חוסר ביטחון עצמי

• פותח הנושא seul
  • פורסם בתאריך

seul

New member
חוסר ביטחון עצמי

אין לי כל כך ביטחון עצמי... ואני הרי רקדנית וזה דיי משפיע.. יש פעמים שאני דיי טובה בריקוד ואני אהיה מלאת ביטחון עצמי. אבל מספיק לי פרצוף אחד שיעשה מן עיוות לכיוון שלי, ואני פשוט (לא אבכה, אבל-) ארגיש רע, וזה ישפיע על צורת הריקוד שלי. הרי בריקוד יש הבעת רגשות (וכמובן טכניקות) אבל אם אני לא מסוגלת להביע את עצמי כמו שצריך זה לא יעניין את הקהל. לכן אני תמיד רוקדת ליד חברים שאני אוהבת. ואין לי מספיק ת הביטחון לירקוד מול מישהוא ש..."שונא" אותי... אז השאלה שלי היא: האם יש כישוף שיכול להעלות את הביטחון העצמי?.... אם יש אני אשמח אם תיכתבו לי במה אני צריכה להישתמש ואיך.. תודה על ההתייחסות ! מוואה!

imdark

New member
יש אבל את לא תואבי אותו

האלאה של ביטחון אצמי מאוד דומה לשיכרות בצורה מסוימת את יכולה לפגוע באנשים שאת מכירה ואוהבת לקלל לגנף להפיץ שמועות אני מציע לך לקחת שיעור משחק בתור אחד שהולך לשיעורי משחק כבר 7 שנים שזה כמעט חצי מהחיים שלי אני ממליץ לא רק שזה יאלה את הביטחון האצמי זה ישפר את הכריזמה והחשיבה היצירתית (שני דברים חשובים מאוד בריקוד)

seul

New member
אין לי זמן לזה...

אין לי זמן לקחת שיעורי מישחק... אני ילדה מאוד מאוד עסוקה.... בקושי יש לי חיים משלי... אני יותר בבה"ס ובמגמה מאשר בבית.. ואם אני כבר בבית אני לומדת (ש.ב, עבודות, מבחנים, בחנים...) בכול זאת הייתי רוצה כישוף...שימשך (הכי הרבה) שעה......חחח

imdark

New member
נשמה

רוב הסיכויים שבשעה הזו לא רק שאת תפילי כמה חברים ותפגעי בהם אלא שגם תרקדי איך שאת רוצה תתנהגי במה שאפשר לקרוא לו סנוביות מוחלטת את יכולה באותה כלות גם לנתק את המוזיקה באמצה ההופעה או לעזוב חוץ מזה את אמרת שאת מאוד עסוקה מאיפה את יודעת שתצליחי בכישוף בכלל כישוף דורש ניסיון דימיון ריכוז מוחלט וכוח רצון לפי מיטב הבנתי את לא מתאימה לאף אחת מההגדרות הללו (חוץ מזה כישופים בסגנון הזה ממש לא מומלצים היה ניסיון עם כישוף להשתקת רגשות שמבוסס על מדיטציה אבל ברגע שבו שכישוף הפסיק לעבוד כל הרגשות יצעו בבום אחד גדול הרגשה ממש נוראית באמת אני קודם כל צחקתי אחר כך בכיתי ואז כאסתי ואז כאב וכ אלה)

Diableror

New member
למה לדבר שטויות?

seul- על מנת לבצע כישוף לביטחון עצמי,את תצטרכי זמן רב מאוד של תירגולים.באותה מידה את יכולה לקחת שיעורי דרמה כפי שכבר הוצע,או לחפש את הדרך שלך לעמוד מול קהל.יש ספרים בנושא,סדנאות וכ'ו.אם בכל זאת את מעוניינת בכישוף,קראי תחילה את מאמרי הפורום,ולאחר מכן כנסי לאתרים הבאים www.magick.co.il www.witchcraft.co.il אם יהיו לך שאלות,אנחנו תמיד כאן. imdark זה רק אני או שאתה מתאר כל תוצאה של כישוף כמשהו קיצוני ומסוכן? ביטחון עצמי הוא לא משהו שלילי.כל אחד צריך דבר כזה.מי שתוקף אנשים או מתנהג אליהם בהתנשאות הוא אחד שאין לו ביטחון עצמי בגרוש.כדי להיות עם אנשים ולהרגיש טוב עם עצמך,אתה צריך להיות בטוח בעצמך.אם אתה פוגע באחרים,זה רק כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך,וזה כבר פטתי. כישוף שבוצע כמו שצריך לא יביא לתוצאות הרסניות.אם כבר להקצין,over ביטחון עצמי יכול לגרום לך לעשות דברים מסוכנים,כמו לנסוע במהירות מופרזת.(כמובן שגם זה יכול לפגוע באחרים,אבל אין כוונה כזו מההתחלה,בשונה ממה שציינת)מה גם,כישוף להעלת ביטחון עצמי הוא לא כישוף ל"השתקת רגשות". "כישוף דורש ניסיון דימיון ריכוז מוחלט וכוח רצון" נכון מאוד. "לפי מיטב הבנתי את לא מתאימה לאף אחת מההגדרות הללו" עפ"י מה קבעת את זה?קראתי את ההודעה שלה שוב ושוב ושוב,ולא ראיתי של איזכור לחוסר יכולת לדמיין דברים,או לחוסר ריכוז.את הכוח רצון אני עוד יכול להבין. בפורום בדר"כ אנחנו נוהגים לעזור לאנשים.זה יכול לבוא בצורת הסבר,הפנייה,או סתם ביקורת בונה.אל תתנהג כמו אותם אנשים שהשפלות הם המקור שלהם לביטחון עצמי. Diableror

למעלה