חוסר ביטחון

L uni111

New member
חוסר ביטחון

טוב אז יש לי מישהי. ויש בנינו הפרשי גילאיים של 20 שנה. אני בן 25 היא בת 44. היינו בהתחלה כל הזמן ביחד, ויש בנינו כימי מטורפת. יגידו אני משוגע, יגידו מה יש לי לחפש איתה, יגידו גם שהיא מנצלת אותי. אנחנו לא רואים את זה ככה, אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני, ומאוד קשורים אחד לשני. משום מה בשבוע-שבועיים האחרונים אני מרגיש כאילו היא התרחקה קצת. אני יודע שיש לה מחיוביות, ותמיד היו לה, יש לה גם ילד בן 10, ופתאום היא צריכה יותר לבלות זמן איתו, ואנחנו קובעים להיפגש וזה לא קורה ומתפקשש, אז או שאנחנו ביחד בבוקר, ומדברים קצת תוך כדי העבודה, או שזה נדחה ליום למחר. אין לי ספק שהיא אוהבת אותי. אני יודע. אבל אני מרגיש כאילו היא מרחיקה אותי, או שעובר עליה משהו. ואני לא יודע מה לעשות. שאלי אותה אם יש משהו שמטריד אותה, והיא אומרת שלא. שאלתי אותה אם זה אני והיא אומרת לי שזה לא אני ויש לה פשוט מחויבויות ודברים לעשות. בכל אופן מה שאני רוצה להגיד, זה שאני לא מאמין שאנשים פתאום משתנים. וזה כואב לי. אני מנסה לבטוח, אבל כבר בגדו בי שלוש פעמים, כן מזל ביש שכזה. ואני לא יכול להוכיח אותה על זה כי אז זה אומר שאני לא בוטח בה. ואין לי גם איך לבדוק את זה מבינים? וזה מעין הרגשה כזאת... ולא יודע אם זה נכון או לא, אבל החוסר ביטחון בנושא, והמחשבות, המוח, הכל מתעתע בי ואני מרגיש שאני עומד להתפוצץ. כולם שואלים אותי למה אין לי מצב רוח, ואני לא יכול אפילו להגיד למה. קבענו להיפגש הלילה,ה יא אמרה שהיא קופצת לחנות לחצי שעה ונעלמה לשעה וחצי. מה אני אמור לחשוב???? היא כותבת לי הודעות SMS, ואז נעלמת. מה דעתכם? אני אשמח לעצה, טיפ משהו כדי להבין את המוח של האישה ואם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. תודה!

גרא.

New member
L un111,בדרך כלל,הפרשי גיל כאלה,מאפיינים

זוגות בהן הגבר מבוגר יותר במותרה בולטת,והאשה צעירה.אבליש גם זוגות דומים לכם,זה קיים,זה לגיטימי,אלא שזה מצב שעלול להסתבך.לאו דווקא בדומה לשלך,כי אתה פוגש בבעייה בקשר ביניכם שאתה אינך מבין למה היא קיימת ומה משמעותה.יכולות להיות אלף ואחת סיבות כאשר עד שלא תשוחחו בארבע עיניים,והיא תסביר מה עובר עליה,באמת שלא תוכל,אלא לנחש.יחד עם זה ברקע,כדאי לזכור כי חברתך בת ה-44 קרובה למדי להפסקת גיל הפוריות,ולתקופת גיל המעבר שאצל נשים בממוצע מתחיל בסביבות גיל 50.פרט לכך לא מעט נשים בגיל הזה,המסמל כמחצית מתוחלת החיים האמיתית.כלומר כ-תקופת דור מאחוריה(25 שנה),ועוד כדור לפניה+ ,לא מעט נשים נכנסות לסחרור של מחשבות לגבי ההגשמה העצמית שלהן,חלקן כבר לא מוצא עניין בקריירה שפתחו עד עתה,יש תחושה של ריקנות,של שחיקה,וצורך לעשות הכל בכדי לשנות ולהשתנות.מה עובר ממש על החברה שלך? שוב קשה לדעת ויהיה אפשר להבין בשיחה גלוייה ביניכם.מה שלא ברור מדבריך,לאיזה עתיד אתה מצפה? להקים עימה משפחה? להוליד ילדים משותפים? לתפקד כאב חורג של ילדה שלה? למה אתה מצפה.וזה חשוב כי יתכן שהציפיות שלך,ושלה אינן הולמות,ולכן קורה לה מה שקורה.שוב,בכדי להבין את המוח של האשה, להבין מה עובר עליה ומה היא רוצה בכלל,עליכם לדבר הרבה.

מאוד מסכים עם גרא שצריך לברר ציפיות לגבי הקשר

ייתכן שבתחילת הקשר יש התלהבות ואין כל מחשבה על האופן שבו קשר זה יכנס לחיים. בשכוח ההתלהבות הראשונית מתחילים לחשוב באופן הגיוני על מה רוצים מקשר זה.בשביל לברר מה אתה רוצה ומה היא רוצה מהקשר בינכם יש לדבר על זה.

למעלה