חוסר אמון

danak9

New member
חוסר אמון

שלום, אני בת 28 ש', בקשר עם בחור גרוש זה חצי שנה. במהלך השלושה חודשים הראשונים, הוא כבר החל להראות שהוא מעוניין בקשר רציני, אחרי פחות מחודש הצהיר על רגשות ועוד. אני מההתחלה לא הרגשתי בטחון. הרגשתי אי שקט תמידי, הוא הסתכל על בחורות אחרות ברחוב, פלירטט גם מולי, וכל הזמן שיכנעו אותי ואני את עצמי שזה אופי, וזה לא אומר עליו כלום. עד שאיזה יום מצאתי עדות לזה שהוא באמת חצה את הגבול ומפלרטט עם מישהי בטלפון. אני מייד זרקתי אותו. הוא התחנן במשך שבועיים, והחל ללכת לטיפול פסיכולוגי פעמיים בשבוע. הסביר לי שהגירושים וחוויות ילדות שהשפיעו עליו קשה, גורמות לו להתנהלות הזו. הוא מפחד מאד מזוגיות, מפחד להיפגע, מפחד ללכת על כל הקופה בקשר אחד. שהוא לא בגד בי, שהוא אוהב אותי. חזרנו, אבל מאד אני עדיין לא שקטה. הוא עשה שינוי של 180 מעלות, ויש בו הרבה דברים טובים. אני כבר לא בת 16 ולא חיה בפנטזיה שהכל מושלם בזוגיות. הוא עושה תהליך מאד משמעותי בטיפול, התגייס לטיפול לחלוטין, וגם הבין בעצמו שהדברים הלא פתורים בחייו יתקעו אותו בלי קשר אלי. אני עדיין מרגישה מועקה גדולה, מפחדת שזה יחזור על עצמו, מאחר ומדובר באדם מאד חסר בטחון, ולא מן הנמנע שהתנהגות כזו תחזור על עצמה ואולי תחמיר. האם יש טעם להמשיך קשר ככה? תודה מראש על מענה.

chenby

New member
בוודאי שיש טעם

כל עוד יש אהבה. מה שאני רואה זה שאת משליכה עליו את הפחדים שלך עכשיו. גם קודם השלכת אותם והרי הפתעה- המציאות תמיד תתן לך את מה שאת מצפה לקבל.. ואם את ממוקדת בפלירטים שלו, אז את רואה אותו מפלרטט כל הזמן. אבל שמת לזה גבול, והוא החליט ללכת על זה, ועדיין את עם פחדים - את לא סומכת עליו - וזו בחירה שלך לא לסמוך עליו. הוא באמת לא בגד בך, והוא מראה נכונות לטפל בדפוסים שלי כדי להיות איתך. לכן אני הייתי מציעה לך לסמוך עליו. וכמו שכתבת את המשפט האחרון אני רואה אותו עלייך את אדם חסר בטחון ולא מן הנמנע שההתנהגות הזו (הפחדים שלך והחוסר אמון בו) תחזור על עצמה ואף תחמיר (מה שירחיק אתכם וחבל) לכן אני אומרת כל מה שאת משליכה עליו - זה הפחדים שלך. כל מה שאת חושבת עליו - את למעשה חושבת על עצמך - לא סומכת עליו ולא סומכת על עצמך.. אז תתחילי מלסמוך. מינימום - תהיי באותה מציאות.. מקסימום זה יצליח.. מה כבר יש לך להפסיד מלסמוך על המילה שלו? ואולי אם תשדרי לו שאת בוטחת בו - הוא ירגיש בטחון? נראה לי שככה זה עובד. :)

danak9

New member
תודה

תודה על התשובה המהירה, כנה ובעלת מחשבה רבה.

danak9

New member
בגלל

ני מאמינה שכתבתי כמו שאני מרגישה. רצף מחשבות שהן קטועות וכל אחת מושכת לכיוון אחר.

יש ויש

גם אני חושבת שאלו הפחדים שלך.. הבחור עם רצון והבנה ומטפל בעצמו לדברייך בהצלחה. אני מאמינה שעם טיפול נכון הבטחון יתחזק. למה להיות פסימית?

seeyou

New member
האם יש טעם להמשיך קשר ככה?../images/Emo178.gif

רק הזמן יוכל לתת לך תשובה אמינה יותר. כול קשר זה הימור בכול קשר יש שקר קשר עם בחור גרוש זה חצי שנה יש בעיות נוספות לקשר "רגיל" יש להבין שהוא "רעב" למין השני זה שהוא פלירטט גם מולך יכול להיות שזה הטבע שלו ולכן "טיפול לא יכול לעזור זה שאת בת 28 לא צריך להלחיץ אותך ההיתלהבות של הנעורים אי אפשר לשחזר. ככול שמתקדמים בגיל עושים דברים משיקולים אחרים
את צריכה לשאול את עצמך האם יש לך כרגע אופציה אחרת האם את נהינת מהקשר באופן כללי. יוסי

felka

New member
תקראי קצת הסטוריה בפורום

יש הרבה פוסטים בנושא וזה לרוב מגיע ממקום של פחד. גברים לפעמים יוצאים עם גבריות שבורה מין הגירושים. האם לדעתך את נותנת לו הרגשה מספקת שהוא גבר שלך? למשל מול חברות שלך?

czar

New member
שאלות מהותיות

- כמה זמן הוא גרוש? - ילדים? - איך נסתיימו נישואיו ולמה?

danak9

New member
תשובות

גרוש כ-4 שנים. ללא ילדים. הסיבה לסיום מורכב. בגדול- נכנסו לחיי נישואים מבלי שהכירו עד הסוף, לאחר זמן קצר של היכרות. באם היו בני זוג זמן ממושך יותר לפני החתונה, יתכן ולא היו מתחתנים בכלל.

seeyou

New member
"נכנסו לחיי נישואים מבלי שהכירו עד הסוף"?../images/Emo12.gif

סיפורי פוגי לעולם לא מכירים אחד אתהשני עד הסוף גם אחרי עשרות שנים ביחד . זה מזכיר לי בדיחה בבית מלון מתארח גבר "מרשים" רגיל עם נופים כאלו ישר מתבייט על אישה "מרשימה" מחליפים מבטים ,חיוכים ואחרי כמה מילות נימוסים יוצאים לבילוי בערב בחזרה מסיימים את היום ב"גלישה" נעימה. בבוקר הבחור מציאה לה להתחתן. היא קצת בשוק ואומרת: אבל אנחנו לא מכירים בכלל. אין בעיה עונה הבחור,יש לנו זמן כול החיים לפנינו. OK היא מסכימה וישר יוצאים ל"ירח דבש" אחרי ליל הכלולות יוצא הבחור לבריכת המלון,עולה למקפצה הגבוה ביותר וצולל בצורה מרשימה למחיות הכפיים של האנשים הוא ניגש לאישתו ואומר:הייתי בנבחרת האולימפית לשחיה לפני 5 שנים היא נותנת לו נשיקה,מוריד את המשקפיים וקופצת ךבריכה עושה 20 בריכות בכול הסיגנונות במהירות מדהינה הוא מביט בה בכבוד ושואל אותה: גם את היית בנבחרת האולימפית לשחיה? בחיוך היא לוחשת לו לפני 5 שנים הייתי זונה בונציה והייתי צריך לעבור במהירות מגדה אחד לשניה בגלל התחרות הקשה

למעלה