חוסר אמון

Daniel M19

New member
חוסר אמון

אהלן,
אני חדשה פה,לא יודעת בדיוק איך זה עובד..
בכל אופן,כל הקשרים שהיו לי בעבר הסתיימו לא טוב.אחד מהם אפילו הסתיים בבגידה.
לא מצליחה לבטוח מספיק במין השני ע"מ להתחיל קשר.יש למישהו טיפ כלשהו?

ivgy1980

New member
התייחסות

את לא חייבת לתת מיד את פרטי כרטיס האשראי שלך, אבל תתני הזדמנות בסיסית.
תתגברי (על הפחד), תייזמי (הכרויות), תתמידי (בדייטים) - זו כל תורת האימון האישי על רגל אחת!

sani48

New member
היי דניאל

מה שלומך?
יכול להיות שאת נימשכת לסוג מסוים של אנשים,שעושים לך בסופו של דבר רק רע,על מיקרה,החכמה היא ללמוד משהו מכל קשר,גם אם הוא ניגמר לא טוב,ולנסות בפעם הבאה לעשות בחירות יותר נכונות, אבל אם לא תלמדי,ותמשיכי לעשות טעויות בבחירות של הבני זוג שלך,אז זה סתם יוריד לך את הביטחון כל פעם מחדש,לגבי זה שכרגע קשה לך לבטוח בגברים,אז זה טיבעי לגמרי,כי את כל פעם ניפגעת מחדש,אז בתור התחלה תנסי לצאת הפעם עם סוג שונה של אנשים,ותעשי הכול לפי הקצב שלך,עם הזמן את כבר תיראי עם מי יש לך עסק,רק חשוב שתיסתכלי תמיד על כל התמונה,ולא תתעלמי מדברים חשובים,שיהיה בהצלחה,אם תצטרכי משהו אנחנו פה בשבילך

שלום

השתדלי ליצור את קשריך במסגרות ומתוך אהבה, לא עם זרים ולא באופן מלאכותי. השתדלי גם ליצור אותם לאט ובהדרגה.

היי:)

איון זה דבר מאוד קשה לבנות וקל להרוס.
בטוחה שנפגעת בעבר כמו רבים מאיתנו.
אבל צריכה לעשות זאת לאט לאט.
כי בלי אימון קשה להתקרב, או לשחרר .
הטיפ זה את בעצמך להיפתח , לספר על עצמך, אפילו דברים אישיים לסמוך לתת ביטחון, אז אם תראי שהכל בסדר תכלי לתת אימון.
ודבר אחרון אימון לוקח זמן, לאט לאט .. לא נבנה ביום אחד .
בהצלחה:)

Megie

New member
ברוכה הבאה!!

זה קשה מצד אחד לא להכניס את ניסיון העבר לחיים הבאים-ומצד שני לעשות את זה למרות היגיעה שזה לא נכון.
בסה"כ נפגעת ונכוות וברור שאמון הוא לא מובן מאליו בעינייך..
וברור שכל אדם שונה מהשני וזאת בעיה שבחור פוטנציאלי ישלם מחיר של בחור אחר שבגד
אבל אמון הוא משהו שצריכים לבנות,הדרך הכי טובה היא לפתוח ולשתף-ברגע שהכיוון מתחיל להיות רציני..ואז בעצם להכניס את העובדות ויחד לבנות את הבסיס ואת החומות של הביטחון האחד בשנייה.. הטיפ הכי טוב הוא זמן ותקשורת וההבנה שכל אחד שונה מהשני-וזה שנפגעת,לא מנבא פגיעות נוספות..ותמיד חשוב וטוב להישאר ערניים לדבר כזה או אחר..גם אלו שלעולם לא נבגדו.
מקווה שתצליחי להיפתח ולעולם לא תחווי את האכזבות שחווית בעבר.
המון בהצלחה!!

אריה 88

New member
שלום לך

בעולם של היום אחוז הבוגדים כל כך גבוה, כך שאין לך שום סיבה להאשים את עצמך.
דווקא יש לי רעיון בשבילך אני אגיד אותו ומיד אסתור את עצמי.
תהיי קשה מאוד להשגה, כלומר לא לתת לגבר שום דבר מיני, משמע לשמור עצמך, להכיר את האדם טוב טוב.
היתרון של צעד כזה הוא שהבסיס שתבנו יהיה איתן מאוד.
חסרון הוא שיכול להיות קשה שיש הרבה חיבה ואי אפשר להביע אותה.

ועכשיו סתירה, אי אפשר לפסול את כל הגברים בגלל כמה מנוולים...תמיד צריך לאהוב כאילו מעולם לא נפגעת.

הגיע גבר חדש ולפי דעתי רצוי קודם כל לראות את הצד החיובי, כל עוד הוא לא עשה "פשע" אין טעם לקרוא לו פושע.

חוסר אמון היא התחלה רעה

קורה שקשרים נגמרים רע,
קורה גם שקשרים נגמרים בבגידה.
אם זה מה שמאפיין את כולם, שווה לבדוק למה.
אולי את נמשכת לקשרים בלתי אפשריים, אולי אינך מאמינה בזכותך לקשרים ראויים...
אולי אלו הבחורים.
אני הייתי שוקל לבדוק אצלי קודם, ממליץ לך גם :)
נועז

למעלה