חוסר בטחון

חוסר בטחון

שלום אני בן 19,אני חייל שמשרת בבסיס בדרום וחוזר ימי חמישי הביתה.העניין הוא שאני בן אדם דיי סגור וקשה לי ליצור קשרים חברתיים,הקשרים החברתיים שלי דיי מעטים וגם לא יוצא לי להיות כמעט בקשר עם בנות.ההורים שלי דיי מנסים לדחוף אותי ללכת לחוג ריקודי סלסה ששם כביכול יהיה קל יותר ליצור קשרים עם בנות וגם לשפר את רמת הקשרים החברתיים.עכשיו הייתי היום בשיעור פרטי לריקוד סלסה עם מורה פרטית [ביוזמה של אמא שלי כמובן].הייתי בשיעור של שעה שבו היא הראתה לי כל מיני צעדים בסיסיים בסלסה.הקטע הוא שאני מרגיש נבוך והמון אי נוחות כי אני מאוד לא מתחבר לנושא [אגב המורה זיהתה את זה ישר],אמרתי לה שזה כי אני ביישן ורוצה להתחיל עם בנות,לא אמרתי לה על הסיבה החברתית.אבל למרות שאני לא מתחבר לתחום אני צריך לקדם את עצמי באיזשהיא דרך.מה אתם אומרים?

גרא.

New member
מוכר סוכריות1,חיובי.תרגיש הרבה יותר טוב

מבחינה אישית וחברתית,אם תתחיל להשתתף בחוגים,או פעיליות חברתיות,בהן נוצרות חווייות חברתיות משותפות.חוויות כאלה,משחררות חלק מהביישנות,מאפשרות לך להתנסות וללמוד מהשגיאות שלך ביצירת קשר עם אחרים.סלסה זה ריקוד מקסים,המאפשר גם מגע גופני חלקי בזמן הריקוד.נכון שלא כל אחד מתחבר לריקוד הזה או כזה,אבל חשוב שתדע לרקוד גם ריקודים אחרים.למשל,חוג ריקודי עם,למה לא?כדאי לבדוק למשל במתנ"ס המקומי,אם יש חוגים בנושאים אחרים,למשל חוג טבע שכולל סיורים בשטח,או חוג ספורט בתחומים שבהם אתה חזק.כדאי שתדע שאתה יכול גם להעזר ישירות בשיחות עם קב"ן היחידה.

ישר ולעניין, אל תפחד מבנות. מצא לבד בלי עזרת

ההורים שרוצים בטובתך אך רק מחזקים את חוסר הבטחון שלך.לדעתי. אל תחשוש להתחיל בעדינות עם בנות ואם תקבל סירוב תמשיך הלאה עד שתמצא.בהצלחה

למעלה