו איפה בדיוק טופלת (בבלגיה, בקפריסין- זיגי או פדיוס ובארץ) האם מדובר על שמונה מחזורי טריים? האם טופלת בעבר בIVF? כמובן שאי אפשר להבטיח כלום- אבל מנסיון של בנות בפורום- אפשר לרוב לומר "יגעת ומצאת- תאמיני". אני חושבת שאם יש סיבה לחשוד- כדאי תמיד לבדוק- את הרחם (היסטרו'), את הזרע וכל מה שיכול לעמוד בדרך להצלחה. אני גם חושבת שיש משקל לא מבוטל להכנה הנפשית, הרגשית והפיזית- מעבר להורמונים. אם את מאמינה בטיפול אלטרנטיבי כלשהו (ולדיקור סיני וצמחי מרפא יש השפעה טובה על הכנת הרחם, וגם על זרע)- לדעתי- כדאי לנסות. המון המון

צביטניק

New member
ברוכה הבאה

חוסר הצלחה
ברוכה הבאה
להדס , אני לא יודעת דבר על אייל פוליטי , אבל לגבי בדיקת זרע , אני טופלתי במספר מקומות לפני התרומה וגם בהכנה לתרומה ואף פעם לא העירו לנו על הזרע , עד שהגעתי לבני ציון ודר זיסקינד הסבה את תשומת ליבינו שמצב הזרע לא כל כך מזהיר. הבאתי גם את הזרע שהיה קפוא במקום הקודם שעובד עם עוברים קפואים וגם עליו לא היה לה מה להלל כששם לא אמרו כלום אז לפני שאת מתחילה , כדאי לגשת באמת לבר טוב וכן לבדוק היכן נמצאים האמבריולוגים הטובים , כי בעניינו הם לפעמים יותר חשובים מרופאי הנשים המכינים שיהא בהצלחה צביטניק

גולה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

חוסר הצלחה
ברוכה הבאה

מצטערת מאוד לשמוע, זה כואב וזה קשה ואני בטוחה שכבר המצב הנפשי שלכם מאוד משפיע. אני מציעה כמו הבנות האחרות אולי לעשות פסק זמן ולבדוק יותר לעומק. אם הכל בסדר אצלך זה למה למעשה הלכתם לתרומת ביצית? איך הגעתם לתרומה בלי לבדוק את הזרע זה דבר ראשוני לעשות. אולי כדי להחליף רופא. אני אחרי התרומה הראשונה שלא הצליחה לי לקחתי פסק זמן של 8 חודשים שבהם למדתי רייקי וטופלתי בזה. זה עזר לי המון ותודה לאל אני בטוחה גם שבזכות זה נקלטתי בתרומה השניה והיום יש לי תאומים בן ובת בני חודשיים וחצי (מזיגי). אז תעשו חושבים מה לעשות קודם ומאחלת לכם המון המון המון הצלחה

הדס198

New member
המון תודה

ברוכה הבאה

מצטערת מאוד לשמוע, זה כואב וזה קשה ואני בטוחה שכבר המצב הנפשי שלכם מאוד משפיע. אני מציעה כמו הבנות האחרות אולי לעשות פסק זמן ולבדוק יותר לעומק. אם הכל בסדר אצלך זה למה למעשה הלכתם לתרומת ביצית? איך הגעתם לתרומה בלי לבדוק את הזרע זה דבר ראשוני לעשות. אולי כדי להחליף רופא. אני אחרי התרומה הראשונה שלא הצליחה לי לקחתי פסק זמן של 8 חודשים שבהם למדתי רייקי וטופלתי בזה. זה עזר לי המון ותודה לאל אני בטוחה גם שבזכות זה נקלטתי בתרומה השניה והיום יש לי תאומים בן ובת בני חודשיים וחצי (מזיגי). אז תעשו חושבים מה לעשות קודם ומאחלת לכם המון המון המון הצלחה
המון תודה
המון תודה על ההשתתפות שלכן.הסיפור הוא שאני לא מבייצת ולכן אני צריכה תרומת ביצית ולפני כל החזרה הגוף שלי תפקד כמו שצריך גם הרירית וגם ההורמונים אבל זה לא ניקלט ואולי באמת צריך לבדוק את הזרע. התרומה בבלגיה נעשתה בבית חולים האוניברסיטאי אבל זה סיפור גם ארוך וגם מאוד יקר ואני חושבת שהמרפאה בקפריסין פדיוס ממש טובה ומאוד נחמדים שם.בארץ טופלתי אצל ד"ר אליה בר ואני לא ממליצה אליו. עכשיו אולי נעשה הפסקה אני מקווה לא ארוכה וניראה איך נמשיך ואולי באמת אני יעזר ברפואה האלטרנטיבית מוכנה לשמוע עוד תודה הדס

אדוינה

New member
הי הדס!

