חוסר בברזל

חוסר בברזל

שלום, בתי בת שנה ושבעה חודשים עדיין יונקת כמה פעמים בליילה וכן במשך היום (כשהיא לא בגן), כשהיא נמצאת איתי בבית היא אוכלת מעט מאוד, בגן אומרים תמיד שהיא אוכלת יפה, לאחר בדיקת דם התברר כי חסר לה ברזל, הרופא נותן תוספת, לאחר זמן מה שוב חסר ושוב הוא נותן ושוב.. שאלותי: 1- האם הדבר נובע מכך שכמעט ולא אוכלת דברי בשר (בגן של ויצו אין ארוחות בשריות) ובבית כמו שציינתי עושה טובה אם לוקחת טעימה קטנה. 2- הרופא תמיד נותן את אותה הבדיקה של הברזל, האם צריך בדיקות אחרות? 3- האם בחלב שלי יש ברזל? אודה מאוד להתייחסות.

ברזל

בחלב שלך אין מספיק ברזל כדי לענות על הצרכים של תינוקת בת שנה ושבעה חודשים.גם אין מספיק אבות מזון אחרים. יכול להיות שהיא הייתה אוכלת יותר אם היא הייתה יונקת פחות?

ברזל

הבעיה היא שאחרי שעות הגן היא נמצאת איתי(כעת אנחנו בחופשה מהגן והעבודה) ואז זה אומר שהיא רוצה ציצי וכך ממעיטה באכילה של מזון, אני לא רוצה לגמול אותה מיניקה אך מנגד אני "נאכלת" על כך שהילדה לא אוכלת מספיק מכל אבות המזון ובכלל, לכן כנראה באמת שזו הסיבה אך מה לעשות? כמו כן רציתי לדעת בנוגע לברזל, האם זו הסיבה למחסור?

הנקה ברזל ושאר מזונות

תצטרכי לקבל החלטה. לדעתי תצטרכי להגביל את שעות ההנקה לבוקר וללילה לפני השינה ובשאר הזמן תציעי לה ארוחות המתאימות לגילה. זה לא יהיה קל. ברגע שתחליטי תצטרכי להעזר בעוד מישהו. לגבי הברזל בהחלט זו יכולה להיות הסיבה. כדאי להתיעץ גם עם רופא הילדים

למעלה