חוסר החלטיות?

magicpie

New member
חוסר החלטיות?

יש טיפול הומאופטי שעוזר לבנאדם להיות יותר החלטי וממוקד? אפשר לטפל באופי כזה?

freearth10

New member
יש שיטות רבות

שיכולות להוביל אדם למיקוד ולקבלת החלטות ממקום יותר בטוח. למה בחרת דווקא בהומיאופטיה? יש נסיון קודם מוצלח? על כל פנים ההומיאופטים שכאן בטח יכנסו ויענו לך.
מאיה.

magicpie

New member
מצחיק ששאלת :)

למה דווקא בהומאופטיה. הגעתי לרפואה משלימה לגמרי במקרה,לפני כשנה החלמתי מהפרעות אכילה וקראתי המון כתבות על הנושא, וברפואה המורנית התיחסו בעיקר לתסמינים הפיזיולוגיים, וקצת לנפשיים "דכאון, התבודדות, חושבת שהיא שמנה" וכו. עד שנתקלתי במאמר שקושר הומאופטיה והפרעות אכילה, והיתי בהלם מהתיאור הנכון של נפש החולה. מאז חקרתי וקראתי (והחלמתי), על תזונה והומאופטיה ונטורופתיה. ועברתי לתזונה טבעונית, ואני מרגישה הרבה יותר טוב. רק שסומכת יותר על הומאופט ולא על רופא "רגיל".שמודע יותר לקשר הברור בין הנפש לסמפטום על הגוף. עדיין אין ניסיון מוצלח אבל אני כמעט בטוחה שיהיה :) ואילו עוד שיטות יש שיוכלו להוביל למיקוד?

freearth10

New member
אחת מהן -

קנסיולוגיה. אבל, זו רק אחת ובטח יש עוד הרבה מאוד גישות אחרות שיוכלו לעזור לך לבוא אל החלטה מסויימת מתוך שקט ובטחון בכל מה שאת עושה. על קנסיולוגיה תוכלי לקרא במאמרים ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.
מאיה

ואחת נוספת-

פרחי באך. שיטה אנרגטית מדהימה. מומלצת בחום. (בלי לפגוע במטפלים משאר השיטות, חלילה)

יש!

בהחלט יש! אני רואה את זה הרבה ואנשים מתלוננים הרבה-על חוסר מיקוד, חוסר, יכולת להחליט, רצון להיות ברור ולדעת מה אני רוצה ועוד'. כמובן שצריך להבין הרבה יותר על הבעיה ועל האדם. הבנה טובה ומדויקת מובילה להתאמה נכונה של רמדי הומאופתית ואח"כ לתהליך של התמקדות. כל טוב עירית

למעלה