חוסר הצלחה
הי הדס!
מצטערת על כל האכזבות שלכם ! מסכימה שחשוב בדיקת זרע, ויותר מזה, איך היו ההפריות בכל טיפול, האם עשו איקסי? יש אופציה לעשות בטיפול אחד הפריה של חלק מהביציות עם זרע תורם ולראות את ההבדל באיכות ההפריות. כמובן שצריך לדבר על כך מראש בין בני הזוג. אם תספרי עוד על עצמך, כמו על מצב הרחם והרירית,יתכן ואפשר יהיה לחשוב על סיבות נוספות לאי הצלחה. כמובן שאני מקווה שאין בעיות נוספות וסתם נפלתם בצד הרע של הסטטיסטיקה. המון הצלחה בהמשך!!

הדס198

New member
הי אדוינה

הי הדס!
מצטערת על כל האכזבות שלכם ! מסכימה שחשוב בדיקת זרע, ויותר מזה, איך היו ההפריות בכל טיפול, האם עשו איקסי? יש אופציה לעשות בטיפול אחד הפריה של חלק מהביציות עם זרע תורם ולראות את ההבדל באיכות ההפריות. כמובן שצריך לדבר על כך מראש בין בני הזוג. אם תספרי עוד על עצמך, כמו על מצב הרחם והרירית,יתכן ואפשר יהיה לחשוב על סיבות נוספות לאי הצלחה. כמובן שאני מקווה שאין בעיות נוספות וסתם נפלתם בצד הרע של הסטטיסטיקה. המון הצלחה בהמשך!!
הי אדוינה
כמו שכבר אמרתי אני לא מבייצת וגם המחזור לא סדיר וגם יש לי גלי חום כבר כמה שנים ועכשיו אחרי שהפסקתי את כל התרופות וההורמונים הגלי חום חזרו ובגדול {אם יש לך איזה פיתרון לזה אני אשמח לשמוע} חוץ מזה הרחם שלי בסדר גמור עשיתי בדיקה לפני כשלושלה חודשים אצל פ"ר גולדנברג והכל היה סדיר וגם הרירית שלי ממש בסדר לפני כל החזרה כולל ההורמונים זה מה שאני יודעת לעכשיו אז אם יש לך אוו למישהוא אחר פתרונות או עצות אני אשמח לשמוע שבוע טוב הדס

אדוינה

New member
|דברי במיספרים גיברת... ../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

הי אדוינה
כמו שכבר אמרתי אני לא מבייצת וגם המחזור לא סדיר וגם יש לי גלי חום כבר כמה שנים ועכשיו אחרי שהפסקתי את כל התרופות וההורמונים הגלי חום חזרו ובגדול {אם יש לך איזה פיתרון לזה אני אשמח לשמוע} חוץ מזה הרחם שלי בסדר גמור עשיתי בדיקה לפני כשלושלה חודשים אצל פ"ר גולדנברג והכל היה סדיר וגם הרירית שלי ממש בסדר לפני כל החזרה כולל ההורמונים זה מה שאני יודעת לעכשיו אז אם יש לך אוו למישהוא אחר פתרונות או עצות אני אשמח לשמוע שבוע טוב הדס
|דברי במיספרים גיברת...

הי הדס. מה גובה הרירית במ"מ ,שאת מגיעה אליה ועם איזה מינון של אסטרוגן? האם עברת היסטרו' אצל גולדנברג? אם הכל בסדר עם הרחם, אז באמת ,נותר לבדוק את הזרע,כפי שכתבת לעי"ל. שיהיה לך יום נהדר!

הדס198

New member
הי אדוינה

|דברי במיספרים גיברת...

הי הדס. מה גובה הרירית במ"מ ,שאת מגיעה אליה ועם איזה מינון של אסטרוגן? האם עברת היסטרו' אצל גולדנברג? אם הכל בסדר עם הרחם, אז באמת ,נותר לבדוק את הזרע,כפי שכתבת לעי"ל. שיהיה לך יום נהדר!
הי אדוינה
הרירית היתה בין 8 ל9 וכן עברתי היסטרו" אצל גולדנברג ולקחתי שלןש פעמים ביום אסטרוגן + שלוש פעמים ביום פרוגינובה זהוא זה מה שהיה תודה הדס

בריזה1

New member
וואו עברתם דרך ארוכה

חוסר הצלחה
וואו עברתם דרך ארוכה
אולי זה הזמן לעצור ולחשוב ולבדוק לפני שממשיכים. בהצלחה, בריזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה